Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem gorzej jak załamana

Nie mogę znalezc pracy!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość singielka800
cuda sie zdarzają ? :) nawet przy moich chamskich i pojebanych rodzicach ? o Jezu , nie uwierzę !:)

Gość singielka800
cuda sie zdarzają ? :) nawet przy moich chamskich i pojebanych rodzicach ? o Jezu , nie uwierzę !:)

Gość singielka800

Gość kierowca bombowca
takie życie;;;, nie powiedzialem, że sie nie udało, ale na normalne życie nie ma szans, nie kituj tylko powiedz jaką działalność prowadzisz, nie kazdy może miec firme w domu, trzeba spełnić mase warunkow aby sie udało, wiec prosze o recepte na to a nie ze Ty zarabiasz, ciekaw jestem ile i ciekaw jestem co po 2 latach jak zus bedzie 1100zł pani mądralińska, aha, ciekaw jestem Twoej emerytury jak dozyjesz mając prywate itp itd i tak można pisac jeszcze dużo, ja tylko ostrzegam aby to dwa razy przemyslec niż popaśc w klopoty

Gość inna277
też długo niemoglam znalexc pracy szukałam poł roku ale wkoncu sie udało jestem chemikiem

Gość inna277
przepraszam, mój błąd - miało być "jestem chomikiem" :classic_cool:

Gość inna277
nie, jestem człowiekiem zdecydowanie :p podszywaczu ty

Dziwne że jedni od razu po studiach znajdują pracę a inni cały czas marudzą że nie ma roboty i użalają się nad sobą

Gość jestem gorzej jak załamana
takie życie proszę cię o jakim kontakt do Ciebie. Miałabym prośbę abyś podpowiedziała mi co i jak z tą dotacją na biznes.Mam nadzieje,że tu zajrzysz. 45276860 moje gg

Gość derftgyh
rynek pracy to dno

Gość eqweqweqw
biznes w Polsce tez w większosci wypadków nie wychodzi, za mała siła nabywcza i wszystko obstawione, zwłaszcza handel, którego jest za duzo. Ja skończyłam mój handel z dochodami 600 zł... :( najlepiej wyjedz za granicę jak mozesz

Gość eqweqweqw
studia tez tu gówno dają, jestem dobrze po 30, mam skończone z bdb studia i pracy nie mam od lat, wysłałam ok. 1500 cv, dwie osoby odpowiedziały, teraz zajmuję się dzieckiem

Gość takie życie;;;
na rynku pracy jest fatalnie, jak się nie ma znajomości to lipa, sama np pytałam o etat w szkole(mam wykszt. pedagogiczne) i pani dyrektor mi powiedziała, że nie ma żadnych etatów a 2 tyg później przyjęła nową osobę do pracy w bibliotece, która wcześniej pracowała w sklepie więc wnioski nasuwają się same...

Gość takie życie;;;
nawet jeśli z tej pracy w sklepie wyleciało się bo się kradło???

Gość najlepsze co możesz zrobić
to uzbierać jakiś fundusz początkowy. Jakoś - choćby sprzedając na allegro zużyte gacie fetyszystom, skoro już nic nie ma. A wtedy możesz szukać pracy w innym mieście, za granicą (masz na start).