Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta bez wymagan91

Każdy facet ma szansę mi sie spodobać jesli:

Polecane posty

-z twarzy wyglada na 17-22 lat maximum (mlody wyglad) - ma jasne wlosy (blond albo brazowe) - ma powyzej175cm - jest normalnej budowy ciala(nie przypakowany i nie za chudy i nie grubas) - nie ma wlosow na klacie - ladnie pachnie - ma duże oczy (kolor obojętny ale najlepiej niebieskie albo zielone albo piwne ostatecznie) - ma jasną skórę, może miec rozszerzone naczynka, byc rumiany albo siny, nie znoszę opalenizny i koloru skóry " żółty,pomarańczowy, brązowy i śniady :O okrągły nos musi mieć nie zaden krzywy albo szpiczasty. i ma szansę na coś więcej jeśli: - jest niegłupi i dobrze całuje :) Lubię też zarost, blizny, znamiona :)

Gość Boele
Czyli nie każdy :o I masz wymagania :o

Gość Protazy skads
prawdziwy facet ma male oczy, duze oczy maja kobiety

u mnie ma szanse kazdy kumaty. a z wygladu- nie wiecej niz 180, dobrze zbudowany (lubie takich 90-100 kg)- nie lubie facetow w stylu chudy pajak z dlugimi odnozami. Maly twardy tylek i jest moj :)

Gość fsshhkk
Ciebie nie interesują faceci. Tylko jakieś gogusie... A najwazniejsza sprawa w życiu to oczywiście - włosy na klacie... :-)

Gość jaki prezent
faktycznie niewymagająca jesteś :D

Gość zuuulllus
Ty jeszcze dziewczyna jestes do kobiety Ci daleko:O

Gość zostal przez autorke
podany opis typowo nieatrakcyjnego faceta> tacy z opisu wlasnie maja problem ze znajdywaniem dziewczyny, wiem cos o tym bo jestem w 100 % identyczny z opisem :D

Boele Czyli nie każdy I masz wymagania - to nie są wymagania, tylko preferencje, wymagania to mają inne kobiety np. "niech ma sportowe auto, firme i zarabia 3tys" Protazy skads prawdziwy facet ma male oczy, duze oczy maja kobiety - facet z duzymi oczami oznacza swietne geny, zdrowie, dobra potencja, wigor, dobrodusznosc ja pierdole kto by chcial blon dyna - ja bym nie chciala bruneta, wszyscy ciapaci mają czarne wlosy :O ta myśl przed snem a mnie tam sie nie podoba ten facet którego opisałaś... :/ - nie każdemu musi, ale jakbym wam pokazała jego fote to wiekszosci by sie spodbał. zielona torebka u mnie ma szanse kazdy kumaty. a z wygladu- nie wiecej niz 180, dobrze zbudowany (lubie takich 90-100 kg)- nie lubie facetow w stylu chudy pajak z dlugimi odnozami. Maly twardy tylek i jest moj - napisalam,że ja też nie lubię za chudych, lubie proporcjonalnych, wzrost wystarczy do 185, bo sama jestem dosc wysoka fsshhkk Ciebie nie interesują faceci. Tylko jakieś gogusie... A najwazniejsza sprawa w życiu to oczywiście - włosy na klacie... -0 lubie facetów o młodzienczym wygladzie, nie lubie o wygladzie gejowskim ;) jaki prezent faktycznie niewymagająca jesteś - zgadza sie :D mam małe wymagania jak na dzieijsze czasy :classic_cool: zuuulllus Ty jeszcze dziewczyna jestes do kobiety Ci daleko - czy do kobiety mi daleko bo z tzytzów nie leci mi mleko? :classic_cool: nie! do kobiety mi blisko, bo na widok przystojniaka mam w gaciach ślisko :classic_cool:

Gość widac ze autorka to facet
i robi prowo zeby zareklamowac wlasne chujowe cechy wygladu :) LOL

Ha ha ale dobre facet bez sierści na klacie to nie facet:-), a może macie rację, bo facet musi być obrośniety jak małpa? :-D

Gość zapewniam cie ze facet
z opisu bedzie bardzo nieatrakcyjny.

Gość koles ma racje tam z gory
Prawdziwy facet naprawde ma male oczy. Taki np Josh Hartnett. Mega ciacho-male oczy

z warszawy jestem, ale nie lubie poznawać facetow na gg, boje sie, ogolnie faceci to zboczency

Gość lukaszml15
Prosze Cie, nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. To po prostu jest niesprawiedliwe :D Poza tym co ma poznawanie ludzi przez gg do tego, ze wszyscy faceci to zboczency. Jestem z Krakowa wiec nie masz sie czego bac, nie ugryze Cie przez gg a tym bardziej innej krzywdy Ci nie zrobie :P

rozkochasz mnie w sobie i porzucisz :( dlaczego nie mozemy pisac tutaj? ile masz lat?

Gość lukaszml15
Jest bardzo mala szansa na to bysmy kiedys sie spotkali wiec nie moglabys sie zakochac w osobie, ktorej nigdy nie widzialas :) Tak wiec nierealne jest bym Cie porzucil. tutaj tez mozemy, tylko tym samym robimy wszystkim przedstawienie :P A z gg jest latwiej i nikt nie patrzy :P mam 20 lat.

Gość 4dsJufddges
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Kamagra pomogla już wielu zwiazkom.

Gość lukaszml15
i 15cm drąga