Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwusiaaa2

Pomocy

Polecane posty

Gość sylwusiaaa2

Witam. Od pewnego czasu spotykam się z chłopakiem jedynie na seks, gdyż obydwojgu nam to odpowiada... Jestem dziewicą i jedyne czego narazie próbowaliśmy to seks oralny. On jest doświadczony i trochę starszy ode mnie. Jest naprawdę nam bardzo dobrze, ale jak przychodzi moment włożenie penisa do pochwy to wszystko się psuje.. Nie wiem chyba coś ze mną jest nie tak...Poprostu on nie może wejść we mnie, nie wiem dlaczego?? Sprawie mi to ogromny ból ledwo wytrzymuje i nie wiem co mogę zrobić żeby to przeszło?? BŁAGAM WAS POMÓŻCIE MI NIE WIEM CO ZE MNĄ JEST NIE TAK BOJĘ SIĘ ŻE ON WKOŃCU STRACI CIERPLIWOŚĆ DO MNIE I NIE BĘDZIE CHCIAŁ SIĘ ZE MNĄ JUŻ UMAWIAĆ... BŁAGAM POMÓŻCIE. CO MOGE ZROBIĆ ŻEBY TO AŻ TAK NIE BOLAŁO? BO JA NAPRAWDĘ NIE MOGĘ WYTRZYMAĆ AŻ Z BÓLU..PRÓBOWAŁAM ŻEBY NA SIŁĘ MI WŁOŻYŁ ALE NIE DA SIĘ TEŻ. CZY COŚ NIE TAK JEST Z MOJĄ BŁONĄ DZIEWICZĄ? JAK WKŁADA MI PALCE TO TEŻ BOLI ALE PO CHWILI PRZECHODZI. PROSZĘ O ODPIS.

Gość pomoc drogowaaa
sprobuj wibratorem "rozepchac" albo ewentualnie sama palcami ,malymi kroczkami ...

Gość sylwusiaaa22
Myslisz ze to pomoze? Wiesz nie mam takich palcy jak jego penis.. Palce az tak nie bola ale jak on chce to juz bardzo...nie wiem co mam zrobic :(

Gość sylwusiaaa22
Myslisz ze pomoze? Palce wchodza normalnie a pozatym nie sa takie duze jak jego czlonek..wiec nie wiem co mam zrobic? czy ktos tak mial?

Gość pomoc drogowaaaa
musisz probowac, jak nie z palcami to moze z wibratorem jest wiekszy:)

Wszystko z tobą jest w porządku po za tym że nie wiesz co to seks a już umawiasz się z chłopakiem tylko dla tego. :D Może jest dla ciebie na to za wcześnie? Ja tam zaczynałem od trzymania się za rękę i pocałunkach przy wyłączonym świetle. To prawda że skończyłem jako dziadełe piszący na forume, ale ty jesteś... przynajmniej, kiedyś będziesz kobietom. ;)

Gość a może idź do gina
bo nieraz trzeba przecinać błonę

Gość sylwusiaaa2
Myślę że nie jest za wczesnie. Mam 19lat. Byłam kiedyś w stałym związku chcialam z tym czlowiekiem spedzic reszte zycia i planowalisy zaczac wspolzycie ale jednak los potoczyl sie inaczej...zmarl :( teraz nie wyobrazam sobie ze moglabym sie w kims zakochac...Odrazu odmawiam jesli ktos chce sie spotykac bo chce cos wiecej jakis zwiazek...A ten chlopak jest troche starszy ode mnie doswiadczony i nie chce zwiazku tak jak ja, chce tylko przyjemnosci..I mi to jak najbardziej odpowiada...Jeszcze niedawno myslalam ze nie jestem gotowa na to, ale teraz mysle ze to juz ten czas...tylko nie wiem jak sobie poradzic z tym problemem? Bo jest cudownnie jak uprawiamy seks oralny, analny ale nie normalny.. :( Czlonek nie chce wejsc, a jak wejdzie kawaleczek to taki bol ze nie da sie wytrzymac...poradzie cos

psychicznie myslisz sobie ze nie dasz rady,wyluzuj daj sie poniesc emocjom,niech partner zadba o Ciebie,powodzenia

Gość sylwusiaaa2
mOŻE RZECZYWISCIE CHODZI O TO ZE ZA BARDZO SIE STRESUJE ZE SIĘ NIE UDA...MOZE POWINNAM MYSLEC ZE SIE UDA??

Gość OnaZniesmaczona
Jeśli twierdzisz, że on odejdzie bo straci cierpliwość to lepiej nie trać czasu na takiego patałacha...