Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,,,,swieta .,.,

co kupujecie na swieta swoim 4 latkom?

Polecane posty

Gość beznadziejejaa zyciowa
ja pytalam sie corki - powiedziala ze lalke z butelka.

Gość ,,,,swieta .,.,
ja jak juz pisałąm mam do obdarowania chlopakow -jak pytam to ja zwykle mowia ze autko ,traktor itp.a maja tego mnostwo .Dziewczynka jest 8 letnia i bardzo lubi drogie zabawki wiec napewno jej nie zapytam co chce....bardzo prosze o jakies propozycje

Gość a ja aj ajaja
A ja mnóssstwo polly pocket.... Autorko a czy Twój synek nie jest już za duży na takie auta? Bo mi się wydaje odpowiednie dla 2 letniego chłopaczka do zabawy na podwórku... Ja bym lepiej kupiła jakieś lego, nie duplo, ale takie normalne, są już zestawy takie od 4 lat.

Gość A do jakiej kwoty
dla tej 8 latki?

Gość frdg
a dlaczego 4latek za duży na auto?

Gość Nie na za duży na auto
tylko konkretnei na ten model auta.

Gość frdg
a to przepraszam- teraz przypomniałaś mi, że jest link, który mi się nie otwiera Moje dziecko uwielbia wszystko z postaciami z ulubionych bajek

Dostanie ciagnik taki plastikowy :D do tego plsteline ktora uwielbia lepic. Na wiosne kupie mu klada takiego dziecicego ale z pedalem gazu :)

Gość frdg
i ludziki imaginext są hitem- policjant, strażak, nurek- takie ze ściąganymi ubraniami. a też ma 4 lata

Gość Plasteline na święta
ale szajs Jagoda. Twoje prezenty są tak stuknięte jak Ty.

Gość frdg
a dla ośmiolatki kupiłabym dziecięcą torebkę, zestaw kosmetyków albo coś plastycznego

Gość frdg
może zestaw do tworzenia biżuterii?

Gość mój dostal rok temu
taka śmieciarę i zupełnie się nią nie bawi a jest ona na serio bardzo duża i taki plastikowy klamot stoi w pokoju, a ma też z wadera lawetę , ciągnik z przyczepą i ogromną wywrotkę na ktorą można usiaść i się wozić. No i efekt taki ze pol pokoju zajmują samochody którymi nikt się nie bawi. Syn lubi klocki wiec dostanie lego factory bo o nich marzy, a do tego jeszcze jakąś figurkę ze spidermena albo gormitów. No i obowiązkowo książkę pewnie o piracie Patchu bo to jego ulubione ksiażki i mamy już prawie calą serię. http://allegro.pl/listing.php/search?string=pirat+patch&sourceid=Mozilla-search i drugą ksiażeczkę z serii mam przyjaciela. Bo z tej serii mamy o pilkarzu i tez ją uwielbia.

Gość mój dostal rok temu
Mój też marzy o imaginext ale ten zamek jest dla mnie zbyt drogi i wielki a nie lubię takich ogromnych zabawek więc na 100% go nie dostanie.

Gość frdg
a orientujecie się, gdzie można kupić jakieś gadżety z bajki umizoomi?

Gość mój dostal rok temu
Właśnie je oglądam. Poszukam w sklepie bo ludek 8 zl a wysyłka drugie tyle to się nie opłaca. Strasznie drogie są te zabawki. Niby 8 zl, ale to ma 3 cm wielkości i jest cale z plastiku, nie jest warte nawet tych 8 zł. Takie zabawki czasem w mc donaldzie były dodawane do zestawu. No ale coś kupić trzeba bo przecież Mikołaj nie może przyjść bez prezentu do grzecznego dziecka ;) Prawda jest taka ze mój syn to najbardziej lubi w piłkę kopać z kolegami i to mu największą frajdę sprawia a z reszty zabawek to klocki albo malutkie autka resoraki ewentualnie jakiś miecz drewniany, którym leje swoją młodszą siostrę po głowie i muszę interweniować. Reszta zabawek, zwłaszcza tych droższych nie jest wcale używana więc nie czuję się w tym roku w obowiązku kupowania czegoś wyjątkowo drogiego tylko dlatego ze widział to w TV i mu się spodobało. Wolę rozsądniej wydać pieniądze.

Mój prawie czterolatek przez ostatnie dwa lata to tylko Duplo i Duplo... i to nim w sumie głównie się bawi. Więc pewnie od nas i reszty rodziny dostanie kolejne zestawy. Przynajmniej jest gwarancja, że będzie przeszczęśliwy :D

Gość frdg
Ale powiem Tobie, że te ludziki sa naprawdę dobrze wykonane. niektóre mamy już około roku i nadal dobrze się trzymają.

Moja 4 latka dostanie trampoline domową (100 cm ) starsza otrzyma puzzle tysiąc sztuk,lub deskorolke(jeszce nie wiemy) a nastoletnie dostaną pieniądze :)

Gość frdg
Mój uwielbia wszystkie zabawki. książki też sprawiają mu ogromną frajdę. on nawet ubrania lubi dostawać:D teraz marzy o koszulce na której występuje rycerz mike:) No i jak pisałam- wszystkie inne gadżety z bajek. Niby zdajemy sobie sprawę z tego, ze one nie są warte swojej ceny. ale skoro mają sprawić radość dziecku to właśnie na nie stawiamy.

Gość frdg
O- puzzle i gry też są świetnym pomysłem. Półki nam się od tego uginają a młodemu jeszcze mało. JEśli chodzi o zabawki to ja czasem stosuję taką metodę: wpuszczam dziecko na stoisko z zabawkami i obserwuję na widok czego oczy mu się świeca najbardziej:D

Moja prawie 9 latka bardzo lubi od malutkiego gry palnszowe ,nawet bardziej od komputerowym,puzzle tez uwielbia,mlodsza rowniez, ale jak siostra dostanie to i ona sie tym takze bedzie bawic , a starsza sobie rowniez poskaczen a siostry trampolinie domowej :)

Gość mama dwóch dziewczynek
moje są w innym wieku, ale dla czterolatka może garaż, tor, lego... a ośmiolatce na pewno spodoba się Monster High - lalka czy cokolwiek z tymi bohaterkami. Tego jestem niemal w 100% pewna. Ja też już się rozglądam za prezentami...

Gość mama dwóch dziewczynek
a moja puzzli nie lubi... za to gry planszowe bardzo i logiczne, karciane, szachy tak.

Gość frdg
garażów i torów nie polecałam, bo autorka nie lubi zabawek dużych. Trudno w zasadzie coś doradzić, jak się dzieci nie zna. To, co dla jednego jest świetne dla innych może być do niczego. Ja na przykład często dzieciakom prezentuje różne plastyczne produkty a mój ma takowe w nosie:) dla niego zajęcia plastyczne są jak za karę:)