Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek grzmotek leń

Czy moja Piekna spedza sobote

Polecane posty

Gość kotek grzmotek leń

aktywnie, czy raczej pasywnie?;):classic_cool: bo kot jak zwykle leniwie na fotelu:D:classic_cool:

Gość Piekna je slodycze
aktywnie, od lata..na balkonie a teraz w kuchni ciwcze calanetics. noca najlepiej, na miesnie i na kregoslup dobre. Miesnie brzucha rowniez. aktywnie rowniez umyslowo...pisze, tworze Nie rozumiem jak mozna sie lenic.

Gość kotek grzmotek leń
koty słyna z tego ze sie lenia :classic_cool:;)

Gość kotek grzmotek leń
mam pukac?:):classic_cool:

Gość Piekna je slodycze
tak

Gość kotek grzmotek leń
jak zapukam, to co zrobi Piekna?:)

Gość Piekna je slodycze
Zadowoli kotka.

Gość kotek grzmotek leń
w jaki sposob?:)

Gość Piekna je slodycze
hm no wiesz aktywny gdyż tak spędzam czas

Gość bgffggggg
oleje go ciepłym moczem

Gość Piekna je slodycze
musze odeslac ci 1000 zl musisz mi pomoc bo nigdy nie robilam takiego transferu. moge liczyc na ciebie czy jak zwykle nie i sama mam robic tak jak nosic ciezkie siatki i zmzwac naczynia w zlewie bo nie mam zmzwarki a patologia dziwek mnie podsluchuje i sie smieje ze one maja zmzwarke jesli ich matka dziwka ma to nie sa biedne tylko lenie.. 2000 tys na 2 osoby to duzo a ja mam 1800 na 3 osoby i ona biedna wg twoich suk sior i chory ojciec u mnie nfyy refunduje za malo pieluch. nie wstyd twoim siorom za podjudzanie... i ty pozwalasz aby te swinie tu mieszkaly..i ten frzc niemiec od zera

Gość Piekna je slodycze
powinienes przeprosic piekna..za zachowanie swoje i rodziny a ty ciagle o sobie myslisz.. co ty zrobisz wazne jest

Gość Piekna je slodycze
wow chyba ktoś się podszył i ma zły dzień.

Gość Piekna je slodycze
twoje podle siorz chca gosci lubia to w usa, de tam maja staly meldunek tu jest polska jesli mnie poznles co te dziwki male obchodzi ..... nie bylo ich przy tym.. wtedy... i one wiedza wszystko o mnie bo siory im mowia..- twoja linia pokoleniowa to ich ojciec dzieciorob..i matka dziwka-- ten sam wiek a te ich dziwki corki to linia pokoleniowa z twoja corka...ale jak widzisyz ja klepia jak krowe...zero szacunku do 14latki..o pilota..vanessa wie..ze taka patologia niewyksztalcona brudasy bija jej dziecko..gwiazdy dziecko...one jak dorosna i beda w tewoim wieku nie beda sie bawic ani gadac y twoja corka bo juz zaznaczaja swoja wyzszosc...nie placa za nic a zamiast ustapic malej bo mala bo to jej tata daje im za darmo wode gay prad swiatlo...wyrwaly jej pilkota...bez wychowania holota..jaka arogancka. nie wstyd ci..

Gość kotek grzmotek leń
mam 3000 na miesiac:):classic_cool: ale lubie wydawac, wiec wszystko przehulam na poczatku miesiaca a potem bida, bida i upokorzenie :D:classic_cool:los pariasa :)

Gość Piekna je slodycze
nie mam zlego dnia..tu chodzi o fakty...i patologii razem z siorami mialo tu nie byc jak chcesz aby piekna byla twoja wybaczyla ci rozumiem wasze kontakty jak ci obgadzwanie zes alfons nie przeszkadza u siebie w domu usa fr. szwajcaria bo ja bym sobie nie pozwolila na to. natomiast tutaj mieszkam ja a one zagladaja mi w okna robia foty w pozach w ktorych stoje w domu bo kamili sie nudzi...to normalne_ po czyjej jestes str onie ze na to john pozwalasz... jak po str siostr i patologii odsylam 1000 i sie zegnamy potrzebuje ale faceta ktory naprawde mnie kocha i szanuje kase zarabiam sama ona szczescia nie daje tylko kochajacy dobry czlowiek siory tez za nic nie placa..i one smia..takie rzeczy wyprawiac...na twoj koszt..osobie ktora niby kochasz..sam nie wiesz co to milosc

Gość singielka800
twoja piekną okrada ojciec ,a ona chodzi głodna

Gość kotek grzmotek leń
kocham Cie Piekna ale przeszkadza mi to ze mnie zdradzilas z Fredem :(

Gość Piekna je slodycze
zakochany facet zabiera ukochana by gwiazdy widziala, kwiatki u stop kladzie, nie pozwala patologii o zachowaniu i wygladzie tanich dziwek na podgladanie podsluchiwanie..obgadywanie... jesli siory wpadly na pomysl zaproszenia znowu patologii to ty jako facet z wielkim ..fiutkiem... powinienes powiedziec tak ale u siebie przyjmowac, macie swoje domy a tu ma byc harmonia i szczescie mojej kobiety

Gość Piekna je slodycze
a ty z amber. a ja bylam wierna wiec dopiero moge cie zdradzic aby bylo kwita

Gość kotek grzmotek leń
wiesz ze fiutka duzego nie mam :( nie to co Fred ...:o

Gość kotek grzmotek leń
amber jest lesbijka wiec jak moglem Cie z nia zdradzic? ona nie umie dogodzic facetowi woli cipki :)

Gość Piekna je slodycze
facet musi miec honor,mozna wybaczyc patologi ale trzymac dystans..one usiebie ty u siebie..one w de na wsi ty usa..a jak chcesz to sobie te patologie odwiedzasz...natomist sprowadzanie tutaj tych dziwek co szacunku nie maja nie robia..studiuja byle co..jest nie fair i tak facet y klasa nie postepuje. za robote w niemczech by sie wziely razem ze swoja stara matka dziwka, corka mala ale juy na 3 sie uczy..pewnie pojdzie w slaady matki i co_ kase juz na dziecko nie dostanie bo juz bedzie babcia powiem vanessie ze patologia klepie jej dziecko cielawie jak zareaguje

Gość amber lesbijka
a wylizesz mi cipke Piekna?:):classic_cool:

Gość Piekna je slodycze
myslalam ze bedziemy zyc na poziomie.. a ty jak nie lesbijka amber to patologia..itp kiedy bedzie normalnie_ bo mnie stracisz patologii tu ma niebyc tego fryca niemca..tez,nie zycze sobie jego obecnosci tutaj..gdyby nie ty on by nie widzial mnie nigdy..nie ocenial.-..cham i prostak..czemu mu na to pozwalasz..niech mieszka w de, jak nie masz honoru to sobie go tam odwiedzaj, ale jak kochasz kobiete nie podsylasz jej pod nos osoby takie jak on i patologia i twoje siory. pomoz im sie pakowac. jak odesle ci 1000 to bedie juz definitzwnz koniec

Gość Piekna je slodycze
nie gustuje w blondynach amber..zreszta jestes taka sobie..male oczy..usta...nie w moim typie ty mi wyliz dla mnie piekna jest kobieta z duzymi ciemnymi oczami, niebieskie, zielone, pelne usta ale brunetka! jak modelka freida i joan murzynka

Gość dobra radda
jak chcesz byc szczesliwy zapukaj przepros piekna na kolanach..wina duza twoja...pod twoich dachem tyle zla inne osoby jej uczynily.... na tym love nie polega siory pogon, patologie z tym starym frycem nierobem do domu i w koncu zajmij sie swoja nowa rodzina

Gość modelka freida
podobam Ci sie Piekna?:) to jak, wylizesz mi? potem ja Tobie i bedziemy kwita ;) bo wiesz, ze mi sie podobasz...od dawna....masz to cos w sobie :) lizalabym Ci jak kotek smietanke 👄 rzuc tego johna i sporobuj ze mna, jestem goraca ❤️

Gość Piekna zakochana w niej
tak tz tak bardzooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo freida jestes piekna ale i ciepla..tak ciebie odbieram opisz mi nasze randki gdzie mnie zabierzesz co mi pokazesz

Gość Piekna zakochana w niej
i co lubisz jakie masz pasje moze zmienie orientacje