Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajdlhflahflksh

bezczelnie obrocil sie zeby popatrzec na tylki jakichs dwoch dziewczyn !

Polecane posty

:) w takim razie powinniście się oboje udać do pedagoga szkolnego XDXDXD

Gość jajdlhflahflksh
podszywie pomyliles sie o ok. 10 lat :/ nie wiem co w tym smiesznego

A kto mowi ze facet od razu chcialby cos z ta inna robic? Sama sie czasami patrze na przystojnych facetow. To jak obejrzenie ladnego obrazu, cieszy oko ;)

Gość jajdlhflahflksh
Ale na tylek to juz podtekst seksualny i gdyby nie byl ze mna to przespalby sie z nimi. Tylko balby sie stracic wygody ze stala partnerka, proste.

gdyby nie byl ze mna to przespalby sie z nimi. - i tu chyba tkwi Wasz problem. ogólnie mu nie ufasz więc jesteś przewrażliwiona nawet na taką pierdołę. niedługo będziesz zazdrosna o panie w sklepie, w którym będzie robił zalupy

jestem brzydki i boje się a wiem że tak będzie jesli bede mial dziewczyne ze nie bede sie jej podobal a ona bedzie marzyc o innych fantazjowac o innych flirtowac z inymi a moze nawet mnie zdradzi a ze mna bedzie z braku laku i jak tu zyc w takim ukladzie i niestety dotyczy to wiekszosci brzydkich ludzi

Gość jajdlhflahflksh
A co pewnie by sie nie przespal ? Skoro mu sie niby podobaja to by sie przespal, dlaczego nie ?

Gość jajdlhflahflksh
yyughiuh ja podobno jestem ładna, a czasami nawet słyszę, że piękna i też mam ten problem :/ Po prostu boję się, że moja miłość nie będzie widziała świata poza mną

ja już Ci napisałam, gdzie jest Twój problem, jeśli nie chcesz tego przyznać - jesteś gówniarską prowo

Gość jajdlhflahflksh
Chyba masz rację, nie ufam mu. Druga sprawa to nie czuję się przez niego kochana.

Weź się ogarnij, bo jak będziesz tak chorobliwie zazdrosna to z tobą nikt nie wytrzyma. Gdyby nie był z tobą to by się z nią przespał?? Co za głupie gadanie

Nie wiem, jakos mnie to nie rusza, nie jestem zla o takie rzeczy ani zazdrosna. Moj czasami np o jakiejs fajnej aktorce powie ze z lozka by nie wyrzucil. Ale uwazam ze jest ze mna z wyboru a nie dlatego ze lepsza mu sie nie trafila i nie czuje zadnego zagrozenia nawet jak mi powie ze ktoras dziewcYna ma ladna buzie. Ale skoro dla Ciebie to jest zdrada to odejdz i tyle :)

Gość jajdlhflahflksh
Mam wrażenie, że faceci to wszystko wezmą oby było ładne. Niestety, zaobserwowałam to w swoim otoczeniu :( Była jedna dziewczyna wystylizowana na laskę, a jej rozmowy były infantylne i głupie, ale to nic. Ważne, że była niesamowicie odwalona i każdy tracił głowę. I czy to nie wygląd się liczy ?

Gość jajdlhflahflksh
Muszę, bo za bardzo mnie to zraniło. Jak mam się potem z nim kochać mając przed oczami widok, jak patrzy na ich tyłki ?

jeśli uważasz go za prymitywa to go zostaw widać ewidentnie że tylko dla Ciebie wygląd się liczy normalny człowiek zawsze patrzy na to co ładne, i nie przywiązuje tego takiej wagi paranoję jakąś z tego robisz

Jak mam się potem z nim kochać mając przed oczami widok, jak patrzy na ich tyłki ? - zróbcie sobie czworokącik

Gość jajdlhflahflksh
Ale skoro były takie ładne to mógł spojrzeć na twarz a nie odwracać się jeszcze na tyłek !

Wg mnie nie nadajesz się do związku z normalnym facetem. Musisz sobie poszukać jakiegoś odmieńca. Poważnie

wiem ze z moim wyglademmam marne szanse ze dziewczyna bedzie ze mna z wyboru jak pisala kluska serowa przykre to źle być brzydkim zwłaszcza że na kafe każdy tutaj jest ładny

Gość jajdlhflahflksh
Aha, facet, który kocha swoją kobietę i nie potrzebne mu inne podniety jest odmieńcem... rozumiem :/

Gość jajdlhflahflksh
yyughiuh dzięki za wsparcie a może tylko Twoim zdaniem jesteś brzydki ?

autorko, na prawdę trochę odpuść. Przy Tobie jak by sie tak zachował, fakt mogłabyś być zła. Ale tak nie powinnaś robić mu awantury że podobają mu się dziewczyny.

90% facetów zrobiłoby tak samo. Więc albo trochę odpuścisz, albo szukaj tych pozostałych 10% skoro nie możesz tego przeżyć

Gość jajdlhflahflksh
Ale ja to widziałam. Tylko on widocznie miał to gdzieś. W takim razie po co ze mną jest skoro inne mu się podobają ?

Gość jajdlhflahflksh
Nie wiem jak wy macie sumienie tacy być :/ Czy wy naprawdę tylko za instynktem w życiu podążacie ? :/

Gość jajdlhflahflksh
Kobieto weź coś powiedz konstruktywnego a nie użalasz się nad kimś kto wcale taki biedny nie jest jakbyś posłuchała trochę o nim

to go zostaw jakie żałosne nie umiesz porozmawiać tylko żale wylewasz o jakieś pierdoły

whedif dobrze mówi. A co ma innego napisać?? My Ci mówimy że przesadzasz a Ty dalej swoje. Nie chcesz słuchać to nie