Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość henieeeek

Mój kumpel wpadł z kobietą... okazało się, że ma bachora z innego związku

Polecane posty

Gość cg
ma to co chcial

henieeeek A co Ty sie tak ciskasz za kolegę? A może to Ty jestes tym "wycyckanym" kumplem i Ciebie tak laska w kuku zrobiła? Co Cię jego życie interesuje?:o

nic nie wiadomo bo to prowokacja, naładowane słowami-kluczami żeby potem jakiś heniek mógł hejtować:)

Gość wifigdansk
nie ma czegoś takiego jak "Na tego 4 letniego bachora z tego co wiem nikt nie płaci. Biologiczny ojciec pewnie siedzi za granicą i nie daje o sobie znać." na takie przypadki są odpowiednie są procedury,które załatwia się w Sądzie Rejonowym w sekcji zagranicznej wydział ds egzekucji alimentów.tatus moze przepasc jak kamien w wode i sobie nie placic ale matka i tak bedzie dostawała alimenty,tylko przez MOPS dokladnie taką samą zasądzoną sume tyle ze nie więcej niż 500 zł. tak wiec siłą rzeczy jesli urodzi się to drugie dziecko to idąc tokiem myslenia autora,ze połowa i tak pojdzie na inne dziecko-vice versa-to pierwsze dziecko automatycznie w połowie utrzymuje nastepne dziecko bo matka dostanie alimenty na pierwsze,zrobi zakupy (jedzenie,zabawki itd...) a co drugiemu dziecku nie da? czyli nie ma znaczenia czy ty zostaniesz z tą kobieta czy nie-i tak bedziesz musiał-jako pjciec jej dziecka-cos tam placic przez najblizsze 25 lat ;d tyle ze jak zostaniesz to pewnie wiecej,bo zawsze jaks nię jest przy dziekcu to zawsze idzie wiecej pieniedzy.choroba,podróże,zajecia dodatkowe itd...matki zazwyczaj juz nie wołają o dołożenie się.mowie tu o kosztach dodatkowych-oprócz comiesiecznych kosztach utrzymania. tak weic nei ma czegos takiego,ze jak tatus się ukrywa to dziecko nei dostaje alimentów-owszem dostaje tyle ze od panstwa i to panstwo juz ma w interesie ścigać dłużnika.

Gość wifigdansk
jasne ze prowokacja.przez poł roku koleś się nie kapnął ze jego dziewczyna ma dziecko?niemożliwe.

Gość do Pierre Dolevas
Hahaha xD, rozmontował mnie twój nick :D:D:D

nie ma czegoś takiego jak "Na tego 4 letniego bachora z tego co wiem nikt nie płaci. Biologiczny ojciec pewnie siedzi za granicą i nie daje o sobie znać." na takie przypadki są odpowiednie są procedury,które załatwia się w Sądzie Rejonowym w sekcji zagranicznej wydział ds egzekucji alimentów.tatus moze przepasc jak kamien w wode i sobie nie placic ale matka i tak bedzie dostawała alimenty,tylko przez MOPS dokladnie taką samą zasądzoną sume tyle ze nie więcej niż 500 zł." Co za frajerski tekst:P.Już sobie wyobrażam jak jakiegoś arabusa z Pakistanu by ścigali:P.