Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Przykro mi to mówic, ale idę dzisiaj na randkę

Polecane posty

Gość oiuyoirog
no widzisz NIE KONCZYSZ O 8 RANO

to pewnie nie bedziesz chciala ze mna :( ja osotatno tak 1 piwo w godzinke od 21 do 22 (juz bylam pijana) potem drugie wypiłam do polnocy i juz byłam cały wieczor, noc pijana, a rano miałam zawroty glowy do 12 :D

A na trzeźwo to z ludzmi spoko, ale jestem skrepowana, a jak walne grzdyla to od razu jaka rozrywkowa i otwarta jestem

eee to Ty mało pijesz;p Ale mnie piwa tez robią dziwnie, bo wypije 2 i mam fazke, a wiecej jak 4-5 nie wypije:D Piwko to tak lubie wlasnie jedno dwa dla kurażu:D A tak to wole inne trunki

Gość fgdgdfgdgdgdfgfgd
Spływają ??? jeszcze nigdy nie słyszałem żeby ładny chłopak spływał od ładnej dziewczyny która jest miła :) (no chyba że brzydki nie pewny siebie pawik), wyjątkiem są sytuacje w których ładny ruchacz chce przelecieć paszteta dla sportu,który to pasztet nie wykazuje inicjatywy w tym kierunku, wtedy się oczywiscie spływa:)

raz w życiu ładny facet był ze mną mimo że wiedział jak mi sie podoba, i nie pogrywał... ale ja wiem skad sie to bierze bo sama nie jestem lepsza. to jakie trunki pijesz? ja sie wodka jeszcze bardziej upijam... ale nie lubie np. whisky ...eh boje sie że niefługo wytrzewzwieke :(

Lubie wino bardzo, wódke mnie. Ja mam mocny łeb hehhe moze nie taki mocny, bo faze czuje szybko, ale potem moge długo jeszcze pic w takim stanie, zanim bedzie pora juz do spania:D Najbardziej to lubie sobie z moim facetem wypic po piwku i butle wina na poł, albo włączyc jakis film i opierdzielic 0,5 wódki albo łychy do filmu.:D A teraz na trzeźwo musze siedziec w robocie i myślec co zrobic na obiado kolacje;/

spać po alko to nic...gorzej jak zbiera na...wymioty :( na szczescie od paru lat nie doprowadzam sie do takiego stanu...choaiż nie :D na wakacjach zwymiotowałam :classic_cool: ale nikt o tym nie wiedział. i n awet bylo to odrobinie przyjemne...zrozumialam wtedy co mogą czuć bulimiczki. O to mi z kolei winon w ogole nie pdochodzi :(

Zalezy jakie wino. Oj ja od paru dobrych lat nie wymiotowałam, mowie Ci ćwicz ćwicz to bedziesz mogła wiecej pic. Wroce do domui tez odpale piwko:D A zanim facet z roboty wróci to bede pijana hahhaha

hehehe i co powie jak zastanie Cie pijaną? :D :D kiiidmanka to napisz jak bedziesz w wawie to wezme Cie na melanz :classic_cool: zawsze tak mam,że jak jestem nawalona to wyrywam jeszcze wiecej facetó w :D kiddmanka aTy singielka??

Nic sam pewnie ze 2 piwka dla nas przyniesie, bo lubi przed snem wypic, mowi ze lepiej sie spi:D Najlepiej to jak slyszy ze robie pierogi wtedy wie ze jak przyjdzie to bede nawalona:D zawsze do pierogów butle wina obalam

heheh chcialabym umiec gotowac 😭 :( kiedy sie wreszce naucze..a Ty jak sie nauczyłas? kurcze Polska to naród alkoholików ;D ale w sumie co robić lepszego w tak smutnym kraju

Gotowalam, uczylam sie na bledach, jak masz przepis to nic trudnego. Albo patrzylam jak ktos jakies danie gotowal i potem probowalam to zrobic w domu

w sumie to ja umiem placki ziemniaczane zrobic :classic_cool: jedyne czego sie boje to,że przypale ziemniaki albo patelnie, albo że bedzie wuybuch, strasznie sie boje gazu, ognia itp. a nie wiem..na indukcji to mozna robic?

Chyba można, czemu nie. Ziemniaczane tylko z proszeku robilam jak zostawal mi gulasz to robilam placki i takie niby placki po cygańsku robilam. Ja za to jak popcorn robie to zawsze garnek przypale hahah

popcorn mozna chyba w mikrofali robic (przynajmniej w filmach tak robią :classic_cool:) a co do innych placków sie nie wypowiem...niestety jestem z gotowaniem na bakier...więc wątpię żeby jakikolwiek sensowny facet chciał taka lebiege... :(

Gość Żydówka91
A do tego jest gojem :(:o

jest gojem czy nie ..grunt że nie jest warszaiwkiem ;( ten nr co dobrze caluje też nie jest ;( a ten w ktorej sie zkaochalam pojajkowalam fotek innej lasce i iona jest ladna; (