Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomaranczowaaaaaaaaaa

nie przedluzylam umowy z telewizja orange,i co teraz????????

Polecane posty

Gość pomaranczowaaaaaaaaaa

jest tak: mialam umowe na rok...na internet i telewizje... zapomnialam,ze umowa minela we wrzesniu.... i net i telewizja dalej "działaja",nikt do mnie nie dzwonil,nie nagabywal... zastanawiam sie czy sami mi przedluzyli te umowe???? bez mojej zgody na np dwa lata?:O9do nich wszystko podobne) czy jak? jutro tam pojde,ale moze dzis ktos mi cos powie?

@pomaranczowaaaaaaaaaa, mam na imię Krzysztof i jestem Orange Ekspertem, chcę Ci pomóc i sprawdzić to dla Ciebie, ale potrzebuję konkretnych danych w tej sprawie. Prześlij do nas niezbędne informacje (np. nr neostrady, telefonu) korzystając z naszego adresu: facebook.pomoc@orange.com lub formularza Pomoc Orange: http://on.fb.me/GBc6Hm Pozdrawiamy.

tak, przedluzyli ci umowe prawdopodobnie, ale już nie na promocyjnych warunkach, tzn będziesz placić więcej.

Gość jak można wierzyć
jak nie przedłużasz to automatycznie okres umowy się wydłuża ale w każdej chwili masz prawo to zakończyć co polecam

Gość piszesz takie bzdury, że
masakra, mam prostą radę. Wż umowę i przeczytaj co się dzieje jak mija czs umowy na czas okreslony, a nie pierdoły tu piszesz, ktoś ma wiedzieć co masz w papierach, aha i jeszcze jedno, nie wiesz co podpisywałaś???? potem chodzą i narzekąją takie głąby, coś jak ofiary amber gold. masakra