Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukajaca teraz

portale randkowe

Polecane posty

Czesc, jestem Polka w Stanach, czy znacie moze jakies portale internetowe dla Polakow w USA. Chcialabym poznac kogos i skonczyc z samotnoscia.

Gość dzikamarylkaa
a po co ci polak w usa? znajdz sobie jakiegos fajnego obcokrajowca a nie nedznych polaczynow, ja raz bylam zarejestrowana na takim portalu randkowych i co tam zobaczylam sie zalamalam, masakra jakei tam typki sa!!!!

Dzieki za odpowiedzi. Moze to i racja, moze jakis obcokrajowiec ale nie wiem. Wszystkie moje znajome sa w zwiazkach z Polakami. Moze sprobuje spotykac sie tez z Amerykanami. Dzieki pozdrawiam

Gość PanOdpowiedz
nie ma cos ie oszukiwac: nieatrkacyjne polki sa sliczne dla obcokrjaowcow z 3 swiata bo chca ich paszportu. Temat rzeka. sliczne polki ale glupie sa atrakcyjne dla kasiastych prostakow przystojny inteligenty polak bedzie szukal atrakcyjnej inteligentej kobiety.

Gość hahunia25
Hej!No wlasnie nie wiem czy warto korzystac z portali randkowych. Zarejestrowalam sie na polish dating i w 90% pisza do mnie pakole a chcialam poznac jakiegos fajnego polska.Ale jak tu kogos poznac jak tylko praca- dom.

Gość jhbjher
tez sie przylaczam do samotnych w usa, zarejestrowan jestem na PolishDating.us ale nie mam wykupionego konta premium tak samo chyba zreszta jak i wiekszosc i dostaje same usmieszki i buziaki,tak naprawde to nikogo sensownego tam nie ma ,same szpanerstwo co z wiochy sie zjechalo,trudno w tych czasach poznac kogos "normalnego" a polacy to chyba to juz genach maja ze nie traktuja kobiet z szacunkiem....chcialabym normalnego faceta,nie musi byc od razu slub,pospotykac sie ,sex,spedzic milo czas,zapomniec o problemach ....

Gość jhbjher
odpisalam dzisiaj na anons z moim kalecznym angielskim ,zobaczymy czy w ogole odpisze,ja bym chyba nie odpisala jak ktos by pisal z bykami.... odpisalam na www.craigslist.org ,przypomnialo mi sie ze tam tez sa ogloszenia matrymonialne...... :)