Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anty-feministka

FEMINISTKI DO KOPALNII

Polecane posty

jesteście tak jebnięte, że strach was pocałować w dłoń...otworzyć przed wami drzwi...(...) ...nie mówiąc już o klepnięciu w dupe niebawem dojdzie do tego, że za przpuszczenie kobiety przodem, będziecie nas oddawały pod sąd:D ‏ zresztą już dzisiaj jesteście bardziej męskie niż my:D ‏ http://www.youtube.com/watch?v=E6TPEtYsbD0

Gość prawdą , jest że biskup
chyba cię musiał dobrze przeruchać trzeźwy biskup, żeś taka antyfeministka zrobiła.

iu - oczywiście, zgadzam się w całej rozciągłości!! Ale poza publicznym ujadaniem na facetów nie dzieje się w dziedzinie feminizmu nic, przynajmniej w Polsce :o Tak czy siak, mimo tego, że w kilku kwestiach się z nimi zgadzam uważam, że są inne metody na dociekanie swoich praw i racji, ja w każdym razie się z nimi kompletnie nie utożsamiam i niemiłosiernie mnie wkurwia, kiedy słyszę taką Szczukę mówiącą o tym, że ona głosi słowo feministyczne w imieniu wszystkich kobiet w krau :o:o NIE w moim :o 🖐️ x

Gość prawdą , jest że biskup
po pierwsze czy ty wiesz kto to jest Kazia Szczuka, oprócz tego, że Szczuka miała starcie panem Rydzykiem, o ta słynną Madzie z kólek różańcowych????

Gość iu
Też myślę, że te dzisiejsze akcje z panią Szczuką i innymi nawiedzonymi feminami są wręcz szkodliwe dla normalnych feministek, bo wręcz je ośmieszają, jest tyle ważnych rzeczy do zrobienia, to zajmują się głupotami, a przecież powinno się zająć np. sprawą gwałtów, to jak kobiety są traktowane przez policję kiedy idą zgłosić gwałt, jak niskie są wyroki (o ile wogóle) dla gwałcicieli.

Gość L'Osservatore
A co niby było przed pierwszymi feministkami? Jakie prawa zmieniły się po Deklaracji Praw Kobiety i Obywatelki?

Gość iu
Również życzę miłego wieczoru :)

Gość L'Osservatore
Z Deklaracji: VI. "Prawo powinno być wyrazem woli ogółu. (...)" Demokratyczna, faszystowska bzdura.

Gość mnie też wkurwiają feminy pols
skie, a panu/p[ani wyżej radzę się doedukować, bo braki w wiedzy w zakresie tego tematu są porażające

Gość to chyba nie nasza masakra
Hahaha, a co zrobiły współczesne feministki??????????????

Gość L'Osservatore
A panu/pani/temu czemuś radzę się odedukować z lewicowych bzdur. Pierwsze feministki to były demokratki, niestety to dla mnie jest zupełnie nie do przyjęcia.

Gość L'Osservatore
chodzę do tyłu. na uszach.

Gość pewno jakiś pisior przeruchał
20:19 [zgłoś do usunięcia] L'Osservatore R T D Observatore Roma, niedoruchana franco

Gość ja wiem że tylko to potrafisz
lewaku, dlatego powinieneś się odedukować, jako analfabeta nikomu byś nie przeszkadzał