Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sól i pieprz

Czyy to moglbyc p-e-dt-o-f-i-ll ??

Polecane posty

bylam ze znajoma i z jej dwojka dzieci (5 i 2latka) na takim malym przyjeciu domowym. Byl tam facet po 50, ojciec ktoregos z chlopakow ogolnie faceta nie znalysmy ale z poczatku robil calkiem mile wrazenie. Widac bylo ze bardzo lubi dzieci co podkreslal na kazdym kroku ze moglby pracowac w przedszkkolu etc no nie wazne, pozniej doszlo do tego ze przytulal jej corrke 5 letnia i bral jej synkka na kolana, niby nic ale juz nam sie to nie podobalo, po dzieciach bylo widac ze lubia tego pana i wzbudzil w nich zaufanie. Ja caly czas bacznie go obserwowalam. Pozniej wymyslil zabawe gilgotanie i zeby policzylli guziczki na bluzcee tej dziewczynki :O spojrzalam na niego z pod byka i widac bylo ze sie chyba speszyl bo usiadl i udawal ze dziecmi nie jest zainteresowany. Po jakims czasie jak juz bylysmy zagadani itd wstal i bawil sie dalej z jej dziecmi i myslac ze nie wiem no nikt nie zwraca na nich uwagi wzial te dzieci do pokoju obok zeby cos tam im pokazac i sluchajcie ja zaraz wstalam i polecialam do pokoju a on juz sobie lezal na kanapie i ten najmlodszy wedrowal po lozku jak mnie zobaczyl to wstal i mńwi o ciocia was pilnuje :O

I ja po tej sytuacji poprosilam tego faceta na rozmowe a on do mnie tak: wiem o co ci chodzi ale to nie jest tak ja lubie dzieci chcialeem sie z nimi pobawicc a ja do nieggo: zroob krzywde tym dzieeciom a cie zabije i chooj rozmowa byla zakonczona

Gość Mala.kropka o taka .
Jestes pierdolnieta czy tylko udajesz?

a nie wydaje Ci się że teraz trudno być ojcem i mieć dobry kontakt z dzieckiem żeby nie zostac posądzonym o pedofilie? Mój mąż czesto się na łóżku bawi z synkiem i np moją siostrzenicą , skaczą po nim, on je gilga itp i nawet by mi takie myśli do głowy nie przyszły... trzeba z umiarem na to patrzeć, bo dojdziemy do paranoi jak w krajach zachodnich...

piszac ze byl tam 50letni facet ojciec któregos chlopaka nie mialam na mysli ojca tych dzieci tylko ojca kogos z tych ludzi ktorzy tam byli

Gość Mala.kropka o taka .
Do mojego męża strasznie lgna dzieci, pakują sie na kolana, przytulala całuje i nikt go o pedofilię nie oskarża A z tobą jest coś nie tak, koleżanka nie reagowali a ty do faceta z moda , nie no jak Domaniewska to ty masz problem

no ale mój mąż też nie jest ojcem mojej siostrzenicy...domyśliłam się o co CI chodzi, wydaje mi się że jednak trochę CIę poniosło... jak ktoś ma złe zamiary to raczej się nie afiszuje z zabawą z dziećmi, facet się po prostu bawił z dzieciakami, a Ty sobie dorobiłas film wiele razy spotykamy się ze znajomymi i jak są dzieciaki to się wymieniamy przy pilnowaniu i wujkowie normalnie przytulą jak się komus coś stanie, daja buziaczki na dowidzenia, bawią się na podłodze - dzieciaki uwielbiają skakać po dorosłych - ja w każdym razie nie doszukuję sie w takim zachowaniu złych cech mam znajomą, której syn był molestowany przez jej byłego mężą - zapewniam CIe że zupełnie inaczej wyglądały symptomy faceta niż Ty to opisałaś (zresztą ma teraz problem bo sprawa od dwóch lat w sądzie...)

Mala kropka nie no ty za to morda nie wylecialas Heh przeczytaj swoja pierwsza odp ktora mi napisalas :o i wiecej samokrytyki wobec siebie a kolezance tez sie to nie podobalo tylko ze ja zareagowałam

Gość ghhghghgh
PRZEDEWSZYSTKIM ZAPOBIEGAĆ !!!! niz potem płakać

Gość mógł być
Wydaje mi się to dziwne i podejrzane. Myślę, że dobrze zrobiłaś, że zareagowałaś. Nawet jeśli się pomyliłaś.

Gość __oo__
Cała ta sytuacja została zmyślona, to zwykła prowokacja. Pedofile doskonale się maskują, gdyby wyczuł, że go obserwujesz, zaprzestał by uwodzenia dzieci. Normalny facet nie wyprowadził by dzieci z pokoju by z nimi się pobawić. Sam jestem facetem, lubię dzieci, mam dwójkę swoich, wiec obecnie jakoś nie szukam na siłę towarzystwa innych, bo moje absorbują mnóstwo czasu. Ale gdy jeszcze nie miałem dzieci nie stroniłem od nich. Tyle że każdy człowiek, a w szczególności facet, wie że są pewne granice których nie należy przekraczać, aby nie być posądzonym o niecne zamiary.