Gość merafera Napisano Listopad 12, 2012 kto moze polecic dobrego kardiologa w luxmed lub lim w warszawie? albo jakiego naprawde dobrego w innych przychodniach... bardzo prosze o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2014 Ewa Majos z Medical Fitness jest dobrym kardiologiem przyjmuje na ulicy Narbutta 4/1b w Warszawie dane kontaktowe na stronie http://www.medical-fitness.com.pl/kardiologia.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hazzer35 Napisano Wrzesień 14, 2014 Proszę bardzo, w Warszawie, w Szpitalu św. Elżbiety w Mokotowskim Centrum Medycznym przyjmuje świetny kardiolog, Joanna Biegajło - http://szpitalse.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 27, 2014 centrum kardio w jozefowie probowalas? spoko sa i pomogli bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 9, 2015 jeśli chodzi o kardiologa to polecam dr Zarębińskiego, w przychodni PROSEN na Woli. Wysoki poziom kompetencji i wiedzy oraz doskonały kontakt z pacjentem. Polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pola55 Napisano Sierpień 28, 2015 Ja chodzę do Pana Macieja Grabowskiego i mogę spokojnie polecić, zawsze wykonuje wszystkie niezbędne badania i ma bardzo dobre podejście do pacjenta :) Tutaj zostawiam namiary http://kcp.pl/lekarz/maciej-grabowski-90023/internista-kardiolog/warszawa/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gos_ka Napisano Wrzesień 23, 2015 dr Wojciechowska, ale prywatnie na Płockiej. Młoda, inteligentna pani doktor. Zresztą i mam i tata do niej chodzą :) Jednym słowem leczy całą naszą rodzinę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marina222221 Napisano Październik 22, 2015 ja chodzę do vitamedica do doktora Lewandowksiego i jestem bardzo zadowolona http://vita-medica.pl/kardiolog-inwazyjny-warszawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość izabell33 Napisano Listopad 11, 2015 Sprawdź może ten ranking http://www.rankinglekarzy.pl/lekarze/kardiolog/warszawa/bielany/ . masz tam chyba wszystkich kardiologów przyjmujących na Bielanach. Jeśli ta dzielnica Ci nie pasuje to możesz ją zmienić w wyszukiwarce. Z takich rankingów warto korzystać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alinak Napisano Listopad 16, 2015 Warto zajrzeć do CardioTeam, przyjmuje tam kilku specjalistów przez cztery dni w tygodniu, więc nie powinno się zbyt długo czekać. Można u nich przeprowadzić wiele badań, naprawdę kompleksowa opieka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 1, 2015 ja polecam udać się do Crdioteam. Chodzę tam na regularne, bo jestem po zabiegu ablacji. Jest tam kilku kardiologów, więc można sobie wybrać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 18, 2015 Naprawdę dobrzy kardiolodzy w Warszawie są w lecznicy specjalistycznej Cardioteam, ja uczęszczam do Pani dr Ewy Makowskiej na regularne wizyty razem z moją mamą, gdyż obie mamy problemy z sercem. Polecam serdecznie bardzo profesjonalna opieka lekarska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asiabasia2 Napisano Styczeń 7, 2016 W luxmedzie nie znam, ale jak potrzebujesz naprawdę sprawdzonego i dobrego specjalisty to polecam dr Zarębińskiego w przychodni Prosen. Leczą się u niego moi rodzice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marek65 Napisano Styczeń 19, 2016 Bardzo dobry kardiolog przyjmuje w Cardioteam na ulicy Cichej. Warto sprawdzić, ja osobiście polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 11, 2016 Zarębiński bezkonkurencyjny. Wysokiej klasy specjalista, zresztą jak przystało na ordynatora! Miałam duże szczęście, że trafiłam do niego na oddział... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 11, 2016 dr Zarębiński na Płockiej, najlepszy moim zdaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helio33 0 Napisano Listopad 2, 2016 W Radzyminie (okolice Warszawy) polecam dr Puławską, pracuje w CM Panorama. Naprawdę dobry kardiolog, leczę u niej arytmię. Na wszystkie możliwe badania mnie skierowała, skrupulatnie kontroluje wyniki, wszystko notuje, porównuje. Widać, że jej zależy na zdrowiu pacjenta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 17, 2017 polecam panią dr Wojciechowską z Prosenu, patrzy kompleksowo, jest mądra, konkretna i przy tym uprzejma. Zawsze ma tyle czasu ile trzeba. POlecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 17, 2017 Ja polecam http://www.med-expert.pl/uslugi a szczególnie dr Jadwigę Gębalską. Bardzo dobry lekarz, zna się na swoim fachu. Wysłucha, przebada, barsdzo się angażuje przy każdym pacjencie. Polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 30, 2018 a gdzie wykonam wszystkie badania od reki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość84234 Napisano Styczeń 30, 2018 Jak szukacie prywatnej wizyty u kardiologa to poleca udać się do przychodni Wilmed. Mają cały potrzebny sprzęt na miejscu, także też fajnie. Ogólnie możecie wejść sobie na ich stronkę, zobaczycie jakie mają dokladnie usługi, jaki cennik itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gochaaa123 0 Napisano Maj 13, 2019 Mój tata chodzi do cinis med. Przyjmuje tam dr Jerzy Małysz i bardzo kompleksowo i holistycznie podchodzi do pacjenta, z tego co słyszałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beatka 2020 0 Napisano Listopad 3, 2022 Polecam punkt MediPark w Warszawie, kardiolodzy dla dzieci jak i dorosłych. Duży profesjonalizm, empatia i uprzejmość ze strony lekarzy. Wszystko wyjaśnią w sposób zrozumiały i odpowiedział na istotne pytania. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach