Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cytrynka185

Nudnosci, klucia w podbrzuszu, zgaga, zawroty glowy.. pomocy

Polecane posty

Gość Cytrynka185

Witam Od jakiegos czasu, okolo ponad tygdonia mam dziwne objawy. Wymiotuje nawet po malutkiej ilosci alkoholu (w ostatnie 2 weekendy wypilam ze znajomymi drinka i za kazdym razem wszystko zwrocilam), codziennie zazwyczaj wieczorem meczy mnie zgaga, nudnosci tez mam czesto ale rzadziej wymiotuje no i te klucia w podbrzuszu zazwyczaj wystepowaly po lewej stronie ale od 2 dni bol tych kluc nasilil sie i wystapil po srodku. Wczoraj to mialam wrazenie jakby okres mi sie zblizal, ale skonczyl sie z tydzien temu wiec to nie mozliwe. Zdarzaly mi sie tez zawroty glowy raz silne raz lekkie, nie zawsze ale sie zdarzaly. Czy ktos z was mial takie objawy lub kojarzy z czym moga byc zwiazane ? Najbardziej obawiam sie tymi kluciami w podbrzuszu ze moze to byc cos powaznego, ale na internecie jedyne informacje jakie znajduje z tym zwiazane sa o ciazy. Bylam u lekarza ale ci lekarze zawsze zrzucaja wszystko na wirusy. Lekarka podejrzewala tez ciaze ale test wyszedl negatywny oraz wykluczyla wyrostek. Na badanie krwi ide w tym tygodniu choc watpie ze nawet brak jakichkolwiek witamin powodowalby takie objawy. Jestem bezradna i prosze o jakies wskazowki

Gość sssssssssssssssssssww
eddometrioza :) jak malowana. Ginekolog i USG :)

Gość lennka333
miałam, jedynym skutecznym sposobem na walkę z tym okazał się w moim przypadku rezonator biofotonowy, nie chciałam truć się lekami, które i tak mało skutkowały, a rezonator był bezpieczny i skuteczny.

Gość londina
Dziewczyno a nie wpadłaś na to że źle się odżywiasz ? przcież masz typowe objawy zaśmieconego organimzu, przejadania się. Zmien dietę, zrób sobie głodóweczkę i wszytsko się poprawi, ale jak zaczniesz jeść jak do tej pory to wszytsko wróci.

Gość to może być wszystko
nawet choroba nerek !

Gość Cytrynka185
Złe odrzywianie się nie powoduje tego że krew mi leci jakbym miała okres ale ten mi się skończył 3. listopada a od 13. lis znowu mi leci krew. Umówiłam sie do gin niestety dopiero na 22. wczesniej nie moze mnie przyjac.

Gość ssssssssssssswww
masz krwawienia śródcykliczne. Musisz mieć bałagan tam na dole. Przy endometriozie wcale nie musi być biegunka czy zatwardzenie. Ja miałam identyczne objawy jak opisane przez Ciebie. W momencie gdy pojawiło się krwawienie śródcykliczne - miałam 3 torbiele po 3cm, tyłozgiętą macicę i jak się okazało po operacji 3 stopień endometriozy. Zrób sobie marker CA 125 prywatnie w labolatorium, jeśli wyjdzie podwyższony - endo prawie pewne.

Gość Cytrynka185
Czyli to jest bardzo prawdopodobne. Co do tego markera, hmm niewiem czy w tym kraju którym mieszkam w ogóle wiedza co to jest ale muszę się dowiedzieć. Dziękuje Ci za ta podpowiedz, będę wiedziała chociaż na co zwrócić uwagę lekarzowi.

Gość ssssssssssssswww
carcinoma antigen 125 - nazwa międzynarodowa :) na pewno robią

Gość Cytrynka185
Aha to super dziękuje :) Tutaj jest wszystko możliwe więc nie zdziwiło by mnie to gdyby jednak nie było. Serdecznie Pozdrawiam :)

Gość meksyk....,
Badanie w kierdunku pasożytów.

Gość Niunia 25
Kobiety ja mam podobny problem ,,, wymioty mdłości, zawroty rzadkie ale są ,a teraz pojawiła się zgaga ,,, jestem dwa tygodnie po miesiące ,,, a od tygodnia i dwóch dni mam takie objawy test ciążowy wyszedł mi negatywnie ,, lekarze twierdzą że to wirus , leki biorę ale bez zmian i poprawy , doradzić ktoś mi może gdzie się udać jeszcze