Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BOLI BOLI BOLI!!!

Od kilku dni boli mnie glowa i jest mi niedobrze. Co mi dolega?

Polecane posty

Gość BOLI BOLI BOLI!!!

Od poniedzialku boli mnie glowa a przy tym mam mdlosci. W poniedzialek ledwo wrocilam z pracy tak bardzo zle sie czulam. od wtorku bylo juz lepiej ale wciaz czulam mdlosci i bol glowy. dzis rano wstalam i caly czas mi niedobrze. Wciaz odbija mi sie a gdy sie pochyle zaczyna krecic mi sie w glowie i czuje ze zaraz zwymiotuje. w dodatku dostalam okres przez ktory czuje sie jeszcze gorzej. czy ktos ma podobnie? zastanawiam sie czy to nie jest jakis wirus.

Gość MOGĄ BYĆ RÓŻNE PRZYCZYNY
Objawy które masz mogą być przyczyną zatrucia pokarmowego, kup sobie Nifuroksazyd po tym powinno Ci przejść.Czasmi tak się czują osoby chore na grype.Najlepiej gdy pójdziesz do lekarza.

Gość BOLI BOLI BOLI!!!
wlasciwie to moze byc jedno i drugie. Juz od miesiaca jestem przeziebiona najpierw 2 tygodnie meczyl mnie kaszel a teraz juz drugi tydzien mam katar i goraczke. nie mam kiedy polezec w lozku bo w pracy ciezkie dni nastaly. zatrucia rowniez nie wykluczam gdyz w niedziele wieczorem zjadlam na kolacje kurczaki z KFC i po nich mnie bardzo zemdlilo, lecz przez reszte wieczoru dobrze sie czulam. od poniedzialku jestem juz wyczerpana moimi dolegliwosciami :(