Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vi ti ta te

Zakochana w mężczyźnie który ma dzieci starsze ode mnie

Polecane posty

Gość Vi ti ta te

Ja go tak bardzo kocham. Jest taki cudowny, odpowiedzialny i kochający. Gdy nie widzimy się dłuższy czas bo pracuje za granicą strasznie za nim tensknie. On też mnie bardzo kocha. Udowodnił to chociażby tym że nie odchodził od mojego łóżka w szpitalu gdy byłam chora. Nie chce mnie tylko dla seksu. Tylko co powiedzą ludzie? Jak zareagują jego dzieci? Proszę pomóżcie. Jesteśmy już ze sobą prawie dwa lata. Nie wyobrażam sobie życia bez niego.

Gość sleeplessnight
Jestes z nim w zwiazku 2 lata. On jest rozwodnikiem, wdowcem czy zonaty? Jesli opcja 1 lub 2, to jaki problem?

Gość wyjątek
Chyba brakowało Ci ojca w dzieciństwie :( to skutkuje później szukanie partnera dużo starszego od siebie. A jaką przyszłość z nim widzisz za powiedzmy 10 lat. Ty będziesz w rozkwicie a on andropauza. Będziesz mu bardziej opiekunką niż partnerką.

Gość Vi ti ta te
On jest w separacji więc raczej wolny. A problem jest taki że boję się reakcji jego dzieci co jeśli będzie musiał wybierać między nimi a mną

Gość sleeplessnight
A czemu jeszcze nie znasz jego dzieci skoro jestes w zwiazku z ich ojcem 2 lata?! Ukrywacie w tajemnicy ten zwiazek?

Gość sleeplessnight
Separacja... to zarowno moga sie zejsc jak i rozstac na dobre. Ile ta sepracja jeszcze ma trwac?

Gość wyjątek
Jesli przypuszczasz, że dojdzie do sytuacjo gdzie facet stanie przed ścianą i będzie MUSIAŁ wybierac miedzy Tobą a dziećmi, to już sama ta sytuacja nie jest w porządku. Jesli to naprawde taka wielka miłość to zwykle wybór jest oczywisty i prosty. Zwłaszcza jak dzieci są już dorosłe i samodzielne. Coś jest tutaj nie haalo.

Gość Vi ti ta te
Separacja trwają już zanim zaczęliśmy się spotykać. Chodzi po prostu o dom. On nie chce go sprzedać a przy rozwodzie będzie musiał. Nie znam jego dzieci boję się tego spotkania.

Gość sama jestes sobie winna
a po co ci taki stary ramol????

Gość sleeplessnight
Ile TY masz lat, a ile on? A jak wygladaja jego kontakty z zona?

Gość Vi ti ta te
Co będzie jak nie zaakceptują tego związku w końcu od jego córki jestem młodsza o 10lat ona ma już swoje dzieci a ja sama jestem jeszcze dzieckiem. Jego syn mieszka za granicą z narzyczoną.

Gość wyjątek
A co/kto to jest "narzyczoną" :D:D:D

Gość Vi ti ta te
On ma 49 ja 19. Jego kontakt z żoną nie istnieje. On mieszka w ich wspólnym domu ona u swoich rodziców. Czasem przyjeżdża po coś do domu i od razu wychodzi. A jak już rozmawiają to tylko się kłucą

Gość sama jestes sobie winna
chcesz byc wkrotce jego pielegniarka, czy co????

Gość wyjątek
he he he Bedziesz super salowo-pielęgniarką dla niego. Ma facet głowę na karku, że tak dość rozsądnie myśli o zapewnieniu sobie godnego starzenia się. :D:D:D A Ty szybciutko naucz sie parzyć ziółka i zmieniać pampersy ale nie dla dzieci ale dla osób starszych, które nie trzymają moczu. 🖐️

Gość sleeplessnight
Sponsoring, sex uklad. Tyle w temacie 🖐️

Gość kolejna naiwniara
buhahaha kontakt nie istnieje i tylko się" kluca". siegnij dziecko po słownik ortograficzny-tłuku!

Gość Vi ti ta te
Wyjątek ile masz lat. Widzę że jesteś młody i nie znalazłeś jeszcze osoby z którą chcesz spędzieć starość, a z resztą pewnie bardzo mało wiesz o życiu. Nie mogę zrozumieć takich chłopców jak ty. Właśnie dlatego znalazłam sobie odpowiedzialnego i dojrzałego mężczyznę.

Gość sleeplessnight
Wlasnie tez mialam o tym napisac. Pomijam juz ortografy typu: kluca, narzyczona:o Ale brak logiki takze w twojej wypowiedzi. klotnia to ewidetnie cos, co swiadczy o ich kontakcie. Ale spoko, masz 19lat mozesz byc glupia i naiwna. 🖐️

Gość sleeplessnight
8:55 to czyjs podszyw pod autorke...:classic_cool:

Gość sleeplessnight
a w pierwszym poscie tez fajny byk: 'tensknie" :D oj lasunia, lasunia - cudnie prowokujesz :D

Gość Vi ti ta te
Jestem dyslektykiem i przepraszam za te błędy. Nigdy że wzięłam od niego pieniędzy!! To było głupie że tu napisałam. Nie znajdę tu rady. Ale umocniłam się w przekonaniu że społeczeństwo na w głowie tylko ugruntowanę schematy.

Gość Layla201212
dziewczyno, w co ty sie pakujesz?! jest miedzy wami 30lat roznicy!!! chlop sie szybko starzeje, duzo szybciej niz kobieta tj jego organy wewnetrzne w tym mozg. Niedlugo, za jakies 6-7lat zacznie sie jego demencja starcza, przekwitanie. Widze po mezczyznach w tym wieku ktorych posiadam w rodzinie w jakim sa stanie psychicznym tj starych, wrednych i przyglupich tetrykow mimo iz wczesniej takimi nie byli. A potem, zacznie sie jego fizyczny rozklad tj problemy z prostata, z sercem, z chodem, z trzymaniem moczu wczesniej wspomnianym itp. Bedziesz jako nianka! Znam taka kobiete. Zwiazala sie z dziadkiem ktory byl lekarzem i mial 50lat a ona 20. Dzis ona ma 50 a on 80 i zamiast zajac sie soba, zajmuje sie zgrzybialym starcem od dobrych lat, jest jego prawna opiekunka i non stop musi opiekowac sie dziadkiem zamiast zrobic co kolwiek u siebie. On ma jakas tam emeryture ale nie wystarczajaca na splacanie kredytow itp a ona nie dosc ze musi zasowac, pracowac itp to jeszcze wracac na leb na szyje z pracy bo moze dziadkowi cos sie w tym czasie stalo itp...Zajmuje sie nim jak malym dzieckiem bo dziadek mimo iz wyksztalcony itp to ma juz starczy umysl, jest naiwny, nierozumny, slabo idzie sie z nim dogadac... Zajebisty zwiazek..Zeby byc opiekunka, nianka i pielegniarka dla wlasnego meza :D zamiast sie z tym mezem bawic, szalec, traktowac jak przyjaciele-bratnie dusze ..to wchodzi sie w uklad mlodej dziewczyny ze zgrzybialym tetrykiem-tatuskiem,ktory przemienia sie w uklad pielegniarka za free-stary dziadek

Gość sleeplessnight
chryste! Pytalas co powiedza ludzie. No to dowiedzialas sie :D On wie co powiedza jego dzieci, dlatego nikt cie nie zna. To takie uwlaczajace. Poza tym... ma zone. MA zone. :D

Gość Layla201212
ja ci wierze ze go kochasz itp, wierze ze nie lecisz na kase bo zdarzaja sie wartosciowe osoby ktore po prostu sa zainspirowane starszym, dojrzalym czlowiekiem i potrzebuja jedynie od niego milosci. ale zrozum. on juz teraz nie jest w stanie zajac sie toba jak mial te 20/30lat. On jest dojrzalym tatuskiem ktory z kazdym rokiem coraz bardziej wchodzi w okres przedsmiertny. On za 10lat bedzie niedomytym dziadkiem, siedzacym 24na dobe przed tv, krzyczacym na ciebie o byle co, wykonujacym irracjonalne rzeczy, wyklocajacym sie ze wszystkimi w okolo itp. Bedziesz miala dosc tego zwiazku . Starsi ludzie, zwlaszcza mezczyzni potrafia dac w kosc a ty bedziesz tego kogos znosic non stop i jeszcze go utrzymywac! Jego dzieci i wnuki sie wypra i stwierdza ze skoro ma ciebie to ty sie bedziesz nim zajmowac i nikt nie kiwnie palcem! Zwlaszcza ze beda mialy zal do niego i ciebie. One beda sie zajmowac matka a ojca powierza tobie. Ze starym dziadkiem powinna siedziec staruszka ktora ma juz zycie za soba, chce spokoju i domowego zacisza, ktora rozumie jego psychozy bo sama takowe posiada. Ale nie dziewucha ktora powinna korzystac z urokow zycia, bawic sie tym zyciem a nie patrzec na umierajacego staruszka ktory jest jej mezem i nianczyc go, myc, zmieniac pieluchy, wyprowadzac na spacery, znosic wykrzykiwania i wyzwiska(jak mu sie w mozgu porabie) itp

Gość christagsl
Wychodzi na to, że jesteś po prostu jego młodą dupą na boku. I niczym więcej.