Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kogo wybrac! Ojca czy faceta?

Ojciec czy facet? Kogo wybrac?

Polecane posty

Mam 23 lata i poznalam wspanialego faceta. Silny, przystojny, opiekunczy z ktorym chce spedzic reszte zycia. Niestety moj ojciec jest bardzo zazdrosny o niego. Teraz jestem w ciazy. I moj ojciec bardzo rywalizuje z facetem. Np. przynosi mi owoce i czesto rozmawia o moim dziecku. Moj ojciec jest prawnikiem i powiedzial mi o tym ze dziecko moze nosic nazwisko matki(mimo tego iz ojciec uzna dziecko). Nie wiedzialam o tym. Mojemu tacie zalezy na tym poniewaz nie ma syna. Teraz facet kazal mi wybierac albo tatus albo on?

Gość chujowy prawnik
jeżeli Ojciec uzna dziecko,dziecko musi mieć nazwisko Ojca

Gość OLEJ tatusia!!!!
Z tego co piszesz Twój stary jest potyrtany.Może on chce ciebie rechotać dlatego nie pozwoli na spotykanie się z facetem? No i co z tego że jest prawnikiem? Pewnie myśli że jemu wszystko wolno? Nawet oliwić własną córkę?! Wybacz ale tak to wyglada jakby na to nie patrzeć!

Gość daj dziecku podwojne nazwisko
Ja znam pare gdzie matka nazywała się Bułka ojciec Parówka i dali takie podwójne nazwisko dzieciakowi :D

Gość chujowy prawnik
w tym momencie dałbym hot dog :)

Prawda jest taka ze ja nawet w wieku 18 lat nie moglam mu powiedziec o tym ze kogos mam bo moj tata zawsze mial fochy z tego powodu. Teraz jednak chce rywalizowac z moim facetem ktory mi sie oswiadczyl a moj facet tez stawia mi ultimatum.

Gość kogo wybrac! Ojca czy faceta
Nigdy nie zapomne jego goracych ust, taka mi minetke pierdolnal ze wymarszczyl mi freda jak ta lala! Teraz z mojej cipeczki zostala wielka rozciagnieta gabka.. Ale warto bylo!

idę o zakład, że Twój ojciec ma złe relacje z Twoją matką. chorobliwa taka miłość do dziecka ZAWSZE wynika z braków odczuwanych w związku partnerskim. takich wyborów nie wolno nikomu zadawać i choćby z tego powodu powinnaś wybrać faceta. ojciec niech ma stymulus, by się swoim życiem zająć, w innym wypadku zobaczy, że może Tobą sterować. PS aTy nosisz nazwisko matki czy ojca?