Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na dobly poczontek

Najlepsze kawały na KAFE !!! Dawajcie !!!

Polecane posty

Gość na dobly poczontek

Co ma murzyn białego ? Murzyn białego ma się słuchać :D:D:D:D:D O kurwa :D ALe bek :D

Gość na dobly poczontek
No :( Piszcie bo ja też chcę zacieszać ;)

Gość nie mam na dziś pomysłu
Ale to nie było śmieszne...

Gość Claudio frustratek
Siedzi baca przy drodze i całuje się po rękach. Przechodzi turysta, patrzy się zdziwiony. Staje i pyta. -Bacon co ty robisz? -Gre wstępną bo zaraz będę się onanizował.

Gość no to lecimy
Wraca mąż do domu, widzi walizki, żonę generalnie gotową do wyprowadzki. - Gdzie się wybierasz kochanie? - Jadę do Vegas, słyszałam że tam płacą 400$ za loda, to skoro robię to samo tutaj za darmo, to mogę równie dobrze z tego żyć. Mąż na te słowa zaczyna pakować swoje rzeczy i mówi: - Jadę z Tobą. - A po co? - Chcę zobaczyć jak wyżyjesz za 800$ rocznie. Trudny temat. Edukacja seksualna dzieci. Końcówka rozmowy córki z matką: Dziewczynka: - I to nasionko w brzuszku mamusi łączy się z jajeczkiem i z tego powstaje później dzidziuś? Mamusia: - Tak kochanie. D: - A jak to nasionko dostaje się do brzuszka? Czy mamusia je połyka? M: - No, czasem. Jak chcę nową sukienkę.. Pewien facet miał córkę jedynaczkę. Mimo, że dochodziła 30 lat była panną. Pewnego razu poznała gościa, chodzili ze sobą. Ojciec poprosił narzeczonego na rozmowę i mówi: - Niech się Pan ożeni z moją córką. To porządna dziewczyna, wykształcona, inteligentna, świetna gospodyni, ciasna z dziurkę jak 50 groszy. Jak się Pan z nią ożeni, to ja w prezencie kupię wam willę z ogródkiem i mercedesa. Gość się ożenił, dostał willę z ogródkiem i mercedesa. - Następnego dnia, po weselu biegnie do teścia i krzyczy: - Teściu! Mówiłeś, że ona jest ciasna jak 50 groszy, a ona jest jak pięć złotych! Teść na to: - Słuchaj zięciu! Dostałeś willę z ogródkiem? - Dostałem. - Dostałeś mercedesa? - Dostałem. - No to co jest qrwa:?! Będziesz się sprzeczał o 4 złote i 50 groszy?!