Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbgg669900

Zaczynają mi się robić zakola

Polecane posty

Gość bbgg669900

Od zawsze miałem mocne i gęste włosy..Niestety w wieku 27 lat nie dawno bo dopiero około pół roku temu zauważyłem że zrobiły mi się lekkie zakola co wyraźnie widać na zdjęciach. Czy jest szansa przychamować powstawanie tego ? Wiem że to normalne u facetów i z wiekiem takie coś niestety się dzieje ale czy ktoś można zna jakieś metody aby nie pogłębiały się one w szybkim tempie ?

Gość jednoosobowy głos tłumu
zacznij golic sie na lyso i problem zniknie

Gość nviorjghiwojgoir
Leki na prostate, zawieraja zenksie hormony, tym samym zmieniejszaja zakola, ale moga ci tez wyrosnac tzytzki :P

Gość lek med derm
To znany problem. łysienie dotyka mężczyzn nadmiernie myślących, mózg się wtedy przegrzewa i aby nie doszło do jego ugotowania organizm przerzedza włosy i likwiduje warstwe tłuszczu na głowie. Włosy i tkanka tłuszczowa pierwotnie miały chronic mówzg przed zimnem, jednka obecnie zdarzaja sie problemy odwrotne. To jak z kartą gaficzna albo procesorem, nadmiernie obciążona sie przegrzewa. Najczściej nadmierne myślenie jest związane z nadpobudliwoscia seksualną, onanizujący się delikwent tak intensywnie wyobraża sobie sceny erotyczne że jest to dla mózgu tak obciązające jak dla karty graficznej najbardziej rozbudowana gra komputerowa. Nie graj tyle w gierki erotyczne w swoim mózgu to może ci nie wypadną do reszty.

Gość bbgg669900
O to bardzo ciekawe co piszesz szczerze mówiąc :D

Gość Zwiewnasukienka
Znaki czasu na mezczyznie sa seksi,mrrraau;)

nie u każdego. Niedawno zmarł mój dziadek ( w wieku 90 lat) i miał normalne włosy ( oczywiście białe jak gołąbek), ale mocne, gęste, żadnych zakoli, szczecin...