Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meklauu

Czy to prawdziwa miłość

Polecane posty

Gość Meklauu
Mazowsze

Gość Meklauu
Olsztyn

Gość fghjgfds
to w końcu zdecyduj się na pomorskie ;p

Gość Meklauu
Pomorskie

Gość Meklauu
Pomorskie

Gość fghjgfds
a imię jak

Gość Meklauu
Pomorskie

Gość Meklauu
Krzysiek

Gość Meklauu
heheh ale co to za roznica skad jestem . To internet pisze tutaj bo chce byc anonimowy, nie rozmawiam o takich rzeczach . Najwyżej jak sie napije to tam kolega chwile dupe po truje , chociaz ostatnio w ogole bo pewno juz tego nikt nie chce wysłuchiwać

Gość Meklauu
Krzysiek Pomorski ul. Pomorska

Gość Meklauu
jak juz pisalem zach-pom a imienia nie widzę potrzeby podawać

Gość Meklauu
Kolegom sorry

Gość Meklauu
Chuj was to obchodzi!

Gość fghjgfdtyt
a ja Ciebie tak bardzo kochałam..

Gość gabiklimt
napisal to pod wplywem zlosci i rozzalenia,takie slowa cisna sie na jezyk wtedy

Gość erfrewertgyhtre
idioto , napisał że by nie przetrawił gdyby ja inny dotykał itd.. co za jołopy nierozumn e:D

Gość Meklauu
Kurde nie tak Chodzili mi o to ze bym chyba to zniosl . To dziwne . Bo przykładowo z wcześniejsza ex kobieta miałem tez ekscesy , rozstaliśmy sie Ona sie umowila z kims innym kiedys tam cos tam . Zero seksu zero czegokolwiek . I nie znioslem tego wróciliśmy jakos tam do siebie i mimo wszystko czułem do niej obrzydzenie . A teraz mnie to dziwilo ze jak zobaczylem ostatnia ex to pierwsza rzeczą jaka pomyślałem o jeżu jak ona ładnie wygląda . A druga to ze chcialbym ja pocałowac i poczuć sie jak kiedyś . Mimo tego ze ma innego , niestety się z pieprzy A najlepsze w tym wszystkim ze ona twierdzi ze nigdy ja nie kochalem ...

Gość fghjklhjk
a kochał?ś ? raczej nie , chciałeś sie tylko oderwać i zapomnieć o pierwszej ..

Gość fghjklhjk
szkod aże sie tak głupio skończyło.A ja jak idiotka wierzyłam w Ciebie, a Ty ubzdurałeś sobie zupełna nieprawdę,papa

Gość Meklauu
??:P

Gość fferftghgfew
nieładnie tak :P

Gość Meklauu
ogolnie nie ogarniam tego tematu teraz za bardzo , tyle wpisow tyle nie na temat ale i tak calkiem spoko

Gość to nie zwykłe zauroczenie
poryw,tylko coś głebszego,jak facet poczuje taką więź,to...już jest ho ho bedziesz niestety sie tak meczył,i moze to trwac b długo,a nawet jesli z tą dziewczyną juz nie bedziecie razem,to kazda nastepna bedzie tylko zamiennikiem a kochac bedziesz tylko ją

"to nie zwykłe zauroczenie poryw,tylko coś głebszego" xxx Coś, jak głębokie gardło, tak? Jaaasne :-o Srali muchi, bedzie wiosna.

Gość bleee jesteś strasznie
wulgarna,chłopak się zwija w konwulsjach,wije jak węgorze,tęskni a ta wali o głebokim gardle,,, trafione jak kulą w płot:O

"bleee jesteś strasznie wulgarna,chłopak się zwija w konwulsjach" xxx Nie, słonko. To ty masz wulgarne skojarzenia. Co do chłopaka... Ojejku jej. Jaki biedaczek. Może mam mu jeszcze łezki z oczek wytrzeć i nosek mu wydmuchać? :-o

Gość Meklauu
Ja sam do końca nie wiem co to tak naprawdę było . Z jednej strony była dla mnie jak dla dziecka prezent który dostaje pod choinkę . Ostatnio jakieś tam balety , tańczyłem z kolezanka . Miala na mnie ochote bo sie upiła mocno . Ale jej dotyk , jej skora , zapach . No kurde to nie bylo to . Normalnie nie pociągała mnie . To nie było to . Nie pachniała jak ona , jej skora byla inna , jej dlonie byly inne , temperatura jej ciala byla jakas inna . Z drugiej strony nie mogę powiedzieć ze ona była ideałem , nawet bylo jej bardzo ale to bardzo daleko do niego .

Gość Meklauu
bo to wszystko jest takie popierdolone . Nie szukam jakiegos tam zlitowania nad soba , to nic nie zmieni . Moze jak sie wygadam to zrozumiem dlaczego tak jest . Nie moge powiedziec ze znalazlem idealna kobieta w ktorej sie zakochalem bo widzialem tylko pozytywne jej cechy . Moglbym tyle zlego na nia napisac ze zabraklo by dnia i nocy aby wszystko wymienic . I oceniając to całkiem logicznie to dobrze ze mnie zostawila . Bo moglem wrocic do sportu , moge byc soba , nikt mnie nie ogranicza , nikt nie kaze mi być innym człowiekiem niż jestem . Tylko nie wiem skad takie glebokim uczuciem ja darze , dlaczego sni mi sie pare raz w tygodniu . Dlaczego ja jej powiedzialem kocham 3 dnia zwiazku i czekalm z miesiac jeszcze zeby uslyszec to od niej , Po czym jak w koncu powiedziała to ryczalem z radości pol godziny , to takie ciotowate niestety . A do romantyka mi naprawde daleko , duzo blizej do ogra .

Gość ffghgjgertghgf
Ty ryczałeś' ?Pewnie tek było,bo byłes takim który mnie ujął właśnie tym :) ta wrazliwością ja tez ryczałam Po co wspominasz, tego nie moge pojąc?

Gość ffghgjgertghgf
tak to prawda z ogierkiem :D