Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przedmiot

Jest ktoś fajny?

Polecane posty

Gość ludzki przedmiot

:(

Gość sggl;lh
a co chciałaś??

Gość ludzki przedmiot
Jestem rodzaj męski.

Gość ludzki przedmiot
Cześć Whedif. Lubisz seks? Jak bardzo? Często myślisz o połykaniu prącia i czy szybko się podniecasz?:(

Gość ludzki przedmiot
Rozumiem, że pytania nie na miejscu?:(

jeste dziewico:) a podniecam się jak mi się coś zmysłowego przypomni, albo widzę kogoś fajnego weszłam na topik bo był na głównej

Gość ludzki przedmiot
Dziewicą:( To musisz być młodziutka?:( Myślałem, że weszłaś na topik bo jestę fajny.

Gość ludzki przedmiot
Cześć. Co jest Twoim fetyszem? Stopy?:(

Gość ludzki przedmiot
Fetyszysta, czasami wieje nudą. Zdarza się.:( Whedif, młodziutka już nie. Młoda już bardziej. Dlaczego jeszcze nie odbyłaś stosunku płciowego? Aż tak ciężko spotkać tego jedynego? Ciężkie czasy?:(

nie szukam:) jestem chora psychicznie i średnio mnie to bawi - imprezy, facet, seks

Gość ludzki przedmiot
Nie każdy musi lubić. Ale nie masz czasem ochoty napić się spermy? Albo wziąć do buzi jądra?:( Jakie masz wyobrażenie o tym? Bo ja gdy byłem przed odbyciem stosunku, to miałem wyobrażenie czegoś nieziemskiego. A rzeczywistość wiadomo jaka. I czasami żałuję, że "spróbowałem" seksu.:(

Gość ludzki przedmiot
Fetyszysta, nie bądź konformistą, tylko rozkręć. Wolisz stopy po kąpieli czy spocone?:(

moje wyobrażenia o seksie? na chłodno to trochę obrzydliwe dlaczego miałabym akurat coś łykać to nie wiem:) to nie jest pierwsza rzecz kojarząca mi się z seksem;) natomiast jak miałabym z kimś konkretnym co robić to owszem mogłoby to być coś przyjemnego choć nie przesadzajmy nie nieziemskiego;) przynajmniej w moim odczuciu

Gość ludzki przedmiot
Whedif, to co powoduje, że chce Ci się żyć? Nie dla orgazmu to wszystko?:( Łykać spermę, bo dobra jest i podnieca po prostu.:( Przynajmniej jak już spróbujesz, to nie spadniesz z takiej wysokości jak ja. Dla mnie to było coś nieziemskiego i niewyobrażalnego. Rozczarowanie.:(

piszesz niejasno:) przykro mi że miałeś jakieś rozczarowanie na tym polu a życie normalnego człowieka jest żeby się bawić, tylko swoje musi przecierpieć:) moje życie - jest na śmietnik:(

Gość ludzki przedmiot
Piszę niejasno bo jestę cieniem samego siebie.😭 Dlaczego Twoje życie jest na śmietnik?:(

heh ja też piszę niejasno z tego powodu:) jesteś poetom troheXD nie mam już siły o tym pisać piszę to na forum na każdym temacie najwięcej w temacie "nie chcę iść do tego psychiatry" możesz tam zostawić wpis pamiątkowyXD ale żeby nie było że się reklamuję XD ogólnie moim problemem jest patologiczne nieradzenie sobie ze stresem, stany depresyjne i nieumiejętność funckjonowania w towarzystwie (tak aby sprawiało mi to radość)

Gość ludzki przedmiot
Ten temat to chyba nie na erotycznym?:( To co wymieniłaś, to przecież nie powody, żebyś od razu na śmietnik się wyrzucała?:( Jęstem poeta i mam na zawołanie kobieta. Nie, zaraz. Chyba kotleta?

to nie są, ale efekty cierpienia na to przez długie lata i splot nieszczęśliwych przypadków może zamienić życie w mały horror. możemy zrobić tak: a) przenosimy temat o smętach na ogólny/uczuciowy b) podbijamy temat aż się znajdzie ktoś zainteresowany, że tak się wyrażę

Gość ludzki przedmiot
Tu piszemy Whedif. Nic nie przenosimy i nigdzie nie idziemy. Tu się dobrze bawimy i nie potrzeba nam więcej towarzystwa na siłę. Kto będzie chciał, to się wprosi i proszę bardzo. Whedif to właśnie, jeżeli smutno i kiepsko się czujesz, to dlaczego nie chcesz seksu na to wszystko? Wierzysz w romantyczne bajki, że to ten jedyny jurny rycerz ma być? Czy po prostu boisz się, wstydzisz znaleźć sobie faceta do kopulacji? Bardzo nieśmiała jesteś?:(

Gość ludzki przedmiot
Cześć Whedif.:(🖐️

poszłam się kąpać:D jesteś? jak miałabym uzyskać seks, ni utrzymując z nikim kontaktów towarzyskich:)

Gość ludzki przedmiot
Przez internet możesz poznać ludzi przecież. Najpierw przyjaźń i pisanie na różne tematy, a później naturalnie seks. Nie wierzę, że nie próbowałaś Whedif.:(

Gość ludzki przedmiot
Cześć Ala. Wiem że jesteś. Bo jesteś moderatorką. To musisz być.