Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjnjknfjaknfk

Nie lubię "elitarnych" klubów w dużych miastach

Polecane posty

Gość fjnjknfjaknfk

Takich, gdzie wszyscy wyglądają na bogatych itd. Stresuję siętakimi wyjściami, dlatego unikam. Źle sięczuję w takich miejscach, jakbym tam nie pasowała. Ma ktoś podobnie?

słusznie napisałaś, że WYGLĄDAJĄ na bogatych. Bo wiele z tych osób wcale bogatymi nie jest. Ja akurat nie chadzam do takich przybytków...

Gość zdecydowanie nie
Jak dla mnie to wiocha, z tego względu, ze ktoś bzdurnie sobie wmówi, że klub jest elitarny itp:O Lepiej iść do normalnego miejsca, pobawisz się, a nie na balu markowych lal i kenów.

Gość fjnjknfjaknfk
Słusznie stwierdziłeś, chodzi właśnie o wygląd. Znam kilku stałych bywalców tych "najlepszych" Warszawskich klubów. Faceci niczym z okładek magazynów, dziewczyny od stóp do głów w drogich markach. Niektóre ładne i zrobione, inne tylko zrobione.

Gość fjnjknfjaknfk
O ile sięorientujęto forum, na którym można dyskutować. Problem?

ale to nieprawda, że tam chodzą sami bogaci... Wiele osób jest takich, które po prostu snobują się na taki styl i chcą mieć poczucie uczestniczenia w hajlaitowym życiu...

Gość fjnjknfjaknfk
Piedestał, jasne, zgadzam się. Ale fakt faktem sątakie kręgi ludzi pięknych & bogatych, trzymają sięrazem, pokazująsięjedynie w modnych klubach itd

mamy wolnośc , pokój i łazienkę , jesteśmy w UE , jestesmy w NATO. wiec możecie się pokurcza genetyczne skupiac we wlasnych klubach , w których Ci wartościowi i ładni bedą się czuć podobnie jak wy wśrod nich w Ich klubach

Gość fjnjknfjaknfk
Gutekszoł, a ty gdzie chodzisz w przerwach od kafeterii? :D

bo o czym botaty wartosciowy Czlowiek może rozmawiać z zabiedzonym przykurzonym pokurczem genetycznym z nizin społecznych?

Gość fjnjknfjaknfk
Nie jestem zabiedzona i nie jestem z nizin, ale nie pozuję teżna kogoś, kim nie jestem, lansując sięw "drogich klubach" wśród "bogaczy"

ja tam nie chodzę nie ze względu na to, że tam są jakieś wyższe sfery, tylko po prostu nie odpowiada mi ta wszechobecna atmosfera lansu i poczucia wyższości...

ale skoro oni sa wartosciowi znaczy bogacze to na kogo oni pozuja? gdyby chodzili do pubow przydrożnych z tanim piwem to wtedy możnaby stwierdzić , że na kogoś pozuja kim nie są. i po co? zapytać

Gość fjnjknfjaknfk
Ja tak samo. Wczoraj byłam w takim "prestiżowym" klubie i źle się tam czułam, po prostu. Ale to tak bardzo podniosło moje ego, że mnie tam wpuścili, oh ah.

ja byłem w takich miejscach 2 czy 3 razy kilka lat temu, stwierdziłem, że nie moje klimaty i po prostu nie chodzę.

Gość fjnjknfjaknfk
Ale są teżfajne kluby :) Do takich chętnie chodzę. I wcale nie ma tam gimbazy czy buraków. Ale nie ma też tego sztucznego blichtru.

no własnie po kiego się napinać? dla każdego coś fajnego....krzaczki pod GSem tez są fajoskie

Gość fjnjknfjaknfk
Piedestał, z Warszawy. A Ty? A najbardziej lubiędomówki w gronie znajomych :) Ale od czasu do czasu jakiś klub teżwchodzi w grę

ja z okolic. Dokładnie z Legionowa. Jestem właściwie dumny z tego, że nie mieszkam w Wawie, chociaż i chodziłem tam do szkoły i teraz pracuję... Tylko czasu na dojazdy trochę szkoda...

wazne jest towarzystwo i cel . bywałem w Harendzie onegdaj gdy jeszcze było normalnie i był jazz. teraz wolę krzaczki nad Wisła

Gość fjnjknfjaknfk
Mam znajomego z Legionowa ;) Ostatnio przeprowadził siędo Warszawy i teraz ma rzut beretem do pracy. A gdzie najchętniej chadzasz?

teraz to właściwie zazwyczaj do znajomych (zresztą też nieczęsto). Nigdy nie byłem jakimś wielkim imprezowiczem i jeżeli już impreza to w gronie znajomych...

Gość fjnjknfjaknfk
Gutekszoł, miałam na myśli kluby typu Foksal XVIII, DeLite, niegdyśCapitol (obecnie z tego co wiem chodzi tam gimbaza), i w sumie nie wiem co tam jeszcze bo już niebardzo sięorientuję. W Mono Barze jest taki jeden niefajny selekcjoner (choćsam klub nie jest jakiś "bananowo prestiżowy")

Gość fjnjknfjaknfk
No to faktycznie spoko, ja dojeżdżam w podobnym czasie do siebie na wydział :)