Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość week of view

bol brzuszka

Polecane posty

Gość week of view

moje 2 miesieczne dziecko odczowa bol brzuszka, przez to jest niespokojne i prawie nie spi. lekarz powiedzial ze to kolka. dostaje kropelki infacol, na gazy owszem mu pomagaja ale za kazdym razem po jedzeniu chcialby spac ale sie wybudza i placze i wierci sie strasznie. nie wiem juz co mam robic, to nienaturalne zeby dziecko spalo po 15 minut:(

Gość week of view
nie dziala, klade go na brzuszek ale jeszcze bardziej sie denerwuje. pomaga jak go nosze na reku tak zeby dotykal brzuszka. ale nie moge go wiecznie tak nosic. Mioze cos na zlagodzenie bolu znacie?

My w kryzysowych sytuacjach, jak już krople (ja używam sab simplex) i masaż nie pomagają to rurki antykolkowej używamy. Dwie aplikacje, petarda bączków, przechodzi jak ręką odjął, a mały zasypia z uśmiechem na ustach.

Gość ojtam ojtam
a co jada? może mm nie pasuje? a jeśli karmisz to ty jesz cos co mu nie pasuje?? u mnie sprawdził się bobotic w dawkach po 10 kropki na kazde mleko plus probiotyk dicoflor 30 w kroplach - no i zmiana mleka

Gość week of view
ale to nie o baczki chodz wlasnie. nie jest zagazowany i moje pytanie brzmi co mu moze byc? karmie piersia diete raczej mam scisla. moze bole jelitkowe? to wszystko zaczelo sie w szpitalu 10 dni temu. wczesniej spal 2 godz wszystko ok bylo dopiero wieczorem zaczynal sie placz ale nie caly dzien....

Gość week of view
u nas esputikon dzialal przez tydz, bobotic, sab simpex, viburcol sie nie sprawdzily. dopiero infacol cos zadzialal- na tej zasadzie ze juz maly sie nie drze tylko poplakuje

a cxemu byliscie w szpotalu ?? autorko moj rowniez ma bole brzuszka ja daje 4 razy dziennie bobotic 8 kropli i raz dziennie dicoflor 5 kropli i jest lepiej... ojtam - ja ten probiotyk dicoflor zaczelam teraz druga buteleczke pod rzad mozna tak ?? czy daje sie jefna i jak sie skonczy to przerws musi byc??