Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nestea8888

Moja dziewczyna kompletnie nie ma ochoty na seks:(

Polecane posty

Gość nestea8888
i za kazdym razem mam tak robic? strasznie duzo zachodu... ona rzadko mnie piesci czy robi loda

Gość deszczowa piosenka 2555
Anastaszia, ja też się zgadzam, pięknie to opisałaś i też się rozmarzyłam :D

Gość nestea8888
w sumie czesto robie jej minetke, ale chyba jej to nawet nie rusza, wiec juz przestalem. kiedys chyba bardziej to lubila

Gość gh
moze jej nie podniecasz

cyt: "Zrób nastrój: światło świec bez lamp, cicha muzyka, zrób jej masaż, wycałuj jej całe ciało, weź olejek do masażu i wymasuj ją delikatnie CAŁĄ, a nie tylko plecy, pieść jej uda, biodra, całuj szyję. Baw się jej ciałem przynajmniej 30 minut, później ze dwa razy strzel jej minetkę i wtedy się weź za penetrację. Ty jesteś facet, a ona jest kobietą." dżisas, co za banał! Oszalałaś kobito? Filmów za dużo się naoglądałaś, romansów naczytałaś? Jak kobita nie ma ochoty, to tylko ją ten cały cyrk zniecierpliwi, bo zamiast szybkiego numerka będzie musiała odcierpieć całą tę długą, nudną banalną "świecowo-masażową komedię" DRAMAT

Gość ja tam lubię szbko
mocno dynamicznie, żadne świece i nastrój.... szkoda by mi było na to cennego czasu, mam ciekawsze zainteresowania i mało wolnego czasu

Gość deszczowa piosenka 2555
Ale nie znacie jego dziewczyny, może ona właśnie potrzebuje dotyku, ciepła czułości, może byłaby w 7 niebie. Nie każdy lubi szybkie numerki, nie znamy tej osoby, to była tylko propozycja o jakiej wiele wiele kobiet marzy w tym ja.

Gość dfg kasia
To co proponujecie, to seks dla ciepłych kluch a nie rasowych kobiet a rasowa kobieta chce mieć te wprzód/w tył jak najszybciej za sobą i zaspokojona zasypać wygodnie zwinięta pod kołdrą

Gość d.upcia
jakby chciała szybki seks to by się pierwsza wypięła i z głowy... najwyraźniej chodzi o coś innego. A my tutaj nie dyskutujemy na temat naszych preferencji, tylko próbujemy zczaić czemu jej się nie chce :p