Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on zasadnyyy

Utrata dziewictwa przed 18stka nie najlepiej świadczy o klasie dziewczyny

Polecane posty

Gość on zasadnyyy

Nie toleruje dziewczyn które zrobily to przed maturą i po znajomości trwającej krócej niż pół roku,no może 19 lat na upartego ujdzie ale poniżej to już patologia,optymalny wiek to 19-23 lata bo to idealny wiek na poznanie partnera. liceliastka to jeszcze dziecko, zeszmaciła sie . Jakbym uslyszal ze stracila dziewctwo na 18stke to bym jej wygarnąl - i olał... szmaty pieprzone ,dają byle komu a potem ryk na forum - czy on mnie kocha? NIE KOCHA ! gadal tak bo chcial ci wsadzic i tyle ,kiedy sie tego nauczycie

Gość GretaBarbo
Nie toleruję prawików idiotów, którym się wydaje, że wszystko wiedzą lepiej, a są tylko nędznymi nieudacznikami, którym żadna nie chciała dać 🖐️

Gość mirinapomarańczowa
A ja jestem 22 letnią dziewicą i czasem ludzie (zwłaszcza faceci) reagują na mnie jeszcze gorzej niż na takie właśnie szmaty i co mi teraz powiesz? Do dupy z wami facetami.

Gość a jaaaaaaaaa
miałam 17 lat :P był i pozostanie moim jedynym partnerem. a minęło od tamtego dnia już 9 lat. i za przeproszeniem mam w dupie co o mnie myślisz. pewnie jak większość kobiet tutaj. Tobie pewnie żal bo żadna Ci dać nie chciała :D

Gość kora993
żałosny jesteś , jak ktoś był gotowy wczeńniej to to poprotsu zrobil . jakies 20 - 25 lat temu kazda 19-20 latka to juz dziecko miala i to normalne bylo

Gość kora993
z reszta takie glupie podejscie ze on wsadzil se . przeciez dziewczyna / kobieta tez ma ochote na seks . nie tylko faceci :/

Gość 8765
a ja stracilam dziewictwo w wieku 16 lat. bylo to 10 lat temu, a teraz jestemy 5 lat po slubie. czyli wedlug ciebie jestem szmata??

Gość bibiglow
O jejku i co w związku z tym że nie szanujesz? Kogoś to obchodzi? wpisowa prowokacja do pamiętnika