Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierownik fotosyntezy wapna

po cholerę wam ten FACEBOOK?????

Polecane posty

wytłumaczcie mi bo nie pojmuję:o

wszędzie ten kurwa facebook, gdzie nie spojrzysz kurwa:o kupilem teraz telefon i tam tez facebook ktorego nie moge skasowac kurwa:o

Gość fefefef
masz problem, założ profil to nie bedziesz zadawal durnych pytań

a ja nasrał na ten facebook:o, na chuj mi ten profil?...bo wszyscy maja???...idiotyzm:o

Gość ixyyyyyyyyyyy
a po co masz kasowac z telefonu? nie ma przymusu korzystania nie chcesz, to nie korzystasz, wiec w czym problem?

Gość GretaBarbo
bo to durne owce. Tak durne, że nawet nie zdają sobie sprawy, że są gonione tam gdzie im się każe. A każdej się wydaje, że jest przewodniczką stada i to ona decyduje dokąd pójść. Ludzie sa po prostu strasznie głupi. I nieliczni mądrzy zbijają na tym majątki

po to że na sam widok tego ich logo mam pawia w gębie:o Nie zycze sobie zeby cos mi wszedzie narzucano i chuj!!!

Gość hdhdsa
Faccebook jest, dla ludzi w jakiejś mierze niedowartościowanych, potrzebujących aprobaty i akceptacji innych. Faccebook to jedno oszustwo, bo już któryś raz nacięłam się, przy instalacji skypa -"najpierw zarejestruj się na faccebooku", przy wpisach w internecie, to samo. To dlatego słynie z takiej ilości użytkowników ...... WYMUSZONYCH, nie omieszkam dodać. Telewizja to samo, chyba ma profity od faccebooka, bo ciągle podaje jego adresy, choć dobrze wiedzą, że nie wszyscy korzystają z tego portalu. Przecież wiadome jest, że ilość użytkowników nie jest po, żeby robić tłum, tylko wiadomo, że pieniądze. Dlatego wkurza mnie takie podstępne podejście!

nic dodać nic ująć