Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezadowolonazsiebie

blizny- faceci, co myślicie?

Polecane posty

chłopcy, czy odstraszają was blizny na tyłku u kobiety? ja mam ich pełno ponieważ w kilka lat temu miałam czyraki własnie na pupie :( przez to mam pełno kompleksów, wstydzę się wyjść na plaże w bikini lub kochać się na pieska :( w ogóle rozebrać się przed facetem.... piszcie co o tym sądzicie .

Trudno się wypowiedzieć, jak się nie wie, jak te blizny do końca wyglądają - czy to jakieś krosty, czy zadrapania, czy coś jeszcze innego

zadrapania i krosty to nie blizny:O autorko to pupa a nie twarz :) nie potrzebnie masz kompleksy... mozna z tym zyc;):)

Zadrapania i krosty, które się nie goją to też blizny. Dzięki pazurom mojego psa wciąż mam np małą bliznę na policzku, a minęło już 10 lat... Oczywiście, że można z tym żyć, ale autorka pytała chyba o coś innego

to takie blizny jak po przeszczepie skóry, no trudno opisać.. ale naprawdę wstydzę się ich :( inne kobiety mają idealne pupy, gładkie bez niczego , a ja niestety nie:( boję się, że facet będzie myslał, że mogę go czymś zarazić gdy je zobaczy :( a to nic zaraźliwego...

Gość gahagg
To ja mam gorzej, bo mam rozstępy na tyłku, piersiach, nogach i boczkach, mimo że jestem bardzo szczupła. I do tego 4 blizny na brzuchu po operacjach. Też sie wstydzę.

Gość Vtza
Jak twój partner będzie dojrzały,to nie masz co się martwić. Ważne żeby nie był debilem.

Myślę, że bardziej nieatrakcyjnym czynisz swoje ciało przez to skrępowanie niż przez blizny...

napewno jakiś się zniechęci albo będzie porównywał do innych...

Pewnie będzie porównywał, ale jeżeli będzie darzył Ci szacunkiem, to będzie robił to w myślach nie na głos. My faceci wiele cielesnych aspektów porównujemy - bez względu na to czy są idealne czy kompletnie rozczarowujące

taka wasza natura ;p

nie zaprzeczam, ale przyznaj sam: gdy facet jest np grubszy, też ma rozstępy to laski nie patrzą na to tak bardzo jak faceci na kobietę która taka jest np. taki stereotyp, że kobieta musi być idealna... wyliczają jej wszystkie zewnętrzna niedoskonałości

Bo to kobieta generalnie jest tą piękniejszą częścią społeczeństwa i ona to piękno uosabia i przez to są wobec niej większe wymagania... Ale mimo wszystko i tak często słyszałem niewybredne komentarze pod adresem brzydkich facetów. I to właśnie kobiety są w tym okrutniejsze.

Gość sten6
nie wiem jak to wygląda na żywo (mogę zobaczyć? :P), ale nie przejmuj się :) chyba przez blizny na tyłku Twoja wartość nie spadła i to nie tyłek jest w Tobie najcenniejszy? jestem 24-letnim facetem i dla mnie nie miałoby to znaczenia, zupełnie. mało tego, wstydząc się, odmawiając na pieska robisz większy błąd, bo facet dopiero wtedy widzi że to Cie krępuje i są przez to problemy. wrzuć zupełnie na luz, jeśli masz drobny problem, to nie rób z niego większego

może ja zdjęcie dam to ocenicie sami, bo dla mnie jest katastrofa... Brahmin: no fakt, kobiety są okrutne, ale faceci też nie są bez winy :)

Gość KisielWmajtkach
ja pamiętam jak facet się kiedyś do mnie ostro dobierał a ja tak skulałam tyłek,tak zaciskałam go bo miałam wtedy meeeeega hemoroidy!meega,wielkości śliwek tych zółtych,rany co ja wtedy przeszłam,facet nie rozumiał co ze mną nie tak,a chciał mnie tam macać,cdotykac,faceci kochają odbyty.Dobrze,ze już sie z tego wyleczyłam i teraz mam normalny seks ale rozumiem autorkę.Długo miałam te dziadostwo od pracy stojącej spowodowane.

te akurat oszpecają mój tyłek...

Same jesteście sobie winne. Same sobie wymyślacie problemy i same sobie wytykacie niedoskonałości. Ogromna większość facetów ma to głęboko, albo wcale nie widzi.

Gość gahagg
Moje problemy nie są wymyślone niestety :O Tego nie da się nie zauważyć bo u mnie blizny są ogromne a rozstępy długie, i jest ich bardzo dużo.

gahagg: wiem co czujesz... to jest naprawde krępujące mieć blizny lub znamiona, których się wstydzimy... ja wstawiam foto swoich pośladków(mam cellulit co na nich widać, ale nad tym da się popracować) i oceńcie sami...:((( http://www.speedyshare.com/cVs5J/DSC00010.jpg http://www13.speedyshare.com/cVs5J/download/DSC00010.jpg

Nikt niema idealnego ciała. Blizny są zagojone. Myślalem że masz jakieś czerone plamy itp. Mnie osobiście by to nie przeszkadzało. - serio.

są zagojone, czyraki były jakieś 4 lata temu... niestety już mi nie znikną:( ale dobrze,że chociaż jedna pozytywna opinia..:)

piszcie czy wy brzydzilibyście się dziewczyną z takimi bliznami ?

Gość xxxemkax
kup sobie masc na blizny w aptece, male opakowanie 100 ale warto, przynajmniej mi pomoglo na rozbity leb :D Ty sie przejmujesz tylkiem, ja wygladalam jakby mnie opel jebnal na szczescie teraz trzeba sie bardzo przyjzec zeby to zobaczyc... a, blizny mozez usunac ipl (salony fotodepilacji i fotoodmladzania).

profesjonalne usuwanie blizn kosztuje... a maść nie wiem czy pomoże, bo blizny nie są świeże...

Gość xxxemkax
no kosztuje ale nie jest to tez jakas mega cena biorac pod uwage ze efekt jest staly i bedziesz sie dobrze czula psychicznie... ipl kosztuje 80-120 za zabieg, zabieg zazwyczaj raz na miesiac, zabiegow potrzeba kilka... no co do masci to jak nie sprawdzisz to nie bedziesz wiedziala... laser bylby najpewniejszy ale cena jeszcze wyzsza