Gość oj tam,oj tam;-) Napisano Listopad 11, 2012 Asiulka a ile sportu do tego dokładasz? Już myślałam,że troche przemyślałaś,dopóki z tymi tabletkami nie wyskoczyłas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aasiulkaaaaaxd Napisano Listopad 11, 2012 Ja nie lubie cwiczyc ,stawiam na dlugie spacery albo taniec,zwykly taki w domu ;] .Uwazam,ze kazda forma aktywnosci jest przydatna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzia m. Napisano Listopad 11, 2012 jeszcze nie wiem dalej jaka diete wybrac , oj cos ciezko mi sie zdecydowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aasiulkaaaaaxd Napisano Listopad 11, 2012 Musisz zdecydowac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty_south 0 Napisano Listopad 11, 2012 ja po prostu ograniczę "śmieci" i będę zażywać błonnik. Nie będę się katować żandą konkretną dietą, bo wiem, że na początek to będzie za dużo i pewnie szybko bym zrezygnowała. Grunt to nie doprowadzać do spadku cukru i napadów wilczego głodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzia m. Napisano Listopad 11, 2012 ograniczysz czy calkiem wyeliminujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzia m. Napisano Listopad 11, 2012 ja wiem ze gdybym jadła produkty z niskim indeksem glikemicznym to by mi w pasie spadły cm cos jak dieta sb ale nie moge sie zdecydowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aasiulkaaaaaxd Napisano Listopad 11, 2012 Moze sprobuj z tym indeksem,kazdy musi znalezc cos co bedzie mu odpowiadalo,indywidualnie.U mnie indeks nie wypalil,bo nie czulam sie swobodnie sprawdzajac wiecznie w necie co i ile czego ma..wiec odpuscilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzia m. Napisano Listopad 11, 2012 ja mam ksiazke z dietami o niskim indeksie az 5 sa rozpisane na 14 dni kazda w sumie to znam b, duzo produktow ktore maja niski indeks a ktore srednie i wysokie wiec co chwile nie musze sprawdzac ale sama nie wiem chyba sie przespie z tym i rano wstane i ogłosze wam jutro jaka bedzie moja dieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aasiulkaaaaaxd Napisano Listopad 11, 2012 Okej,to czekamy ;) moze Ci sie przysni jakas dietka,to bylby znak ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzia m. Napisano Listopad 11, 2012 hihi dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzia m. Napisano Listopad 11, 2012 chodzi mi jeszcze po głowie dieta dr clarka tam sie chudnie w cm tzn w wadze tez wiadomo, ale widac to po cm najwiecej gołym okiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirty_south 0 Napisano Listopad 11, 2012 madzia m. widzisz cenna uwaga, myślałam o wyeliminowaniu smieci i ogólnym ograniczeniu jedzenia , ale widać podświadomie chyba nie mogę się z tym pogodzić, stąd ta pomyłka hehe. Jeśli będzie dobra przemiana materii i trochę ćwiczeń to sukces murowany, gorzej z silną wolą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzia m. Napisano Listopad 11, 2012 ja lubie chleb pizze i slodycze i tez mam ciezko cos z silna wola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odchudzająca od dziś Napisano Listopad 11, 2012 Hej ;) można się przyłączyć? mam 62 kg, 170 cm i marzy mi się 58 kg ;) zaczynam od dziś. trochę poćwiczyłam i będę się starać nie jeść po 18tej i pić dużo wody. no i oczywiście ograniczyć te nieszczęsne słodycze ;) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzia m. Napisano Listopad 11, 2012 pewnie zapraszamy masz podobnie do mnie moja waga sie waha od 60 -62 , zalezy od dnia tez mam 170 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odchudzająca od dziś Napisano Listopad 11, 2012 Madza :) i imię też mam takie samo :) no właśnie mi też się tak waha a chciałabym mieć 5 z przodu ;) zanim urodziłam dzieci ważyłam 57 i to mi odpowiadało ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzia m. Napisano Listopad 11, 2012 ja tak 56-58 wtedy mam płaski brzuch to jest moje drugie imie:) na 1 mam gosia ale go nie lubie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odchudzająca od dziś Napisano Listopad 11, 2012 Ja raczej do 56 nie zejde, wystarczy mi 58 ;) Ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzia m. Napisano Listopad 11, 2012 30 mi minęło juz niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odchudzająca od dziś Napisano Listopad 11, 2012 Ja mam 25. Muszę poszukać jakieś ciekawe przepisy na lekkie dania bo nie nastawiam się na jakąś konkretną dietę tylko postram się nie jeść tłusto, ograniczyć smażone potrawy, białe pieczywo no i słodycze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzia m. Napisano Listopad 11, 2012 najlepsza dieta to mż ale u mnie jest wtedy na odwrot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzia m. Napisano Listopad 11, 2012 chciałabym ograniczyc chleb i słodkie, ale trudne to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzia m. Napisano Listopad 11, 2012 a masz jakas konktretna diete do ktorej to chcesz schudnac? ja chciałabym na koniec listopada zeby potem przed swietami od arzu nie zaczac jesc a jakos sie przygotowac do nich z iloscia jedzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzia m. Napisano Listopad 11, 2012 nie diete tylko date :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzia m. Napisano Listopad 11, 2012 bede jutro do południa jakos trzymajcie sie :) miłego wieczorku zaraz latte sobie zrobie i na dzis dosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odchudzająca od dziś Napisano Listopad 11, 2012 Nie mam konkretnej daty :-) zobaczymy jak będzie ;-) do jutra. Właśnie chrupię marcheweczkę ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość forgetmenott. Napisano Listopad 11, 2012 hej ja zaczęłam od środy się odchudzać i do dziś jest 2kg mniej na wadze jeszcze jakieś 15. mam 176cm wzrostu i zaczełamz waga 79.5 (dziś juz 77.5) do andrzejek oczywiscie nie dam rady, ale moze do świąt chcociaz wiekszosc.. moja dieta to : śniadanie bez pieczywa jakiegokolwiek czyli np 2 parówki, 2 jajka lub twarożek i na obiad to, co jest z mniejszej ilosci i bez ziemniakow do tego pije duzo herbaty zielonej i raz w tyg mam aerobik a codziennie chodzę ok 2km Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość forgetmenott. Napisano Listopad 11, 2012 polecam szczerze taką dietę moja kolezanka schudla na niej 23kg w krotkim czasie(ok 2.5 miesiaca) i utrzymuje wagę juz 1.5 roku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość abavabbaa Napisano Listopad 12, 2012 mieso zawsze na obiad? bo rozumiem pierogow nie makaronu nie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach