Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia m.

szczupła do andrzejek start 12.11

Polecane posty

Gość madzia.m
witam asia co u ciebie jak ci minął wczorajdzy dzien? masz dzis diete czy jeszcze nie? u mnie jak na razie oki , widze ze spodnie deko luzniejsze i lepiej sie je ubiera juz nie tak na siłe ale zwaze sie przed andzejkami

Gość madzia.m
mnie nawet dobrze dzis poszła dieta poza tym ze zjadłam kawałek sernika asia odezwij sie

Gość madzia.m
zostałam tu sama??????

Gość madzia.m
do andrzejek mam nadzieje schudne to dam rade sama pisac sobie :) asia wracaj na własciwy tor , napisz czy zreygnowalas czy nie masz czasu na neta wejsc pozdrawiam

Gość asiulkaaaaxp
Nie rezygnuje ale nie mam jeszcze pomyslu na ta diete.To musu byc cos co odchudzi mnie dosc szybko,najlepiej chociaz z 5-6 kg do swiat a jednoczesnie zeby nie bylo po tym napadow glody i efektu jojo.Masz jakies propozycje madzia ?? Mam zamiar zaczac id jutra.Zadne diety 500 albo 1000 kcal nie wchodza w gre .. Nie mam zadnych pomyslow..tyle juz tych diet stosowalam,naprawde trace juz nadzieje

Gość madzia.m
witaj zrob sobie diete south beach naprawde polecam , schudneisz nawet wiecej do swiat

Gość madzia.m
trudniejsze sa 2 tygodnie na tej diecie ale potem nastepne 2 sa bardzo fajne a nastepne to juz extra moja kuzynka na niej schudła w 1 miesiacc 8 kg wiec jak komus zalezy to da rade na tej diecie wytrzymac , 2 tygodnie najtrudneijsze ale jesz 6 razy dziennie , nie liczysz kalori