Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Przykro mi to mówic, ale idę dzisiaj na randkę

Polecane posty

Gość to nie idź.....
dlaczego z nim idziesz?

Gość prawictwo pospolite121
co założysz ?

Gość Panicz Kawka *
z gesi ten pasztet? ;)

Idę z wielu powodów - przede wszystkim - chłopak w którym się zakochałam olewa mnie, po drugie inny chłopak który mnie bardzo zauroczył, też mnie chyba olewa, obydwaj mają ten sam znak zodiaku co ja :( A ten z ktorym sie spotkam ma inny znak, ktory wg mitologii bardzo pasuje do mojego. Po trzecie on o mnie zabiega juz kilka miesiecy, pisze, rozwiazuje moje problemy...ogolnie sie interesuje :( taki los :( to dla Was chłopcy wskazówka - jak sie odpowiednio postaracie to kandydatka może byćwasza :(

Gość hdhdhdkdkdjdj
jak to? taka bogini jak Ty

Gość vgt67bo nie maja b
wiesz lepiej byc pasztetem ni zpijana laska tak jak ty... uwalic sie chcesz tym piwekiem i jebiaca alko isc na randke?

co założe - wygodne buty, sweterek, albo dluzszy sweterk albo cardigan albo bluze? coś ciepłego w każdym razie i raczej nieeleganckiego :( pasztet z gesiwa

Gość kilmandgaro
jeśli uważasz ze to pasztet to pod żadnym pozorem nie umawiaj się z nim na randki

ja prawie zawsze jestem pijana, a jak chodze na randki to już szczególnie... poza tym chłopak nr 1 ...ten najw.,. jak go spotykam to też jestem wstawiona i to wódką... nie moge na trzeźwo 😭 w każdym razie nikt nigdy nie wyczuł :classic_cool: z moim exem też tak było...pierwsze spotkania...ja zesteresowna i pijana calkiem.powiedizalam mu o tym po jakims czasie i nie mogl uwierzyc:classic_cool: myslal że jestem taka luzacka z natury :D

Gość prawictwo pospolite121
a majtki będziesz miała ?

Gość fgdgdfgdgdgdfgfgd
Czkawka przecież ty sama jesteś pasztetem i bardzo dobrze że z pasztetem się spotykasz,pewnie sam cie zakwalifikował do swojej grupy tak jak czarny ciągnie do czarnej, Japończyk do Japoneczki czy też latynoś do latynoski. Dzięki temu nie będzie mieszania wadliwych genów z dobrymi.

Gość umowisz sie ze mna?
aj waj! :(

Ella mam nadzieje,że to nie Ty 😭 ;( cóż... a co można powiedzieć, gdy lecą na mnie ładni? albo żydzi? to znaczy,że jestem żydowka? ten koles nie jest taki zły. Ma 190cmm, tytul inż i dobrze zarabia :classic_cool: idealny na męza :O

Gość fgdgdfgdgdgdfgfgd
Skoro lecą na ciebie ładni to czemu umawiasz się z pasztetem po pierwsze primo po drugie primo,teraz nagle nie jest aż taki zły ? Czyżby poczucie własnej wartości cie opuściło i musisz na forum coś udowadniać :P To ze zdarzają się wyjątki to nie znaczy ze nie działa żadna reguła na dużej próbie osób.

Problem jest taki : jak leci na mnie ładny chłopak,to ja mu odwzajemniam, a jak jestem dla takiego miła to robi sie nudno i oni spływają. Natomiast gdy poleci na mnie koleś nie w moim typie w ogóle, to ja pozostanę obojętna, a on bedzie robił wszystko by to zmienic...w tym caly jest ambaras :(

Gość umowisz sie ze mna?
mnie wez, mnie:classic_cool: ja tez chlam non stop i jestem pasztetem;)

mity i horoskopky sa tyle samo warte ale sa fajne i kontrowersyjne coz umowie sie ale tylko dzisiaj do godz. 17.50 idziesz na to? :classic_cool: ile masz wszrostu, masz baby face? i czy lubisz nosisc ubrania z bawełny ? :classic_cool:

Gość umowisz sie ze mna?
tak ze 185cm, ryj jak zakapior a najchetniej chodze w kierpcach:classic_cool:🖐️

Mariiika :D dziekii :D wstawie to chyba w ramki :classic_cool:😍 no wiekszosc czasu gdy jestem wsrod ludzi to jestem na bani :classic_cool: a Ty? tez tak lubisz?:D dzisiaj pije i umowilam sie juz tez na piwo zamiast na randke np. na kawe ;d Fajne pieski :) skad jestes?

Gość ten bialy wyglada
jak by byl w trakcie szczytowania albo tuz po :D

Z Gdyni. Wstyd sie przyznac ale tez tak lubie. Najbardziej to lubie jak mam dzien wolny, wstaje wypijam browara na szybko i ide dalej spac, potem ze 2 wypijam i robie frytki i ide spac wieczorem znowu 2 i frytki i cały dzien na bani:D:D

Ja jak siem ze nie musze prowadzic czy cos, to tez ywpijam sobie piwko przed wyjsciem na zakupy czy cos:D:D

eh fajnie masz prowadzisz ;( ja sie boje jezdzic autem....ale czasem mysle,że jakbym była leciuteńko wstawuona to byloy mi lepiej....tak dla kurażu :( ja lubie na bańce do ludzi chodzic,zawsze jestem wtedy fajna, wesola, mam o czym gadac, a tak to? buzia mi sie nie otwiera:/ :( :O szkoda,że z gdyni ;( bo myslalam juz o wspolnym melanzu :classic_cool: chyba że bedziesz keidys w stolicy niebawem :P

haha jakos po nowym roku bede:D:D Ale ze mna melanże sie źle kończa, bo ja zaczynam o 17 a kończe o 8 rano hahahah.

Gość oiuyoirog
chyba zaczynasz o 17 a konczysz o 8 wieczorem hahahah

Nie kończe o 8 rano:D Ostatniop tak miałam, ale nie lubie tak wczesnie zaczynac, wole kolo 23 i wtedy do rana