Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szyszunia_Ja

moje małżeństwo to totalna pomyłka...

Polecane posty

Gość szyszunia_Ja

Wógóle nie przypomina małżeństwa..

Gość Czczcz
Tkwij w nim bo kobiety piszącej "wogóle" żaden facet nie zechce. :)

Gość ja dziś zakończyłam swój
9-letni związek. Wcale mi nie żal--odkochałam się juz jakis rok temu,jak spadaly mi klapki z oczu w reakcji na jego zachowanie. SZKODA MI TYLKO ZMARNOWANYCH 9 LAT ZE SWOJEGO ZYCIA--POŚWIĘCIŁAM JE W CAŁOŚCI TAKIEMU CWELOWI,MOGŁAM W TYM CZASIE TYLE ZROBIĆ,OSIĄGNĄĆ--A JA OGLĄDAŁAM SIĘ NA NIEGO I LICZYŁAM Z JEGO OPINIĄ JAKBY CONAJMNIEJ BYŁ MOIM MĘZEM. Jestem na siebie zła,bo straciłam tylko czas na takiego luja parszywego.

Gość szyszunia_Ja
Naprawdę Cię podziwiam, że zdobyłaś się na taka odwagę... tym bardziej po tylu latach... jak sobie radzisz teraz ?

Gość dfgdfg
ile macie lat?

Gość concordia
ws\ystkie małżeństwa to pomyłki

Gość szyszunia_Ja
Mój mąż ma 29 a ja 27

Gość dfgdfg
a z czym sie nie uklada,co jest twoim zdaniem nie tak?

Gość szyszunia_Ja
wszystko było by super, bo w domu zrobi wiele, i ugotuje i posprząta jak ja idę do pracy a on ma wolne, tylko jego koledzy... nie potrafi sobie odpuścić z nimi piwa, a spedza z nimi cały dzień w pracy to po też musi. W tygodniu z reguły nie pije wogole, czasem sie zdarzy jakies piwo ale sobota to zawsze musi być, nawet jeśli wczesniej powiedział ze dzis bedzie po pracy to potem i tak idzie z nimi sie napić bez względu na to co mi wcześniej powiedział, wyprowadza mnie to z równowagi już

Gość szyszunia_Ja
szkda tylko że ze mna tak nie wychodzi jak z nimi...

Gość szyszunia_Ja
juz tyle z nim rozmów przeprowadzałam, a on tylko "tak wiem, poprawię się"

zawsze tak bylo?? Musi by jakis powod, dla ktorego woli towarzystwo kumpli niz Twoje... moze nie robicie nic ciekawego, nie macie o czym rozmawiac? Masz jakies pasje, cos czym sie z nim dzielisz, cos o czym mozna z Toba porozmawiac? Czy chcesz tylko siedziec i patrzec w sufit?

Gość ja dziś zakończyłam swój
ja juz go chyba nie kocham,za bardzo mnie zranił i obierał z uczuć przez te lata. Stopniowo mi spadały klapki z oczu i doszłam do tego momentu,ze lepiej mi samej.

Gość szyszunia_Ja
fakt faktem w tygodniu od pn-pt nie ma mowy o tym by gdzieś wyjść bo oboje jestesmy wieczorem dopiero w domu, to nie ma na to czasu a w weekend jeśli jest taka okazja to chcialabym byśmy gdzieś wychodzli tylko nie wiem jak go zachęcić bo on jest albo zmeczony albo mu sie nie chce...

Gość szyszunia_Ja
ja nikomu życia nie marnuje a ślub sie bierze po to by spędzać czas z żoną a nie z kumplami... ja mu powiedzialam, że nie mam nic przeciwko by wypil piwo z kolegami tyllko wypił i wracał do domu a nie przychodzil o której chce a ja sobie moge siedziec w domu, wiec nie mow ze jestem egoistką