Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem gorzej jak załamana

Nie mogę znalezc pracy!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Muszę się wyżalić,ponieważ nie mogę znalezc pracy:( Rozsyłam CV wszędzie,choć jest ubogie ponieważ wszędzie na rozmowach pytają o doświadczenie! Ale ja się pytam:JAK MAM JE ZDOBYĆ SKORO NIKT MI NIE DAJE SZANSY?!?!Na studia nie było mnie stać,ale pokończyłam różne kursy,nie siedzę na pupie tylko uczę się obecnie języka,na własną rękę,szlifuję angielski. Byłam za granicą,pracowałam jako niania,sprzataczka,ale tam też już ciężko z pracą.Do tego rodacy tam są okrutni:( Co ja mam robic?! Coraz częściej myślę o samobójstwie,poważnie,popadam w depresję. Dostaję z MOPSu taką zapomogę,ale za to nawet nie jestem w stanie się wyżywić.NAwet internet mi ściąga od sąsiadów WIFI,bo mnie na własny nie stać! Boże,moi dziadkowie nie o taką Polskę walczyli!' Tylko mnie już nie dołujcie tylko doradzcie co ja mam robić!!

Gość gfdgder
skad jestes?

Gość Wariusz Mach
Wziąć się za siebie? - no chyba, że ktoś inny może się za Ciebie wziąć.

Z podlasia. Wynajmuję wspólnie z koleżanką pokój.Czasem pójdę dorobić jako niania albo np popsrzątać klub po dyskotece,restauracje,ale co zarobię oddaję na mieszkanie...Chciałabym pójść na studia,zdobyc zawód,ale możliwości finansowe mi na to nie pozwalają.Na rodzinę nie mam co liczyć.Siostra sama liczy każdy grosz,ojciec inwalidą jest,matka na rencie:( Co za życie

Gość kierowca bombowca
Koleżanko, ja mam 40 lat, tez nie ma szans na prace a doswiadczenie spore, poyebany chory zlodziejski kraj

Gość gfdgder
odezwij sie na gg:40121622

Wziąć na siebie czyli co? Pukam od drzwi do drzwi. Nie tylko w swoim rejonie. W Warszawie też szukam pracy,jak widzę jakies w necie ogłoszenie to od razu dzwonie.Na jeżdzenie mnie nie stać,pks i pkp kosztują.Rowera nie mam

Wlasnie to mnie wkurza najbardziej,ze pracodawcy chca doswiadczenia,a gdzie mialas je zdobyc skoro jak piszesz nikt nie dal Ci szansy wykazania sie.Przeciez wysylac CV maja dokladnie napisane czy gdzies pracowalas.W tym kraju chca zeby miec najwyzej 25 lat,nogi do szyji i 15 lat praktyki

Gość a nie skubie paprotki ?
mam to samo autorko ;(

Pomyłka:wziąć się za siebie* No z tym cycem to sobie daruj. Ale powiem Ci,że mam koleżanke,która znalazła sobie sponsora i stać ją na wszystko! Ale ja nie chcę tak życ:(

Gość takie życie;;;
nie wiem co ci poradzic, napiszę co ja zrobiłam, też ponad rok szukałam pracy, w końcu jakimś cudem dostałam się na staż z PUP-u a teraz wzięłam dotację na własny biznes i nikogo o pracę już błagac nie będę

Właśnie też myślałam o własnym biznesie,ale nie wiem czy dostałabym dotację,mam 21 lat gfdgder:jeżeli masz propozycje prostytuowania się to dziekuję bardzo.

Gość kierowca bombowca
własna działalnosc to samobój, w tym kraju nie ma szans zarobic chyba że kombinujesz/kradniesz. masz znajomości itp. :(

Gość gfdgder
nie,normalna propozycja pracy

tak bardzo mi zle: Właśnie! Popaprane to jest! Nie dają szansy młodym,zdolnym ludziom! Leon Amatur: Gotuję świetnie i dobrze sprzątam,bo ze wsi jestem:P

Przykro mi,ale nie chcę być kurą domową,chcę zdobyć zawód,uczyć się,ale najpierw potrzebuję do tego pieniędzy,czyli PRACY

Dbac o zone = kura domowa? Mnie chodzilo o wsparcie psychiczne, wsparcie w samorozwoju, dzieki czemu znalezienie pracy nie byloby problemem, a to z kolei rozwiazaloby problemy finansowe. Poza tym ja lubie sprzatac :D

Ehh:( Wy sobie ze mnie robicie żarty a ja naprawdę już nie mam sił. Nawet na szynke z biedronki mnie nie stać.

Gość takie życie;;;
kierowca bombowca->no tak lepiej siedziec na tyłku i nic nie robic niż zaryzykowac i zarabiac na siebie, jak się ma pomysł i idzie się w kierunku działalności, na którą jest zapotrzebowanie to się da...

Gość takie życie;;;
autorko->nie poddawaj się, szukaj dalej, a jeśli masz pomysł na biznes to bierz sprawy w swoje ręce.

Gość gfdgder
tylko ze praca ewentualnie w Warszawie,napisz na gg lub podaj skype

Gość kierowca bombowca
takie życie;;; powiedziałem że nic nie robie? ja tylko dobrze radze, 20 lat miałem działalnosc i wiem czym to się je, zanim zaczniesz, zrobisz renome już masz kupe dlugow, nie chrzań, a co myslisz że latwo jest trafic w rynek złotym pomysłem? masz taki? podaj a nie pitol frazesow

Kto sobie robi jaja? Moj glod uczucia w sposob ogromnie negatywny wplywa na moje zycie stad roznorakie sposoby na poznanie idealnej partnerki. Poza tym pisalas, ze jestes ze wsi = pewnie posiadasz racjonalne oraz prawe podejscie do zycia. Nie, to, ze pisalas, iz swietnie gotujesz i dorze sprzatasz nie ma tutaj nic do rzeczy! ;)

Gość singielka800
jak znajdziecie prace w tym chorym kraju , gdzie rządzi mafia , która i tak was wcześniej czy pózniej zniszczy , to dajcie znać , bo to będzie świadczyło o tym , że zdarzają się cuda !

Gość kierowca bombowca
1. Dostajesz 16tys, strona, pozycjonowanie, laptop krzesło i biurko - kasy nie ma 2.Czynsz, zus, prąd reklamy = jesteś na minusie 3.Jaka działalnośc szczegolnie dla kobiety gwarantuje że chodx po poł roku zaczniezz wychodzić na zero?

Gość cv666666666najnizsza ok 800ccc
wyjscie jest jedn i tylkojedno.qyjwchac z agencji do hollandi, raz lepiej jest raz gorzej ale cos tam zarabiasz

Gość takie życie;;;
kierowco->obecnie dotacja wynosi 20tys. i uwierz mi to w zupełności wystarczy na rozruch a czynszu nie płacę bo biuro mam w domu a zus przez 2 lata jest o połowę niższy, a klientów już mam i zarabiam więc nie wysuwaj takich negatywnych opinii, to, że tobie się nie udało nie znaczy że innym też

Gość cv666666666najnizsza ok 800ccc
zdaj sobie sprawe ze w pl ciagle tak bedzie wiec siedzenie i czekanie na cud pozostaje, al lata leca ..obudzisz sie po 30 w tym samym miejscu.