Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sziale mala

Moje wymiary. Zazdrość?

Polecane posty

Gość Sziale mala

92-60-88 Zazdrosc?

Gość ewkawlkp
moje są praktycznie takie same (do tego ważę 45kg) i na pewno można by było jeszcze popracować nad sobą więc się nie chwal bo nie ma czym!!!!!!!!!!

Gość nie za bardzo.
Sama mam podobne 88/59/91.

Gość Sziale mala
więc się nie chwal bo nie ma czym!!!!!!!! czyżby zazdosc?

Gość szczesliwaottak
ani troche bo o co ? :)

Gość ewkawlkp
nie ma w tym zazdrości raczej lekkie zniesmaczenie że mam tez takie jak ty i nie uważam że są zajebiste

Gość sggl;lh
jeszcze koleżanko facjata jest ważna, bo z zjebaną to nawet wymiary nie pomogą :P ale tak czy tak Twoje są idealne.

Gość Sziale mala
Czyżby przemawiała zazdrosc?

Gość szczesliwaottak
muszę Cię rozczarować -ani troche. Tylko smutno mi jak patrzę na takie osoby jak Ty,zakompleksione bez większych podwodów do radości,które muszą się dowartościowywać na podrzędnym forum. Wtedy dziękuje za moje piękne życie,tacy ludzie jak Ty sprawiają,że doceniam je jeszcze bardziej :)

Gość Sziale mala
czyli jednak zazdrosc? ech

Gość szczesliwaottak
Ech a czego tu zazdrościć skoro można tylko wspołczuć? biedna istotka ..dobrze,ż chociaż ładna i zgrabna bo pod kopułką niewesoło ;)

Gość tubka z kremem
szczesliwaottak "muszę Cię rozczarować -ani troche. Tylko smutno mi jak patrzę na takie osoby jak Ty,zakompleksione bez większych podwodów do radości,które muszą się dowartościowywać na podrzędnym forum. Wtedy dziękuje za moje piękne życie,tacy ludzie jak Ty sprawiają,że doceniam je jeszcze bardziej." Jednak są tu jeszcze mądrzy ludzie :)

Gość szczesliwaottak
dziękuje tubko a tak w ogóle - piękna suknia ;)

Gość OZOR3
ja mam 80/50/80 ale mała jestem 162 mam

Gość szczesliwaottak
wszyscy są na swój sposób idealni,każdy ma w swoim wyglądzie coś pięknego. Tylko niestety uroda jest rzeczą nietrwałą,przemija z czasem. No więc w sumie cieszmy się nią póki możemy ;) a co niektórzy niech się dowartościowują skoro tak poprawia im to humor i samoocenę :)

Gość zdecydowanie nie
Boże, co za kretynka z autorki, co byście nie napisały i tak bedzie, że zazdrościcie:D Otóż ni zazdroszczę, bo nie ma czego jak dla mnie

Gość OZOR3
szczesliwaottak piszesz jak pasztet niestety ale takie teksty puszczają 100kg baby

Gość weewweewweew
a czego ci zazdroscic:D ze piszesz jak chcialabys wygladac??????? bo w rzeczywistosci na pewno wygladasz jak baleron:D:D:D

Gość szczesliwaottak
ozor3 rozczaruje Cię pasztetem bynajmniej nie jestem i ważę 52 kg w porywach 53 ;) Współczuje wam,że macie takie negatywne i stereotypowe podejście do innych. Jesteście tak zgorzkniali,że nie umie wam się w łepkach pomieścić,że ktoś może cieszyć się życiem i patrzeć na nie optymistycznie bez obłudy i dowalania innym ludziom,jak widzę Ty też chcesz się dowartościować moim kosztem? bezskutecznie :)

Musisz być bardzo młoda, głupiutka i niedowartościowana, skoro zakładasz taki temat. W odpowiedzi na zarzuty kafeteryjnych mędrców - nie zazdroszczę Ci, bo sama mam tyłek w rozm. 40 i nie zamieniłabym go na żaden inny ;)

Gość Sziale mala
rozm 40:D:D a więc z tego powodu ta zazdrosc!

Gość szczesliwaottak
duże tyłki mi się osobiście podobają choć nie jestem właścicielką takowego ;)

Gość oj głupie dziewuchy
Pycha wami rzadzi. Liczy sie wnętrze człowieka, bo młodość uroda przemija. Ciało nie jest ważne tylko to co ma się w srodku i w głowie, bo z tym niestety coraz gorzej. Z czasem i tak wasze ciała sie pomarszczą, a potem zwyczajnie zaczną je toczyć robaki i zmienicie się w kawał smierdzącego błota, a po was zostanie tylko wspomnienie - a czy dobre czy złe to już od was samych zależy. Takie jest życie.

Gość kopiarka
dokładnie tak sądze jak osoba powyżej niestety za dużo tu pustostanów,które tego nie pojmą ;)

Gość skanie mann
:P