Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdgmvj

Czy Wy też tak nienawidzicie wstawać rano jak jesczze jest ciemno?

Polecane posty

Gość jdgmvj

Jutro muszę wstać o 5, o 6 mam autobus.NIe cierpię iść przez ciemne miasto kiedy to nie jest wieczór, potem cały dzień chodzę skołowana, bo mój organizm ma zaburzoną orientację czasu. i w ogóle strasznie mnie to tak jakoś dołuje :O

Gość jdgmvj
Nie dobijaj mnie :( Na szczęście wstaję tak tylko sporadycznie, ale może właśnie dlatego tak przeżywam, bo nie jestem przyzwyczajona

w nocy jest fajnie:) surrealistycznie. wtedy sztachnij sobie espresso x2 i masz sen wariata, o 13 idziesz spać, budzisz się o 17-18 z czymś przypominającym kaca, pijesz hektolitry słodkich, zimnych napojów. kolejen kawy i możesz pracować tylko że jesteś przymulona i rozkojarzona. od 19 do 4 w nocy robisz głupoty na necie - kafe, kwejk, youtube. :classic_cool:

jeszcze łykasz przeciwbólowe pigułki bo łepetyna chce Ci eksplodować cały "dzień"

ja codziennie wstaję lekko po piątej i codziennie wychodzę z domu po ciemku wracam zwykle również po ciemku przyzwyczajenie nie zmniejsza uciązliwości tego wstawania jest tak samo tragicznie no, ale da się z tym jakoś żyć, jak widać 1