Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolllina

Nie mogę iść dziś nawet na imprezę bo

Polecane posty

Gość lolllina

W środę mam kolokwium i praktycznie 100 stron do wykucia na pamięć, ja pierdolę :O Dopiero teraz robię sobię krótką przerwę, a potem znów nauka :O

Gość mmmmmnkj
co studiujesz

Gość Moze Cie przytule do siebie :*
>? :)

Gość lolllina
Dzięki orendż :classic_cool: Wydział farmaceutyczny, tyle się nasłuchałam, że są ciagłe imprezy, nic z tego :O Ludzie - owszem, trafili się wyjątkowo sympatyczni i życzliwi, żadne medny, ale spodziewałam się, że nauki będzie o wiele mnie a luzu więcej . Nie mogę rzucić, bo ciężko pracowałam na to, by się dostać na ten kierunek na wymarzonej uczelni, więc mam za swoje, teraz muszę zapiertalać :O

nie rozumiem, masz wymarzone studia to po cholerę Ci łażenie na imprezy? :o ostatnia impreza w Twoim życiu?

Gość mmmmmnkj
zapomnij o imprezach .ja tez na farmacji jestem . siedze i sie ucze receptur:(

Gość lolllina
Nie mówię nawet o imprezach, tylko choćby o wyjściu gdziekolwiek ze znajomymi, a nie siedzenie przez 4 co najmniej godziny bez przerwy jedego dnia(tylko na 1 przedmiot), bo to minimum czasem, by zaliczyć wejściówkę, z której jest od chooya materiału : O W weekedny to mogę pomarzyć, co tydzień z czegoś kolokwium, więc nauka całymi dniami, jedyny wolny dzień w którym mam jakikolwiek czas na siebie to kilka godzin w piątek wieczorem

Gość mmmmmnkj
farmacja jest dla lubiących wkuwać. to w piatki umawiaj sie ze znajomymi

Gość lolllina
narazie zaczynam . wkuwam o tym czym sie rożni biały fartuch aptekarza od parzygnata czyli kucharza