Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia m.

szczupła do andrzejek start 12.11

Polecane posty

Gość madzia m.

zostało nieduzo czasu a ja nie mieszcze sie w moja sukienke moze ktos tez zacznie od jutra sie odchudzac?

Gość aasiulkaaaaaxd
Ja od dzis xD

Gość aasiulkaaaaaxd
Kiedy wgl sa andrzejki? 31 ? Juz nie pamietam,w UK sie tego nie obchodzi

Gość madzia m.
to super zapraszam nie mam pomysłu na diete i dlatego od jutra , musze przemyslec to i owo a ty jaka diete stosujesz ?

Gość madzia m.
30 listopada

Gość madzia m.
30 listopada

Gość aasiulkaaaaaxd
Ja bede stosowac diete dukano-podobna hehe.Bede starala sie jesc bardzo duzo bialek i warzyw.Do dwoch owocow dziennie,duzo wody i herbaty zielonej,czeste spacery.Zamowilam tez tabletki odchudzajace zeby bardziej mnie zmotywowaly,dojda we wtorek ;) ile wazysz i jaki masz wzrost?

Gość madzia m.
mam ok 170 moja waga nie jest duza bo 60 kg ale niestety moj brzuch nie jest płaski i musze sie pozbyc oponki i dlatego nie moge sie zapiac ani w spodnaich ani w sukience do andrzejek zostalo ponad 2 tygodnie i mysle ze troche mi zejdzie bardziej to zalezy mi na spadku w cm niz w kg

Gość madzia m.
a jak u ciebie waga i wzrost?

Gość aasiulkaaaaaxd
Jesli o brzuch chodzi to absolutnie nie mozesz pic gazowanego,musisz.zaczac cwiczyc.Dwa tyg to malo ale cwiczenia na pewno pomoga.Znajdz sobie w necie jakies specjalne cwiczonka na plaski brzuch.

Gość aasiulkaaaaaxd
Ja mam 177 cm i jakies.75 kg ;( chce dojsc przynajmniej do 60.wiem,ze nie przed andrzejkami ale chociaz przed sylwestrem..

Gość madzia m.
tak cwiczyc tez bede ale nie wiem jaka dieta myslalam o tej 13 dniowej ale czy podołam po n iej jest płaski brzuch byłam na niej 2 lata temu ale czy dam rade jeszcze raz przez nia przejsc? wtedy sie udało spodnie mi z tylka lecialy schudłam na 55 kg

Gość madzia m.
ja pewnie bede myslec do rana jaka diete wybrac az rano cos zaczne :)

Gość aasiulkaaaaaxd
Jesli chcesz schudnac tylko na chwile np tylko na impreze to wybierz ta 13 dniowa.Jesli nie chcesz zeby wrocilo,musisz wybrac taka diete,ktora bedziesz stosowac ciagle.Bo ja moja mam zamiar ciagnac do konca zycia.

Gość concordia
jedynie środki przeczyszczające w tak krótkim czasie zadziałają

Witam, również planuję od jutra zacząć się ogarniać, głównie chodzi mi o rezygnację ze słodyczy, chipsów i fast foodów. Chcę zrzucić kilka cm w udach, zobaczymy co z tego wyjdzie. Nie jestem gruba, ale kiedyś byłam ciut szczuplejsza i czułam się lepiej

Gość madzia m.
ja sie dwa lata trzymalam po tej 13 dniowej ale troche pofolgowalam sobie na wczasach za granica i stad ta oponka , wiem ze jak ja skoncze to jojo nie bedzie bo po niej jem mało

Gość madzia m.
moze przytyłam ok 2 kg i to siedzi w tej oponce ZAPRASZAM DO WSPOLNEGO ODCHUDZANIA RAZEM DAMY RADE

Gość madzia m.
Dirty_south A JA KILKA CM W PASIE :)

Gość aasiulkaaaaaxd
Dziewczyny tylko nie rezygnujcie,nie uciekajcie z tego watku.Razem naprawde bedzie latwiej

Gość madzia m.
JA NA PEWNO NIE ZWIEJĘ :) zalezy mi na tym zeby ta oponka mi zeszła

Gość aasiulkaaaaaxd
Madzia.Jedz otreby owsiane i pszenne.Splaszczaja brzuch,poprawiaja prace jelit i nie tucza ( w odpowiedniej ilosci).Dukan zaleca 2 lyzki otrebow owsianych i jedna pszennych

Powiem Wam że w 2008r kiedy zastosowałam pierwszy raż w życiu dietę też odwiedziałam pewien wątek tutaj na kafe i bardzo mi to pomogło. Jeśli chodzi o mnie boję się, że nie wytrzymam bez słodyczy, które ostatnimi czasy jadłam głównie z nudów lub ze stresu. Przez 4 lata trzymałam wagę a teraz przytyło mi się 2kg i to widać głównie w udach, co mnie niezmiernie denerwuje i boję się, że nie zmuszę się do ćw :)

Gość aasiulkaaaaaxd
Tez mam tak,ze jem z nudow..albo np jestem uzalezniona od jedzenia przed telewizorem.Dla mnie ogladniecie serialu bez jedzenia to zmarnowane ogladanie.. Musze sie tego oduczyc

Gość madzia m.
a ja mam dostac @ chyba w srode wiec z cwiczen nici , ja duzo mam ruchu w posatci spacerow , chodze szybkim tempem tez nawet 4 godziny dziennie no a otreby to zalezy jaka diete bede miala czy bede mogła , na dukanie tez jadłam otreby , ale to bylo kiedys

Gość aasiulkaaaaaxd
W sumie kazda dieta powinna otreby zawierac bo pomagaja w odchudzaniu.a ludzie wybieraja platki myslac ze sa zdrowe i niskokalorycznw.Lepiej zafundowac sobie po prostu owsianke. Mi na szczescie okres sie skonczyl niedawno,ufff ;)

Gość madzia m.
no powinna ale np na 13 dniowej ich niema , na sb w pierwszej fazie ( 14 dni nie ma) dopiero w 2 fazie

Gość madzia m.
jutro kupie hydronimum to moze woda sie tak az nie ztrzyma choc powinnam go zazyc juz z tydzien przed

Gość aasiulkaaaaaxd
A bedziecie stosowac jakies witaminy albo cos? Ja mam kompleks witamin+skrzyp polny+drozdze.Zeby wzmocnic jakos organizm na tej diecie a przy okazji wlosy wzmocnic.

Gość madzia m.
ja mam zestaw minerałow vitaminer , do tego kupilam capivit a plus d chyba i mam proszek zasadowy to go zuzyje ( mialam dukana robic i zakupiłam )