Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wielbiciel 70B

Żakowski i Sikorski o ZAMACHU, szczerze i bez owijania :D

Polecane posty

Gość umkocyl
probowales dodac na onet lub facebook ? mi nie przechodzi

Gość szfera
"władze rosyjskie PO ZAMACHU byłu autentycznie wstrząśniete" Sikorski mówi :D

Gość co na to Shatyn???
:D:D

Gość sednoSprawy
Kiedy to leciało ?

Gość 10 listopada chyba
leciało

dwie opcje: 1.radzio od początku wiedzial ze to zamach np od amerykanców lub jak kto woli bo sam bral w tym udzial i sie wygadal 2.tyle sie gada o zamachu, zamach, zamach, że mógł się przejęzyczyć xxx tak czy owak brawo dla tego kto to wychwycił::D:D:D xxx i teraz ciekawe czym chwile po zamachu ruskie byli wstrząsnięci autentycznie??? tym ze ich tusk ubiegł z komorowskim?

Gość Shatyn ma racje
!

Gość ewelina23823
przypominam że Sikorski powiedział że powstanie warszawskie było pomyłką , sprzedaje interesy polskie Niemcom i przemawiam na forum europy że Polska jest nic nie warta a Niemcy rządzą Sikorski zdrajca i góvno, niech spierdaIa do izraela razem ze swoją kurfą

Gość a nie było pomyłką?
udało się? nic nie słyszałem na ten temat

Gość manianakasa
ewelina ci nie odpowie bo nie wie:D

Gość a nie było pomyłką?
nie słyszałem żeby powstanie warszawskie się udało i nie było pomyłką

Gość ewelina23823
a nie było pomyłką? - czy ja powiedziałam że post warszawskie sie udało / dlaczego nadinpretujesz moje wypowiedzi ? gdzie się udało ? kiedy tak powiedziałam ? tworzysz swój urojony świat ? powiedziałam że sikorski powiedział że było pomyłką nie było pomyłką , polacy zostali oszukani przez rosjan , zdradzili nas współczuję ci , że nie znasz historii, doucz się

Gość manianakasa
PW to była katastrofalna pomyłka w wyniku której wyginęła reszta młodej polskiej inteligencji która po wojnie była potrzebna do walki z czerwoną zarazą.

Gość manianakasa
nie było żadnego oszustwa bo nie było obietnicy pomocy powstańcom. za to były kretyńskie nadzieje na to że pomogą. wiadomo było po tym co się działo w Wilnie że ruscy nie pomogą. dlatego to była pomyłka. polecam poczytanie ksiązek historycznych na ten temat.

Gość a nie było pomyłką?
polacy zostali oszukani przez rosjan , zdradzili nas l l to ciekawe. w czym zostali oszukani i jak zdradzeni?

Gość ewelina23823
przez śr warszawy jest Wisła a zach polacy walczyli z niemcami a na wsch rosjanie już wyzwolili i zajęli rosjanie nie pozwolili aliantom lądować na stronie wschodniej , dzięki temu powstańcy zostali odcięci od posiłków broni, amunicji czekali aż się wykrwawią powali, nie pomogli powstańcom zależało im na tym żeby powstanie upadło jak już wiedzieli że powstanie upada to Stalin pozwolił lądować, było już za późno byli w jednym froncie z aliantami a doprowadzili do tego że Polacy upadli, nie chcieli żeby AK wyzwolili Polskę powstanie upadło i niemcy się wycofali a rosjanie weszli do pustej warszawy później wyłapywali AKowców i sądzili jak hitlerowców tak jak z gen Fieldorfem - wielki patriota polski , rosjanie go zamordowali rozumiesz czy jeszcze nie ?

Gość a nie było pomyłką?
to ja wiem ale nie napisałas o zdradzie i oszustwie. nie było żadnych umów, postawa i stosunek ruskich do powstania był jasny i oczywisty po Wilnie, ruscy niczego nie obiecywali. a więc na czym polegało to oszustwo i zdrada

Gość a nie było pomyłką?
jak sama widzisz nie wiesz. nie masz wiadomości na ten temat a chcesz dyskutować. poucz się dziecko najpierw a potem próbuj dyskutować.

Gość a nie było pomyłką?
i nie oceniaj innych, mądrzejszych od siebie na podstawie swojego braku wiedzy

Gość ewelina23823
byliśmy w jednej opcji antyhitlerowskiej , nie potrzeba umów walczyliśmy z Hitlerem Churchill i Roosevelt popierali bój Polaków i ruskich ruscy zwlekając specjalnie doprowadzili do upadku, niby pod koniec się zerwali dla pokazu ale czekali na wykrwawienie

Gość ewelina23823
to ty nie znasz historii, zadajesz tylko pytania i zdawkowe odpowiedzi "znafca od siedmiu boleści "

Gość ewelina23823
jesteś tępym shatynem więc idź sie lecz