Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce i nie

nie chce miec dzieci bo

Polecane posty

Gość nie chce i nie

nie chce stracić mojej figury i beztroskiego zycia a społeczeństwo tego nie ogarnia. Moja babka już się doczekać nie może jak zajde w ciąże, czasem mam ochotę ogłuszyć ją na jakiś czas. I to samo zrobić z resztą rodziny. I ze wszystkimi którzy mi powtarzają mi że dzidziusie to takie słodkie że aż rzygać się chce od tego słodkiego, myśląc że zmieniają moje poglądy. Matko mnie to denerwuje! Co ja jestem maciora do rozpłodu czy człowiek?!

Gość nie chce i nie
egoiści mają ciężkie życie

Gość lidka__
wiem że to prowo, ale na wszelki wypadek napiszę. Niegdy w życiu się nie rozmnażaj twoje geny nie powinny przetrwać

Gość nie chce i nie
lidka tak suche że prawie komputer mi spaliło

ha ha mam to samo :D My z narzeczonym nie zamierzamy miec dzieci, gdyz chcemy koncentrowac sie tylko na sobie samych i sobie nawzajem, rodzina niespecjalnie to rozumie, ale toleruja, maja wiecej dzieci/wnukow wiec jakos przezyja :P jestesmy zbyt egoistyczni na potomstwo, mnie szkoda figury, on nie chce stracic tego jak cudownie jest nam ze soba, wiemy ze dziecko wiele by zepsulo, nie mamy instynktu... :D

Gość a ja wolę nie
no to powiedz im że chcesz żyć własnym życiem i może się odczepia. Nic w tym złego że nie chcesz mieć dzieci, oczywiście spodziewaj się najazdu matek polek, przecież Ty nie możesz mieć bardziej wspaniałego życia nić one ;P

Gość breslauerin
Egoiści mają właśnie najlepiej:P i też nie znoszę bachorów i nie zamierzam ich mieć.

Gość kredka bambino
a twoja mamusia i babcia to tez maciory do rozplodu??

Gość nie chce i nie
mój chłopak też nie chce ;) tylko on mnie rozumie. Tak nam się światnie układa, tyle planów tak mało czasu dziecko by to wszystko zabiło. Tylko nie wiem co powiedzieć rodzinie. że jestem bezpłodna? bo oni tego nie rozumieją.

Gość nie chce i nie
z tymi maciorami to nie chce nikogo obrażać tlko moja rodzina mnie ostatnio chyba tak postrzega. Tylko czekaja aż coś ze mnie wyskoczy. O o to mi chodzi.

Gość kredka bambino
No to im powiedz, zeby sie wnukow nie spodziewali i juz. Nie ma przymusu posiadania dzieci

Gość lepiej by było
jakby to faceci rodzili. To oni są mężczyznami i to oni powinni dźwigać część swojej rodziny i przynosić ja na świat a nie kobiety. To się nie klei

Gość nie chce i nie
mówiłam jak miała 12 lat, jak miałam 15 i 18 ale zawsze tylko oj tam oj tam zmienisz zdanie. I uwierzcie że to wykańcza to ciągłe wtrącanie przy stole jakiegoś tekstu typu: Ty aniu też się przekonasz jak twoje maleństwo bedzie do Ciebie podobne że łatwo z Tobą nie było. Wtem mówie że chyba raczej nie, ale nie dociera. I tak ze 2 lata

Gość .....................d
a jak wpadniesz?

nie chcesz dzieci ? no i ok . liczyłaś ,ze kogoś zaszokujesz ?:)

Gość lepiej by było
to się usuwa jak się wpada. Nie żyjemy w średniowieczu ale dużo ludzi umysłem tam zabłądziło

Gość nie chce i nie
allium próbowałaś być fajna? nie wyszło

Gość nie chce i nie
usunę nikomu nie mówiąc

wiesz gdize mam bycie fajną ? :) zastanwia mnie tylko o co tak trąbisz o swoich planach i to jeszcze w tak wulgarny sposób ? spodziewasz ise medalu ?

Gość 40letnia - mama
Tez nie chcialam miec dziecka. Bylismy juz 20 lat po slubie, zawsze zabezpieczalismy sie. I tak spokojnie do 40stki. Każdy pogodzil sie z tym, ze od nas wnukow nie doczeka, ze nie bedzie malego slodkiego szkraba. Jak to oni mieli zwyczaj nazywac dziecko. W wieku 40 lat kiedy moja plodosc chylila sie ku koncowi wpadlismy. Pomimo ostroznosci nalezytej takiej jak przez ostatnie 20 kilka lat. Jestem wlasnie w 7 miesiecu i nie wyobrazam sobie naszego dalszego zycia. Bylo wpsaniale, nie brakowalo nam nigdy dziecka do szczescia. Nie wiem jak bedzie wygladala nasze zycie po porodzie, poki co nie wyobrazam sobie tego w ogole. Mam nadzieje, ze moje nastawienie sie zmieni. Jednak zawsze twardo obstawialam przy tym, ze dziecka miec nie bede. A teraz los zadecydowal za nas i to tak późno. Mam 40 lat, a dopiero teraz zaczynam sie bac zycia...

Gość KONTRABANDA
nic sie nie martw - będzie dobrze , byle zdrowie było :)

Gość nie chce i nie
chyba masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. No widze że masz bycie fajną gdzieś. Mam problem z otoczeniem pełnym ludzi-cegieł takich jak Ty. Nie dociera że nie chce mieć dzieci a to że nie chce to już trwa 15 lat i jakoś nie zauważyłam że się tym chwale lub coś w tym stylu. Idź być dokuczliwym polaczkiem na inny temat

oooo , nie dosć ,ze wulgarna to jeszcze pełna kompleksów :) Dobrze tam ktoś na początku powiedział = nie rozmnażaj się , jako społeczeństwo nie jesteśmy aż w takiej desperacji :D

Gość nie chce i nie
aż mnie troche ten post o ciąży zaszokował. Kobieta przed przyjściem na świat powinna dostać formularz gdzie zaznaczy że chce być bezpłodna.

Gość nie chce i nie
hahahaahhahaah allu coś tam nie rozśmieszj mnie xd błagam nie pisz już bo nic nie wnosisz, twoje wypowiedzi nie mają najmniejszego sensu. Ja nie mam kompleksów ale Ty je masz bo coś cie tutaj drażni i nie możesz tego żalu ukryć. Skończyłam z Tobą dziecko dyskusje, wracaj do lekcji albo przygotuj się na wieczorynkę. Nie potrzebuję żadnych dygresji z Twojej strony

Gość wiecie że allium
ma 5 dzieci i cyce jej zwisaja do podlogi, jest religijna matka polka i walczy ze wszystkimi co nie maja dzieci lub maja ich za malo ;) powiedz rodzinie prawde, troche ich zatka ale odczepia sie. Moze zmienisz zdanie jeszcze..

Gość no i nie miej, nie rozumiem
czemu az wykrzytczec to musisz. Nie urodzisz- do więzienia cie nie wsadzą. Tylko porownanie kiepskie - czy jestem maciora rozplodowa, czy człowiek- człowiek sie rozmnaża, inaczej nie byłoby ludzkosci. Lepiej sie porównać - bo ja wiem - do krzesła?

Gość LLLLLLLLLLLoOOO
nie chcesz dzieci to twoja sprawa. Po prostu powiedz, ze zadnych dzieci nie chcecie, nie lubicie i zakończ ten temat. A jak ktoś będzie zaczynał to ucinaj, zmieniaj temat albo kolejny raz powiedz ostrzejszym tonem, ze zadnych dzieci. W koncu po paru razach znudzi im się i się odczepią.

Gość LLLLLLLLLLLoOOO
ja szanuję twoje zdanie wiec nie obrazaj mnie i innych ze jestem maciorą do rozpłodu, ok?