Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaklopotany_chlopak

Wielka pomylka:(

Polecane posty

Gość Zaklopotany_chlopak

Wczoraj gdy wracalem z znajomymi i dziewczyna z imprezy pomylilem Imiona.A dokladnie mojej dziewczyny. Bylo to tak wracalismy SKM i nasza znajoma Magda polegla. Wymiotowala itp w pociagu .Horror . i jadac rozmawialismy sobie z dziewczyna i znajomymi wszedl temat grzybow w occie (dziewczyna powiedziala ze po nich lzej sie by wymiotowalo. taka smieszna pijacka gadka) ja powiedzialem ze moja babcia zrobila specjalnie grzybki dla "Magdy" a mialo byc imie mojej dziewczyny. tu zaszedl blad . ale najgorsze jest to ze imie Magda ktore mi sie wkrecilo przez ta polegla to takze imie mojej bylej z ktora juz 2 latu nawet nie mam kontaktu. Z dziewczyna jestem rok i mieszkamy razem. Ona uwaza ze chodzilo mi o byla ktorej nienawidze i nie chce miec z nia nic wspolnego. A ja poprostu sie przejezyczylem bo w glowie mialem tylko ta zygajaca kumpele. Nie wiem co teraz robic. Dziewczyna nie chce mnie znac i sie rozstac

Gość sdfsdfddffd
jesli Cie kocha to nie rozstanie sie z takiego powodu. Po prostu jest obrazona i rozzalona. musisz pokazac ze Ci na niej zalezy... zrob dla niej cos milego, zaplanuj romantyczny dzionek/wieczor..powiedz kilka milych slo(ale nie przesadnie tylko jak zawsze) wszystko sie ulozy

Gość Zaklopotany_chlopak
Ale ona awet nie chce rozmawiac:( mielismy juz pare sporow ostatnio i terraz dowalilem jeszcze czyms takim :(

Gość sdfsdfddffd
jak to? mowisz ze mieszkacie razem? to odzywasz sie i ona ci nie odpowiada????

Gość Zaklopotany_chlopak
tak. mamy stancje studencka dokladnie kawalerke. nie pozzwala mi sie w ogole odzywac :( to jest koszmar

Gość Zaklopotany_chlopak
a teraz ja znowu przez nia placze:(

Gość Zaklopotany_chlopak
ktos sie podszywa po mnie czlowiek potrzebuje pomocy a inni sobie jaja robia ;/

Gość Zaklopotany_chlopak
co za ludzie, juz zakladajac temat ktos sie pode mnie podszyl... eh... :(