lady_D 0 Napisano Listopad 11, 2012 Cześć dziewczyny (jak się znajdzie jakiś rodzynek to go także witam ;) Długo biłam się z myślami pisać, nie pisać. Dużo czasu mi to zajęło zanim zrozumiałam, że chyba warto. Oczywiście czytałam posty, ale na tym się zawsze kończyło. Tak jak wiele z Was i ja także borykam się z problemem jakim jest moja waga. Dużo czytałam na temat diety ryżowej i zamierzam ją przetestować na sobie :) Która z Was byłaby chętna ? Wiadomo, że w grupie raźniej i wzajemna motywacja bywa nieoceniona. Ja zaczynam od jutra (12.11.2012 r.), jeśli któraś z Was chętna to zapraszam :) lady D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahahahhaha Napisano Listopad 11, 2012 hahahahhahahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
60 0 Napisano Listopad 12, 2012 Witaj, proponuje najpierw 3 dni samego ryżu, a potem wprowadzać owoce, warzywa i kurczaka. Dieta działa i jest przyjemna. Dobrze jest też na niej na śniadanie i może na kolację wypić koktajl z jogurtu naturalnego oczywiście 0% i owoców. Ja się niestety nie dołączę, bo ta dietke przeszłam jakieś pół roku temu nie wiem ile wtedy spadło kg, ale dośc dużo w krótkim czasie, niestety od tego czasu nie jadłam ryżu heh :D Powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach