Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam na dziś pomysłu

Kto zinterpretuje sen?

Polecane posty

Gość nie mam na dziś pomysłu

Jakoś nigdzie nie mogłam znaleźć satysfakcjonujących mnie odpowiedzi, dlatego postanowiłam zapytać tutaj :) A nuż znajdzie się jakiś znawca :) Pamiętam, że poszłam po moją mamę do pracy, bo miałyśmy iść na zakupy. Moja mama pracuję w pewnym urzędzie, w pomieszczeniu były 3 biurka. Przy jednym z nich stała jakaś kobieta (najpewniej jedna z pracownic) i miała na biurku całą miskę... placków ziemniaczanych :D Pamiętam, że spoglądałam, jak je je i bardzo mi się ich chciało :D Potem "poszłyśmy" z mamą na zakupy. Mieszkamy w małym miasteczku i przemierzyłyśmy je wzdłuż. Tak naprawdę to moja mama przemierzała miasto na rowerze, a ja... biegłam za nią :D Później, po zakupach, wstąpiłyśmy znajomej mamy - jakiejś starszej kobiety, która była gruba i ledwo co chodziła. Okazało się, że ta kobieta miała psa, który... recytował wiersze :D I ta kobieta chciała się tym "pochwalić" i poprosiła psa, żeby zadeklamował jakiś tam wierszyk. Pies (jasnej maści, chyba kundel) zaczął mówić, ale po chwili... zawstydził się i już nie dokończył :D Jest ktoś odważny, kto spróbuje to zinterpretować? :D

Gość ..ddd
ahahahahaha ale się uśmiałam :)! dobre :D skoro sen pozytywny, to może nie ma sie co doszukiwać znaczenia? :P

Gość nuż widelec
masz lat ponad 16

Gość asot
prosty sen... chodzi o to ze bedziesz bezrobotna i głodna i stąd ten urząd placki. A z tym psem to chodzi o to ze ebdziesz podnosic swoje kwalifikacje