Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfsfdsf

Macie rozrywkowe życie?

Polecane posty

Gość dfsfdsf

czy tak jak ja stale prawie siedzicie w domu? :o

Gość dfsfdsf
up

Gość InżynierTomasz
Ja siedzę w domu od rana do wieczora i zgłębiam wielomiany Czebyszewa i mechanikę analityczną a zwłaszcza równania Appella-Gibbsa dla układów nieholonomicznych.

Gość gfggfdgfgggf
Ja siedzę tylko w czterech ścianach bo nie mam żadnych znajomych ani drugiej połówki:( Jedynymi ludźmi oprócz mojej rodziny z którymi rozmawiam są bywalcy Kafeterii.

Gość Saper36
no

Gość niuqaoj
Moje życie jest pozbawione jakiejkolwiek rozrywki. Nie mam znajomych, jedynie jedna koleżankę, która w sumie ma mnie chyba gdzieś.

Gość MamSwójŚwiat
Ja nie potrzebuję znajomych, wystarczą mi moje myśli. Uwielbiam trwać w takim stanie zadumania. Zawieszam wzrok na jakimś punkcie i zanurzam się w moim wewnętrznym świecie. Przecież tam są nieograniczone możliwości. Mogę wyobrazić sobie cokolwiek. Na przykład, że jestem rycerzem w złotej zbroi na białym rumaku. Albo wyobrażam sobie, że przenikam ściany, bezwładnie unoszę się ziemią, odlatuję na inną planetę. Kocham mój świat wewnętrzny. On jest taki fascynujący. Nieraz nie wiesz jakie myśli, pomysły, obrazy nasunął Ci się do głowy. Jestem tym podniecony. I jutro znów to samo. Będę leżał wpatrzony w sufit i zanurzał się coraz głębiej w nieograniczony świat wyobraźni, marzeń i snu. :-)