Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurza mnie to juz...

w ogole nie czuc na mnie perfum

Polecane posty

Gość Wkurza mnie to juz...

moja siostra uzywa avonu i pachnie na kilometr.ode mnie nie czuc nic,nawet diora i lolity lempickiej,wiec wlasciwie szkoda ich uzywac.kupowane w perfumerii,wiec oryginaly.ja je czuje na sobie,ale nikt inny,a pryskam sporo i na rozne sposoby.nie chce zabijac otoczenia,ale zeby bylo czuc jak np blisko przechodze.tylko jak to zrobic?

Gość manusia 30
spryskaj się za uszami , dekold, można też zgięcia kolan. a pod pachy bezzapachowy antyperspirant. ja stosuję taki sposób i pięknie pachnę caly dzień.

Gość a co to dekold
? :O

Gość martulkaaaa_________
po pierwsze człowiek się przyzwyczaja do zapachu i po kilku minutach przestajesz czuć swoje perfumy wyraźnie, co nie znaczy, że inni ich nie czują - zapytaj po prostu kogoś, czy je czuje po drugie - perfum nie używa się tak, żeby było czuć na kilometr, to nie jest odświeżacz powietrza ;) perfumy powinny być wyczuwalne tylko wtedy, gdy ktoś podejdzie bardzo blisko albo się przytuli

Gość Stiff Steff
Może po prostu najpierw powinnaś się umyć przed spryskaniem się perfumami?

Gość dedera
Jak zwykli mili i zyczliwi :P :D :D :D :P Nic nie poradzisz, nalezysz do tych "niewyczuwalnych" ;) - tez tak mam i znam wiele innych dziewczyn, ktore tez nie pachna perfumami. Pryskam po prostu na ciuchy, oczywiscie w niewidocznych miejscach, zeby nie zostaly plamy. W okresie jesienno zimowym pryskam apaszke, gorzej w lecie. No ale w lecie wole pachniec sloncem, wiatrem i czystoscia ;)

Gość concordia
jesteś albo niedomyta albo masz podróbki

Gość wkurza mnie to juz...
pomine wypowiedzi osob nieumiejacych czytac.W tym problem,ze ja czuje swoje perfumy,czasem nawet az za bardzo,ale nikt poza mna nie wyczuwa.wiem,bo pytam czesto

Gość concordia
kupuj tylko oryginały zapach jest trwały