Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia m.

szczupła do andrzejek start 12.11

Polecane posty

Gość forgetmenott.
doskonale Cię rozumiem, ale jednak nie boisz się? w zasadzie po co ktoś by miał wymyślać taką historię, żeby oczernić jakieś chińskie tabletki? Poza tym, wiesz, że jak wystąpią objawy to może już być za poźno na odstawienie? Ja w żadnym wypadku nie chcę się mądrzyć i Ci podcinać skrzydła, tylko wiesz, zdrowie najważniejsze ;) A co do zaczęcia diety to polecam odżywki herbalife ;) jak się odchudzałam w tamtym roku pomogło mi to zrzucić prawie 10kg :p tylko jak dla mnie było to za słodkie, ale warte spróbowania dzięki temu odzwyczaiłam się od spożywania takiego ogroomu jedzenia ;p a jak ogólnie idzie dietka?;>

Gość forgetmenott.
i Ci podcinać skrzydeł *

Gość Dietunia:-) !!!
Witam , z miłą chęcią się dołącze . Jestem na diecie od 12.11. jak narazie tylko czuje się lepiej i brzuch nie jest taki wypięty jak bym była w ciąży. Zrezygnowałam z chleba i ziemniaków , słodyczy nie jadam ani innych śmieciowych pyszności haha. Ostatnio zaczełam ćwiczyć z Ewą Chodakowską ,było to tylko raz bo miałam straszne zakwasy bardzo fajne ćwiczenia , jutro też ciwicze rano 45 min jak wytrzymam haha.Teraz ide odlądać tv . Mam nadzieję że będę mogła do was zaglądać bo samej jakoś trudniej w tym dietowaniu wytrwać , a dodam że mam 162 cm i 64 kg ,a chciała bym do 55 kg ale do wiosny a do świąt tak z 59.

Gość asiulkaaaaxp
Dietunia - witamy ;) razem bedzie razniej,trzymaj sie nas a dasz rade hehe :-D

Gość forgetmenott.
chyba i ja zacznę od jutra ćwiczenia z ewą chodakowską ;) co prawda nigdy w życiu nie będę miała takiej cudnej figury, ale zawsze to pomoże przy odchudzaniu ;p

Gość mniammniammniammniam
witam ja tez moge sie dołączyc. Mam do schunięcia jeszcze jakies 3 kg ;/ dieta mż ( staram sie do 400 kcal , bez slodyczy, czerwona herbata zamiast zwyklej, duzo chodzenia, ) Mam czas do 29.11 bo akurat wtedy mam mieć półmetek i musze ladnie wygladac w sukience ;p

Gość dietka34
dziewczyny jeśli chcecie utrzymać wagę polecam wam fajny środek Nopalina. nopalina to naturalne ziarna, uregulują wam przemianę materii, oczyszczą organizm i pomogę utrzymać wagę. Są to naturalne ziarna, które pęcznieją w żołądku i przez to nie chce się jeść (ale trzeba pić dużo wody). Odkryłam Nopalinę po ciąży. Trzymałam dietę, trochę ćwiczyłam i brałam Nopalinę. Schudłam bez jojo, teraz nie biorę nic i nie tyję :) więcej info na www.nopalina.eu. Nie warto brać tych wszystkich cud tabletek, tylko niszczą zdrowie, a efekty są chwilowe.

Gość asiulkaaaaxp
A "Nopalina" niby lepsza xD ? Ale spoko reklama,nie powiem ;D

Gość asiulkaaaaxp
No wiec dzis zjadlam : -salatke z 3 pomidorow,cebuli i ogorkow kiszonych -4 plastry grubej wedliny z kurczaka -jablko -3 jajka na miekko -jogurt naturalny z trzema lyzkami otrebow owsianych -3 duze mandarynki -szklanka tlustego mleka nie jest chyba tego az tak przerazliwie malo...nie mialam dzis nawet czasu zbytnionzeby jesc ,sama nie wiem A wy co myslicie o tym "ubogim jadlospisie" ?

Witam , u mnie już ćwiczonka zrobione ,ledwo ale zrobione . Śniadanko:50g kaszy gryczanej , 50g gotowanego kurczaka i surówka z marchewki i jabłka .Dalej zobaczymy co przyniesie dzień. asiulkaaaaxp....Baddzo ładnie jadłas.Jak dla mnie tylko te mandarynki tu nie pasują bo mają dużo cukru , ale ja już mam fioła na tym punkcie.

A co do tabłetek to też nie polecam ,szkoda zdrowia lepiej troche poćwiczyć i nie jeść węglowodanów i tłuszczu na kolacje i bedzie dobrze .

Gość madzia m.
witam , topik sie powiekszył fajnie , witam nowe osoby ja tez nie polecam takich tabletek - nigdy bym sie nie odwazyła takich brac ja po sniadaniu, 1 wasa , 1 jajko, pomidor i kawa inka z mlekiem chudym potem wypije latte ide pobiegac na godzinke , troche zimno ,ale tylko biegam nie cwicze w domu

Gość asiulkaaaaxp
A moze zrobimy takie wspolne wazenie ? Np po tygodniu diety albo po dwoch,bo w sumie wszystkie zaczynalysmy w podobnym czasie ;) Wiec podajcie swoje propozycje terminow ;D

Ja wage mam w domu , więc mogę stawać na wagę w każdej chwili .

Gość asiulkaaaaxp
Sluchajcie moze umowimy sie,ze wszystkie wchodzimy na wage w niedziele,ale nie w ta tylko w nastepna ,moze byc? ;) i kazda z nas napisze swoj wzrost,wage poczatkowa,wage terazniejsza i swoj cel.Ok? ;)

Gość asiulkaaaaxp
Tzn jesli wazycie sie codziennie albo czesciej niz do niedzieli to w porzadku ;) mialam na mysli to,ze w niedziele piszemy wszystkie na forum swoje wyniki ;) Bedziemy porownywac,analizowac i radzic ;) po to tu jestesmy

Gość dietka34
@asiulkaaaaxp nie reklama tylko doświadczenie. Strasznie się męczyłam, żeby zrzucić kg po ciąży, głodowałam, brałam jakieś świństwa, a efekt był tragiczny (zerowy). Mogłam tylko z żalem patrzeć na swoje przedciążowe ciuchy. Po przeczytaniu tysiąca porad uzbroiłam się w cierpliwość i konsekwentnie trzymałam się ustalonej diety, do tego starałam się ćwiczyć. Nopalinę wzięłam stąd, że mieszkałam w Chicago, a tam jest ona mega reklamowana. Miałam dość tabletek, więc spróbowałam czegoś nowego. I zwyczajnie mi pomogło. No i najważniejsze produkt jest całkowicie naturalny, nie ma w tym kłamstwa. Niedawno natknęłam się na Nopalinę w necie i trochę się zdziwiłam, bo jak jej szukałam rok temu w Polsce to nie było ani jednej sztuki. Polecam, bo mi pomogło. I tyle :)

Gość asiulkaaaaxp
Okej,skoro tak ;) ja sie nie skusze bo stosuje inny specyfik ;D

Gość dietka34
no i najważniejsze, że jesteś zadowolona :)

Gość forgetmenott.
ja jestem jak najbardziej za wspólnym ważeniem ;) mam nadzieję, że będziemy miały się czym pochwalić w następną niedzielę ;p u mnie jakoś idzie, zapał narazie nie minął musze osiągnąc tę wymarzoną wagę wreszcie!

Gość asiulkaaaaxp
No wlasnie,to jest glownie dla zwiekszenia Naszej motywacji ;) Nie wiem jak Wy ale ja od dzis zapewne zanim wezme do ust cos tuczacego najpierw pomysle : " czym ja sie pochwale w niedziele na forum" hehe xD

Witam z rana. U mnie zapał wciąż rośnie , jak przeglądam się w lustrze to widze już efekt odchudzania , nie jest to duża zmiana ale coś już widac. Jutro idę do szkoły wiec musze pomyślec i przygotowac już dzis jedzenie , żeby nie głodowac w szkole i napadu na lodówkę nie zrobic . Macie jakieś rady co mogę wziąśc na obiad ,bo 2 śniadanie to serek wiejski wezme.

Gość asiulkaaaaxp
Moze tosty otrebowe? Sa bardzo smaczne i sycace ;)

Gość asiulkaaaaxp
Dietunia a ile masz lat ? Jesli moge wiedziec ;-)

29 lat , a z czego są te tosty , bo jak wcześniej pisałam to chleba nie jem nawet razowego, żytniego , na śniadanie jem łyżke kaszy gryczanej gotowamej do wszystkiego co jem , ale tylko na śniadanie .Jak schudne to zaczne po pół kromki .

Gość asiulkaaaaxp
Tosty sa z samych otrebow a smakuja tak jak z chleba a nawet lepsze sa ;) przepis pamietam z diety dukana ale nadal je stosuje bo dzieki nim nie ciagnelo mnie wcale do pieczywa. Do miski wrzucasz jajko,2 lyzki jogurtu naturalnego i roztrzepujesz jak na jajecznice.Nastepnie dodajesz 3-4 lyzki otrebow owsianych a najlepiej pol na pol z otrebami pszennymi.Mieszasz do uzyskania w miare gestej masy,dodajesz pokrojona w kostke szynke z kurczaka,jakies 3 plastry.Troche soli,czosnku ,pieprzu i makladasz lyzka do nagrzanego juz tostera.Na jeden trojkat idzie jakies poltorej lyzki tej masy.Nie za duzo bo otreby beda peczniec.Tostujesz jakies 8-10 min.Pyvha.Sycace i nie tuczace ;)

asiulkaaaaxp Diękuje za przepis, wieczorem sobie przygotuje i pewnie będę cały czas je piec zamiast chleb

Ja myśle że ten dukanowski jest lepszy , bo fasola zazwyczaj jest warzywen zakazanym w diecie , a szkoda bo ją uwielbiam . Diety sie trzymam choć dziś 2 piwka na mnie czekają ale raz na jakiś czas moge zgrzeszyć , abym po tym piwku napadu głodu nie dostała jak to zazwyczaj bywa.