Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia m.

szczupła do andrzejek start 12.11

Polecane posty

Gość asiulkaaaaxp
Witam z rana ;) Mam dzis wolne wiec troche sie lenię,jeszcze leze w lozku ,a co tam ;D Pierwszy posilek zapewne zjem za jakas godzine . Mam wyrzuty sumienia, ze nie cwicze...mimo ,ze codziennie chodze duzo,to czuje, ze to za malo...A a wy jak macie z cwiczeniami? I jak Wam dieta idzie? Nie grzeszycie sobie czasami jakimis slodkosciami? ;)

Gość madzia m.
hej fasola nie ejst zakazana w diecie ma nidki indeks i je sie sie ja na diecie np south beach . i sie chudnie

Gość madzia m.
ja sie staram nie łazcyc białek z weglami zobaczymy co mi z tego wyjdzie

Gość madzia m.
znaalzłam na necie przypadkiem i od dzis zastosuje jak mi nie pojdzie to zmienie

Gość asiulkaaaaxp
Madzia a ile sie chudnie tak mniej wiecej miesiecznie na tej diecie z indeksem

Gość madzia m.
nie wiem ile na indeksie , ale moja znajoma schudłą na sb 10 kg w 1,5, miesiaca a sb jest oparta na niskim indeksie ja dzis niełaczenie robie , idzie mi narazie swietnie

Gość asiulkaaaaxp
no to calkiem ladny wynik. Ciekawe ile mi zejdzie do swiat... Mam nadzieje, ze chociaz do 70 ;(

Gość madzia.m
Trzymam kciuki na pewno ci zejdzie

Gość madzia m.
czesc , mało nas tu , ja po sniadanku jajecznica na szynce z 3 jajek i cebulce i natce z pietruszki i na pomidorku zapchalam sie tym ze nie bede glodna za chwile mam nadzieje :) piszcie cos

Gość madzia m.
do tego od wczoraj pije 3 razy dziennie ocet jabłkowy

Gość emiliiiiiiiaaaaa87
Hej. Ja jestem na diecie od tygi z checia sie do was przylacze. Moja dieta polega na nie jedzeniu ziemniakow, chleba ,slodyczy ...wszytsko jem ale bez tych produktow. Stosowalam ja rok temu przez pol roku i schudlam 10 kg :) i czulamsiew w tedy swietnie. Ciezko nauczyc sie jesc bez chleba czy obiady bez ziemniakow ale po tyg organizmprzyzwyczaja sie

Gość madzia m.
witaj fajnie ze dołaczasz zapraszamy gratuluje spadku , ładny wynik , ja od wczoraj probuje nie łaczyc wegli z białkami ale czasem zrobie sobie wyjatek raz na tydzien cos zjem na 1 posiłku np pizze z serem

Gość madzia m.
to cos ala south beach 1 faza podobne odzywianie

Gość asiulkaaaaxp
Madzia a na czym robisz jajecznice ? Ja kiedys jadlam taka na mleku i byla dobra tylko ze trudno bylo rozmiekczyc cebule i wychodzila taka troche twarda ;d zastanawiam sie na czym najlepiej smazyc,na oliwie czy margarynie ? Moze na czyms innym wyszloby zdrowiej? Najlepiej w ogole nie smazyc ale czasami nie ma wyjscia ;| a patelni teflonowej nie posiadam

Gość madzia m.
na oliwie z oliwek 9 tłuszcz zdrowy) a na diecie go polecaja daje troszke na patelnie i smaze

Gość asiulkaaaaxp
A liczycie ile spozywacie dziennie kalorii? Ja powiem szczerze,ze nie mialam takiego zamiaru ale jak leze sobie wieczorem to tak z nudow sobie podliczam "na oko" ;d

Gość madzia m.
ja od wczoraj jak nie łacze białek z weglami nie licze ale wczesniej podliczalam :)

Gość madzia m.
ale sa takie niejasnosci na ty niełaczeniu ze juz sie pogubiłam na 1 stronach co innego pisze na innych co innego i badz tu madry

Gość asiulkaaaaxp
No to jest wkurzajace jak informacje sie nie zgadzaja,nie wiadomo komu wierzyc.A najwieksze bajki sie czyta wlasnie na forach,ludzie maja niewyobrazalna fantazje... Najlepiej korzystac ze sprawdzonych zrodel ( artykuly tez czasami wprowadzaja w blad,wystarczy,ze dziennikarz nie zna sie wystarczajaco na temat o ktorym akurat pisze). Ale trzeba jakos sobie radzic ;) a gdzie reszta ? Dziewczyny,zyjecie ;)?

Gość madzia m.
ja mam 2 ksiazki i tam sa rozne wersje diety te same produkty a w roznych grupach sa

Gość madzia m.
pokaze sie jutro teraz zmykam dobranoc

Gość asiulkaaaaxp
Dobranoc :-* ( a Wy kobitki jesli tu jestescie,to dajcie jakis znak! :-D )

Gość Dietunia:-) !!!
Witam , ja dalej trwam na diecie, choć cwiczyć chyba nie dam rady , bo przewiało mnie i nerki teraz mnie bolą . Dziś się wygrzeje to może przejdzie. Moje śniadanie : Jajecznica z 2 jajek i połowy pomidora bez oleju, i 3 małe ogórki kiszone. Śniadanie 2 : Serek wiejski . Obiad : Rosół sam bez makarony , Ryba pieczona i dużo sałatki , może łyżkę kaszy gotowanej. Kolacja : Tosty aasiulkaaaaaxd ,i jakieś warzywko jeszcze do tego. To mój jadłospis na dziś , jak myślicie ?

Gość asiulkaaaaxp
Jadlospis bardzo dobry ;)) jakbym mogla cos doradzic,to otreby jadlabym rano,bo zapchaja ci zoladek na dluzej,nie bedzie Ci sie chcialo tak jesc,do tego splaszcza brzuch i wszystko co zjesz po nich do konca dnia,bedzie sie o wiele lepiej trawic,nie bedzie sie tez odkladac w postaci tluszczu ;) pamietacie o niedzielnej "spowiedzi" z utraconych kg? Nie moze nikogo zabraknac ;) buziaki

aasiulkaaaaaxd Bardzo smaczne te tosty u mnie zagościły już na stałe , mam zrobione na zapas w razie jak by mnie dopadł głód.

Gość madzia m.
witam dziewczyny a te tosty w tosterze wychodza ? ja dzis obudzilam sie z dreszczami i zle sie ogolnie czuje i zjadłam tak nie patrzac zbytnio na diete tzn rano zjadłam deser ktory mialam na podwieczorek i teraz zjadłam laske kiełbasy , na zimno taka torunska i tyle albo az tyle deserkow zjadłam 2 zamiast 1 i o ten 1 za duzo ale juz trace apetyt bo czuje jakis stan podgoraczkowy wiec pewnie do wieczora zjem nieduzo zrobie sobie te tosty jutro na snaidanie , ob y mi wyszły , :)

Gość madzia m.
zgadzam sie z asilka ze twoj dietunia jadlospis jest dobry, ja chyba to niełaczenie rzuce bo do konca nie wiem co mozna co nie i dam sobie spokoj ,

madzia m. Tak ja tosty robiłam w tosterze , wychodzą super . Ja jem mniej i zdrowiej , ale czasami mi sie wydaje że i tak za dużo . Zamiast wielkiego talerza , używam małego i nakładam sobie tyle co dla dzieći , wizualnie jak patrze na ten talerzyk to wydaje się mi że zjadłam tone obiadu.W niedziele sie okaże czy zmiana nawyków żywieniowych i ćwiczonka dają efekty takie jak bym chciała.

Dużo znam ludzi co poprostu zmniejszyły swoje posiłki i jadły 2 godziny przed snem i chudły ładnie .Ja też jestem tego zdania że można jeść wszystko tylko z umiarem i nawet na diecie można zrobić sobie dzień wyżerki ale tylko dzien i dalej na diete , jesteśmy tylko ludzmi.

Gość asiulkaaaaxp
Madzia : tak prawidlowo to nie toster tylko opiekacz do kanapek,taki co opieka sie w nim chleb tostowy np z serem i szynka.Dopiero teraz dotarlo do mnie ze zle napisalam bo toster to przeciez to cos,z czego wyskakuja grzanki xD hehe