Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nei_nei

Panowie! Czego się bardziej obawiacie:

Polecane posty

-Impotencji - że w kluczowym momencie wam opadnie i zamiast upojnej nocy będzie zażenowanie; -czy zdrady partnerki - czyli momentu, kiedy nagle czujecie, że zaczyna wam rosnąć poroże?...

Obu doświadczyłem, nie obawiam się żadnego.

Wczoraj gwalcenie dzisiaj impotencja lub zdrada:-) zajebioza:-):-):-)

Rogów, bo bardziej mnie denerwuje jak coś sterczy niż jak coś leży:)

Gość dobry temat :)
:)

Wybacz Żyon, jutro specjalnie dla ciebie założe temat o tym, czy lepiej do łóżka założyć różowe stringi w serduszka, czy może ponczoszki z koronka

No ja wiadomo. :) że mi nie stanie :( I to nie na żarty, tu ogień a mi zjeżdża. :O Miałem to szczęście że dziewczyna była wyrozumiała i dała mi szansę znowu go postawić. :) Trochę lipa, ale naprawdę padł jak kawka i ja tego nie rozumiałem dlaczego :( . Ze zdradą już sobie poradziłem w wiadomy i mało oryginalny, ale działa. :)

Gość Pizdon
Zdrady partnerki, że pójdzie na bok i sobie nie poradzi. Wstydu narobi tylko.

Gość xxczxcczxzcx
Pewnie jesli bysmy z partnerka zalozyli, ze nie sypiamy z innymi to zdrady. Raz, ze oszustwa, a dwa straconego czasu :-). Dlatego ja poszukuje najchetniej dziewczyny bi i to takiej ktora lubi trojkaty, przynajmniej ffm, bo jestem hetero :-) . Wiem, ze to rzadkosc i to podwojna, bo wiekszosc bi taka nie jest ale coz na kilka miliardow kobiet wystarczy mi mniej niz 1 promil :-). A co do nie "stawiania" ;-) to coz taka kolej rzeczy. Moje moto dzisiaj nawalilo z elektryka i nie wiem dlaczego, wiec organizm ktory tez na swoj sposob jest mechanizmem tez moze kiedys... Poza tym drogie Panie Wy tez kiedys mozecie miec ten dzien, ze zapragniecie np. dziecka a tu bezplodnosc skrzeczy... I podejrzewam, ze Was to moze bolec mocniej, bo faceci(przynajmniej na opadniecie) wymyslili tabletki :-) ...

I dlatego, niemal z buta jesteś dla mnie transseksualną mameją z kolczykiem w uchu. :O Jara cię że twoja dziewczyna przyprowadzi inną i na twoich oczach wyliże ją do sucha. A ty jak jak wałek będziesz na to patrzył i jarał się tym widokiem, waląc sobie konia jedną ręką a drugą poprawiając grzywkę. Nad tobą już teraz warto zapłakać. :O

Grzywka mnie rozbawiła. :D Śmiałam się chyba z 2 minuty. :D No ale co by nie mówić - jest to prawda. Zaczynam podejrzewać, że trzepizm na tym forume przekroczył poziom zaawansowany. Co dalej? :O

Gość black planete
kursu na kobiety

Gość black planete
obiersz kierunek kobieta a tu kurs zminia się

Gość xxczxcczxzcx
@Nowy w miescie - popatrz mistrzu na Twoje wpisy. Osoby trans, jak to nazywasz zazwyczaj podnieca plec nie-odmienna do swojej wyjsciowej. Rozumiem, ze piszesz o sobie? Nie znam zadnego heteroseksualnego faceta, ktorego nie podniecalyby dziewczyny(to jest zreszta definicja wykluczajaca sama siebie). Nawet takie zajmujace sie tylko soba... Owszem jest czesc ktora albo ukrywa to, ze ich to interesuje, albo nawet jest homo - zazwyczaj to dotyczy czesci tzw. skrajnej prawicy. Oni nawet potrafia brac sluby z kobietami, a potem po latach wychodzi, ze dzieci zrobili tylko dlatego, ze musieli do polityki, a nocami chodzili po klubach dla panow h. Poczytaj sobie chocby czasem prase, czytanie generalnie nie boli :-) @vera z cheshire Zebys sie nie zdziwila, ja znam nawet trojkat faceta z dwiema kobietami zyjacy tak od ladnych kilku lat, a biorac pod uwage, ze maja ich dwadziescia kilka to sa na jak najlepszej drodze do przezycia ich wiecej. I wcale nie sa mormonami(tam w zwiazkach zazwyczaj kobiety sa hetero, a facet sypia na zmiane) czy wyznaja islam.

Gość do nowego w miescie
jakie ty masz fantazje erotyczne?

niczego z podanych bo to pierwsze jeszcze mi się nie zdarzyło:P a jak mi się zdarzy to partnerka która jest ze mną nie bedzie miała mi za złe a drugiego bo jak zdradzi to udowodni ,że nie warto było z Nia dłużej być czyli jakby nie patrzeć nawet Jej podziekuje,że mi oczy otworzyła

Polecony za dużo pijesz. Nei a ty? Suchość pochwy do samego rana i wstyd przed facetem czy to drugie?

Suchośc pochwy to nie jest problem rangi impotencji. Ślina się chooya nie postawi. A zdrady? Jednorazowego skoku w bok się nie boje, zdrady z premedytacją i długotrwałej raczej tak. to chyba musi być straszne uczucie być oszukiwana przez X czasu przez osobę, której się powinno ufać najbardziej na świecie.