Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona samotna ...

Przestroga dla innych .....

Polecane posty

Gość Zagubiona samotna ...

Moja córka w skole dostała zadanie domowe : Zrobić drzewo genealogiczne swojej rodziny. Niby proste , piękne , każdy z nasz w młodości w szkole je robił .... ale u nas to zupełnie inna sytuacja , Znowu przypomniał mi się ten deszczowa wiosenna noc ...niestety moja córka nie ma ojca , nie zna go ani ona ani ja pamiętam tylko jak przez mgłe , dyskoteka , drink kolejny i ten ( z wkładką, jakies świnstwo mi dosypał )pamiętam też że przedstawił się Korki . i tyle ... Podejmując decyzje , że urodzę córkę wiedziałam , w co się pakuje że kiedyś przyjdzie ten czas , iż dziecko sie zapyta ,,,gdzie tata? " a ja co , że nie wiem? nie wiem kim był , gdzie mieszka pracuje czy w ogóle żyje. Po raz pierwszy w życiu zaczęłam , żałować że ją urodziłam , tylko co ona winna wisoła sliczna blondyneczka z dużymi brązowymi oczami moja córeczka .... Nie musicie odpisywać na ta wiadomość, ja też już zapewne nie odpisze , . Po prostu musiałam się wyżalić wygadać , wspominać i ... ?

Gość .......to.....ja..............
Korki :)

Gość buahahaha!
Korki :D:D:D:D:D:D

Gość włos się na głowie jeży
może chodzi o Korki Teacher? :D:D:D

Gość .......to.....ja..............
przecież zamiast zdjęcia można przykleić jakieś korki, np. od butelek :)

Gość autorko
dziecko powinno byc owocem milosci a nie przemocy i upokorzenia

Gość kazdy jest czlowiekiem
nie ma znaczenia gdzie zrobionym i w jakich okolicznosciach, trzeba by wiec odstrzelac wiele lwartosciowych udzi na swiecie zeby byly tylko same "owoce milosci" a do Zagubionej samotnej, jestes porzadną i odważną osobą, podjęłaś właściwą i nie powinnaś nic żałować

no jak zwykle komentarze na poziomie...ale i tak nie życzę Wam by was coś takiego spotkało, choć los potrafi płatać figle tym którzy nie panują nad swoimi słowami. Autorko..... odetnij się od przeszłości, tylko tak ten koszmar przeszłości nie odbije się na miłosci do Twojego dziecka, które jak widzę kochasz bo jest pogodnym dzieckiem. Tak trzymaj! Postaraj się skupić na tym że Ona jest, i będzie....to chyba najlepsza pomoc dla Twojej psychiki. Co do braku ojca.... nie jesteś jedyną samotną Matką, w obenych czzsach córka nie będzie rosła w przekonaniu że jest przez to gorsza. A wzorce potrzebne w tym zakresie może przekazać inny mężczyzna...możesz polegać na Twoim Tacie czyli Dziadku Córki? A drzewo genealogiczne zrób jednokonarowe..... mądra nauczycielka będzie potrafiła się do tego odnieść i odpowiednio skomentować, jeśli Córka musiałaby je przedstawiać w szkole.....