Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitela

Ciężarne a brak gustu.

Polecane posty

Gość kitela

Jak widzę niektóre kobiety w ciąży to aż się płakać chce na ich widok. Niektóre nie mają za grosz gustu . Teraz są czasy gdzie kobiety w ciąży mają naprawdę pole do popisu jeżeli chodzi o ubiór. Nie muszą chodzić w bardzo luznych rzeczach i wyglądać jak namiot ale mogą wyglądać elegancko a nie obciskać się strasznie. Widziałam moją mamę na starych zdjęciach jak była w ciąży i wyglądała ślicznie. A było to 27 lat temu a wiadomo jakie były wtedy czasy. Teraz panuje moda na obciskanie się. Moja pierwsza szwagierka w pierwszych 3 miesiącach ciąży gdy kompletnie nic nie było widać chodziła w luznych i dużo za dużych rzeczach i chwaliła się że jest w ciąży. Czym bardziej było brzuch widać tym bardziej się ściskała w małych rzeczach. Druga szwagierka to samo z tą różnicą że w początkach nie chodziła w luznych rzeczach. Teraz jest w 7 miesiącu i chodzi w swetrach i bluzkach z przed ciąży w rozmiarze S. Mam wrażenie że te szwy po bokach jej puszczą. Raz w lecie widziałam też kobietę przy bankomacie gdzie bluzka z krótkim rękawem pękała w szwach po bokach a bluzka kończyła się przed pępkiem i cały brzuch wywalony był na wierzch.Kobieta wyglądała ohydnie. Sąsiadka która wpadła sobie w wieku 40 lat i jest teraz w 8 miesiącu wygląda pięknie w ciąży. Wcale nie chodzi strasznie szeroko ubrana i nie wygląda jak namiot ale też się nie opina. Umie ubiór dobrać do rosnącego brzuszka.Nie jest osobą bogatą i nie ma markowych ciuchów ale wygląda super.Naprawdę aż miło się patrzy na taką kobietę. Drogie kobiety jak was nie stać kupić nowych ciuchów dla ciężarnych w sklepie to choć kupcie coś w ciucholajdzie. To chyba nie jest duży wydatek kupić ze 2 tuniki i 2 pary leginsów i wyglądać jak człowiek a nie jak balon który zaraz pęknie. Wydaje mi się że nasze babcie i matki miały większy gust jeśli chodzi o ubiór w czasie ciąży niż teraz niektóre kobiety mają. Piszę ''niektóre'' bo dzięki Bogu są też takie teraz do których nie ma się do czego przyczepić bo wyglądają pięknie w tym pięknym stanie jakim jest ciąża.

Gość a od kiedy getry i tunika
są szczytem dobrego gustu? chyba lepiej, żebyś nie pouczała innych sądząc po poradach.

baba z bebnem to nic pieknego a wiekszosc cezarnych to kocmołuchy

Można kupić takie ładne i eleganckie luźne tuniki, że można wyglądać na prawdę ładnie. Kiedyś kobiety w ciąży nosiły głównie ogrodniczki bo nic lepszego na rynku nie było. Teraz można naprawdę wyglądać pięknie w ciąży. Nie trzeba nosić dresów i ponaciąganych swetrów a tuniki można nosić i po ciąży więc nie powinno być nikomu szkoda kasy na kilka sztuk takiego ciucha.

Gość kitela
Kobieta 1000 razy lepiej będzie wyglądać w getrach i dłuższej szerszej tunice niż obcisłej bluzce po pępek.

Gość Ciażówka
Dziewczyny, już pisalam w innym watku, na ten temat, ale naprawdę, chcę wyjść Wam naprzeciw, bylam w ciązy i wiem jak czuje się kobitka wtedy, ale tak nie musi być. Możecie wygladac i czuć się pięknie i seksownie, to dla Was otworzyłam sklep, doradze Wam, wynajdziemy coś ślicznego :-) Gdynia, Świętojańska 83

i tak i nie... po pierwsze to rzeczywiscie mozna wygladac fajnie :) po drugie wcale nie jest jeszcze tal latwo i prosto z rzeczami dla ciezarnych, mieszkam na wsi, w najblizszym miescie nie ma sklepu dla ciezarnych, w lumpach tez ciezko takowe dostac, w duzych miastach np. Torun jest zaledwie h&m, c&a... nie piszac tu juz o cenach tych ciuchow bo sa drozsze niz zwykle, to te dzialy sa tak malenkie ze zaledwie zajmuja 2m2, smieszne, nie mozna wyszukac czegos co ci sie podoba, mozesz wybrac to co na tobie pasuje i zle nie wyglada :)

Gość Ciażówka
pracuje też nad sklepem internetowym, postaram się o dobre ceny, już niedlugo Dziewczyny z innych rejonu Polski :-)

Gość mqmuska3222
Ja mam to gdzies,jakos sie przemecsylam tych pare miesiecy w szmatach,jestem na finiszu,a kaske odkladalam sobie na garderobe po ciazy uskladalo mi sie juz 4 tysiaki sobie zaszaleje w galeri za pare miesiacy nie patrzac na ceny

Gość Ciążówka
ja nie mialam.. kiedy byłam w ciazy.. stąd pomysł :-)