Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chocolissima

prezent na parapetówkę

Polecane posty

Gość chocolissima

Nie mam pomysłu na prezent z okazji jak w temacie. Tzn.pomysły może i są - ale nie chodzi o jakąś tam parapetówkę tylko o imprezę u mojego faceta który zmienił mieszkanie. Sama mu pomagałam w przeprowadzce i pewnie w przygotowywaniu imprezy też będę. Czy powinnam dać prezent przed imprezą, razem z innymi czy po? Czy powinno to być coś do domu/biura? Czy w ogóle powinnam wybierać taki prezent? Dodam, ze znamy się raczej krótko (2 m-ce), on jest bardzo wymagający i perfekcjonista, ja należę do osób o mniej wysublimowanym guście, sądzę że jeszcze nie znam go na tyle by idealnie trafić w jego upodobania... help!

Gość chocolissima
z dedykacją? :D

Gość moim zdaniem skoro tak
wino wystarczy.

No pewnie, że z dedykacją, która powinna brzmieć: "bez dedykacji" :classic_cool: Może napisz czym się interesuje, sam jestem perfekcjonistą, to myślę, że idealnie doradzę.

Gość chocolissima
on nie pije wina wcale :/

Gość chocolissima
on jest maniakiem elektroniki, architektury międzywojennej, dobrego jedzenia, i tylko jednego gatunku piwa :classic_cool:

Gość chocolissima
on jest maniakiem elektroniki, architektury międzywojennej, dobrego jedzenia, i tylko jednego gatunku piwa :classic_cool:

Z dedykacją: "By światło nigdy w Tobie nie zgasło" :classic_cool: Chyba muszę sobie kogoś sprawić, bym miał kogo prezentować :D

Gość chocolissima
ciekawe myślałam jednak o czymś tańszym i bardziej związanym z domem ew. biurem to dodaję do ulubionych i pomyślę przy okazji jego urodzin;)

Gość chocolissima
dedykacja pierwsza klasa! :D

Gość chocolissima
:D a inny pomysł (pomijając latarki ;) )?

ja dostałam od znajomej widelczyki do ciasta, a od innych świeczniki, kwiat w donicy itd

Gość fajny prezent to
przepychaczkę do sedesu :classic_cool:

Gość chocolissima
ma i widelczyki i świeczniki, wiem też od kogo dostanie świeczki i kwiaty doniczkowe przepychaczkę też ma :P myślałam o: wycieraczce, lampce nocnej, lnianych ściereczkach do kuchni ew. fajnej książce kucharskiej (kolejność nieprzypadkowa)

Gość Kiwinono
Pija kawę? Jak tak to proponuję porządną kawiarkę + dobrą kawę. A może upiecz mu ciasto? To takie miłe i od serca. :) Albo ciasteczka i włóż je do jakiegoś słoika ładnego. Albo kup mu kubek. Proste, ale wybierz jakiś oryginalny. Np. coś takiego : http://www.stylowazastawa.pl/produkt/35239/kubek_drakula.html Kubków w domu nigdy za wiele (przynajmniej ja tak mam). Skoro pije jeden rodzaj piwa to kup mu jeden, specjalny kufel na to piwo. :)

wiesz jak to jest Twój facet, to Ty najlepiej powinnaś wiedzieć, co będzie dla niego najlepsze do nowego mieszkania. Jestem ciekawa na co postawiłaś, ale dla mnie jeśli chodzi o takie prezenty to najlepiej się sprawdzają te wszystkie akcesoria do kuchni, jak tutaj http://www.wobeline.pl/c/pl/7_130/2/1/0/long/akcesoria+kuchenne.html można znaleźć ;)

Gość ixioo ooo
A jaka cena?