Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia m.

szczupła do andrzejek start 12.11

Polecane posty

Gość madzia m.
dziekuije, no ja mam i toster i opiekacz i mam tez gofrownbice i pomyllo mie sie wogole ze to o gofrownice chodzi bo raz robiłam w gofrownicy cos z otrab jakies placki i wypynelo mi wszystko i ty;lko bajzlu sobie narobiłam sprubuje wopiekaczu dziekuje

Gość madzia m.
w sumie to i tak sie wszystko wymiesza potem :) ja sprobuje jednak jesc mniej choc ja nie przepadam za makaronem, ryzem ziemniekami ,wiec i tak ich jech malo jedynie za chlebem przepadam i choc tamte jem raz na ruski rok to chleb , pizza i pierogi mnie tucza i slodkie to musze ograni\czyc i wegle raczej do południa czasem pewnie nw wieczor cos zjem takiego ale postaram sie na wieczor białko ,warzywa jakis owoc najwyzej

Gość madzia m.
wazylyscie sie wczoraj?

Gość madzia m.
bede sie wazyc co niedziele . teraz mam prawie 2 kg mniej wiec sie ciesze i brzuch bardziej plaski jest

Gość asiulkaaaaxp
Ja sie bede wazyc w niedziele ;) tez zauwazylam plastszy brzuch i spodnie luzne sie robia,twarz tez jakby szczuplejsza,mam nadzieje ze to nie moje wymysly.Mam w szufladzie kartke z moimi wymiarami przed dieta,biodra,talia,uda,lydki,rece-wszystko pomierzylam.w ta niedziele tez sie zmierze,zobaczymy co tam wyjdzie ;) Ja do tej pory zjadlam tylko tosty dukanowskie , fasolke zielona i szklanke kubusia,pozniej jakies mieso i owoce. Grr niech mi juz te boczki w koncu znikna! Przez nie musze nosic gacie wyszczuplajace ;( a tak ich nie cierpie

Gość madzia m.
ja dzis zjadłam ten deser rano ( dwa) i teraz kawe z łyzcezka cukru i nie czuje głodu ale zaraz cos zjem na siłe , nie mam apetytu cos sie zle czuje zimno mi non stop

Gość asiulkaaaaxp
Mi tak samo ! Ciagle mi zimno.Tez masz caly czas zimne rece ? Nie wiem czy to zdrowy objaw...a nie jestem chora ani nic

Gość madzia m.
tez mam rece zimnne ale to moze byc objaw chudniecia mialam tak raz na kopenhaskiej

Gość madzia m.
ja ten ocet jabłkowy pije na dodatek moze po nim mam mniejszy apetyt

Gość madzia.m
gdzie jestescie? chyba nie opychacie sie łakociami , u mnie dzis ok 300 kcal , nie mam apetytu wogole

Gość asiulkaaaaxp
U mnie 665 kcal na razie.Niby za malo ale nie chce mi sie jesc .Nie wiem czy pakowac w siebie jedzenie na sile czy nie jesc,w koncu o "niejedzenie" nam glownie chodzi...

Gość madzia.m
a ja wczoraj nie mialam apetyutu apotem o 18 zjadłąbym konia z kopytami no i zjadłam jakies 500 kcal a za chwile mialam wyrzuty sumienia i pytanie i po ci to bylo? lepiej jednak jesc te 5 posilkow co 3 godz i nie rzucac sie potem na zarcie wieczorkiem

Gość madzia.m
mialam dzis zakrapiane oczy u okulisty , stad tych literowek troche jest

Gość madzia.m
asiulka zostałysmy chyba same tu

Gość asiulkaaaaxp
Kurcze a tyle bylo chetnych...no cóż.Poradzimy sobie same,z reszta na pewno ktos nowy do nas dolaczy ;) Madzia masz wade wzroku?

Gość madzia.m
ni nie mam tylko jak szłam z pieskiem wieczorem na spacer uderzył mnie owad w oko jak przechodziłam koło takiego krzaka , no i dzisija poszłam zbadac rano bo mialam bol w oku ale jeste wszystko dobrze moze ten tytul do andrzejek moze lepiej bylo do sylwestra dac

Gość madzia.m
uderzył mnie taka siła ze w 1 chwili nie wiedzialam co jest grane ale słyszalam jego bzykanie nie wiem czy to wazka była czy co ale cos duzego

Gość asiulkaaaaxp
Ojj to musialo bolec ;| Ja dzisiaj przechodze kryzys... Pierwszy raz od tych 10 dni diety zjadlam miske makaronu z sosem pomidorowym z kielbasa smazona i kromke chleba ;( Zawsze jadlam ponizej 1000 kcal dziennie ( przez te 10 dni) a tu nagle taka dawka kalorii...przekroczylam dzienna norme chyba dwukrotnie. Madzia myslisz ze cos przytyje ? Nie znosze cwiczyc,z reszta nawet nie mam do tego kondycji,po 3 minutach truchtu juz bola mnie pluca,mam zadyszke i poce sie jak swinia ;/ Najgorsze ze mam ochote teraz olac diete i zrec dalej ,bo mam wrazenie ze ten makaron i chleb juz mi poszlo w biodra...

Gość asiulkaaaaxp
Ojj to musialo bolec ;| Ja dzisiaj przechodze kryzys... Pierwszy raz od tych 10 dni diety zjadlam miske makaronu z sosem pomidorowym z kielbasa smazona i kromke chleba ;( Zawsze jadlam ponizej 1000 kcal dziennie ( przez te 10 dni) a tu nagle taka dawka kalorii...przekroczylam dzienna norme chyba dwukrotnie. Madzia myslisz ze cos przytyje ? Nie znosze cwiczyc,z reszta nawet nie mam do tego kondycji,po 3 minutach truchtu juz bola mnie pluca,mam zadyszke i poce sie jak swinia ;/ Najgorsze ze mam ochote teraz olac diete i zrec dalej ,bo mam wrazenie ze ten makaron i chleb juz mi poszlo w biodra...

Gość madzia.m
Wiesz co asia ponoc dobrze jest raz na czas zwiekszyc w 1 dniu podwojona ilosc kalori i potem wrocic spowrotem na ilosc wczesniejsxa bo lepiej sie chudnie potem nie przytjes bo to zleci jak wrocisz.na 1000 znowu ale sie nie waz prze pa dobranocz 2 lub 3 dni

Gość madzia.m
Ja tez nie cwicze

Gość asiulkaaaaxp
Serio tak jest ? To kamien spadl mi z serca... Od jutra znow dieta

Gość madzia.m
jak bylam w tamtym roku na diecie 1000 kcal to dziewczyny tak robily , ale bylam krotko i nie zdazyłam tak zrobic ale robiły tak specjannie raz na miesiac ja musze kropic te oczy z 5 dni bo gałka jest podrazniona asia nie martw sie i rob dalej 1000 zeby przytyc 1 kg trzeba zjesc oprocz kalori ktore sie naleza organizmowi , to by trzeba bylo zjesc 7 tys kcal, wiec wszystko pod kontrola ja na sniadanie wcinam precla z makiem :)

Gość asiulkaaaaxp
Dzieki,podnioslas mnie na duchu ;) Bede dzis duzo chodzic zeby spalic jak najwiecej z wczoraj. Mam nadzieje, ze z okiem ci sie polepszy,boli jeszcze?

Gość madzia.m
czesc , oko nie boli juz ale jeszcze pokropie tak pare dni ja wczoraj znowu cos podjadłam za duzo, nawet nie liczyłam kalori dzis juz grzecznie dietuje Asia a co u ciebie?

Gość madzia.m
asia gdzie jestes????? pokaz sie

Gość asiulkaaaaxp
Jestem,jestem...ale mam taka chandre ze szkoda gadac.Wczoraj wieczorem sie obzarlam i opilam piwskiem.I dzis od rana znowu wpieprzam jak to zwykle na kacu,z kazda minuta chce wiecej jesc i z kazda minuta czuje sie gorzej psychicznie... Trudno bedzie teraz przerwac ten ciag... Ale nie poddam sie...jutro wracam do diety.ale musze zmienic strategie.Znajde inna diete,najlepsza dla siebie

Gość madzia.m
czesc wiem cos o tym :) kuruj sie a jutro wracaj na własciwy tor :)

Gość madzia.m
to jutro chyba sie wazysz :P) le[piej poczekaj z wazeniem ze dwa trzy dni

Gość madzia.m
jaaaaa, miało byc nie wazysz ojejeje jak ja dzis pisze